Top vardı ama kim bilir nerde şişirmedik bilegerçekten mi heyecanlandım çok mu sancılı nasıl ay nefes al ver pilates topun var mı
Sancı geliyorsa sabaha kadar sıklaşacak işte sancı gibi mi kız sen biliceksin ben bilmemkiTop vardı ama kim bilir nerde şişirmedik biledur kız hemen doğurmak herhalde 2 3 gün sürebilir ağrılar çok hafif çünkü doğum sancısı gibi değil
Ben de ilk defa doğuracağım emin değilim ki neyin ne olduğundanSancı geliyorsa sabaha kadar sıklaşacak işte sancı gibi mi kız sen biliceksin ben bilmemki
Aaa o zaman baktın sancıya döndü hemen doktora git orda bekliycen artık sıklaşmasınıBen de ilk defa doğuracağım emin değilim ki neyin ne olduğundan
İnsan heyecanlanıyor acaba bugün kavuşacak mıyız diyeAaa o zaman baktın sancıya döndü hemen doktora git orda bekliycen artık sıklaşmasını
Canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz kendisi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bir avazda kavuşİnsan heyecanlanıyor acaba bugün kavuşacak mıyız diye
Amin canım inşallah Allah razı olsunCanım inşallah sağlıkla kavuşursunuz kendisi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bir avazda kavuş
Nişan biraz kahverengi Pembe gibi olurAz önce beyaz şeffaf gibi bi akıntı oldu sümük gibi acaba nişanım mı geldi
Bir avazda kendi sancınızla kurtulun inşallahİnsan heyecanlanıyor acaba bugün kavuşacak mıyız diye
Allah razı olsunBir avazda kendi sancınızla kurtulun inşallahsancı esnasında edilen dua kabul olurmuş bize de aklınıza geldikçe ismen dua edin benim adım yeşim bir de yakın çevreniz mümkünse Meryem süresini okusun benim eşim son ayeti bitirdiğinde ben oğlumu doğurmuştum çünkü o kadar bagirmadan sonra en sonunda "ay anne bu çok güzel" dediğimi duymuş
Ya beni güldürdünüzBen de ilk defa doğuracağım emin değilim ki neyin ne olduğundan
Ya beni güldürdünüzcebellato ile
Hepimi hepten bilgisiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz cok tatlıyız
Canım nasılsın simdi ? Sancın var mı???
Yok ya benim kız kandırıyor beni sanırım heyecan yaratmak istedi biraz şimdi hiç bişeyim yokYa beni güldürdünüzcebellato ile
Hepimi hepten bilgisiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz cok tatlıyız
Canım nasılsın simdi ? Sancın var mı???
Desene seninki naz yapıyor. Sen misin aylarca gec gel kızım diyen hakkını veriyor cocukYok ya benim kız kandırıyor beni sanırım heyecan yaratmak istedi biraz şimdi hiç bişeyim yok
Siz misiniz beni buraya diken dedi şimdi de ben çıkmıyorum diyor gibi geliyor bana daDesene seninki naz yapıyor. Sen misin aylarca gec gel kızım diyen hakkını veriyor cocuk
Darısı Bizlerin başına
Ama canım bence hazirlik yapıyor kızın. Ne zaman kontrole gideceksin tekrar ?
Ay seveyim onun inadını beeeen. CimcimeeeSiz misiniz beni buraya diken dedi şimdi de ben çıkmıyorum diyor gibi geliyor bana dacuma günü kontrole gideceğim o zamana kadar doğurmazsam
Siz misiniz beni buraya diken dedi şimdi de ben çıkmıyorum diyor gibi geliyor bana dacuma günü kontrole gideceğim o zamana kadar doğurmazsam
bu bebeklerin karında kudurma saatleri doğduktan sonra da aynı mı acabaAy seveyim onun inadını beeeen. Cimcimeee
Peki cuma günü kontrolde ne diyebilir doktor. Alalım falan diyebilir mi ?
Nasil bir yol ciziyor size simdi. 40haftaya kadar bekleyecek mi bir aksilik olmazsa dogal yolla gelmesini
Hiç öyle bi durumdan bahsetmedi doğmazsa alırız ya da suni sancı veririz gibi şeyler söylemedi ama çok kilo almazsa iyi olur doğum zor olur dedi belki de doğumu başlatmak isteyebilirAy seveyim onun inadını beeeen. Cimcimeee
Peki cuma günü kontrolde ne diyebilir doktor. Alalım falan diyebilir mi ?
Nasil bir yol ciziyor size simdi. 40haftaya kadar bekleyecek mi bir aksilik olmazsa dogal yolla gelmesini
Genelde aynı oluyormuş ben yandım zaten akşamdan beri yerinde durmuyor hala uyanık kıpır kıpırbu bebeklerin karında kudurma saatleri doğduktan sonra da aynı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?