Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Hiç öyle bi durumdan bahsetmedi doğmazsa alırız ya da suni sancı veririz gibi şeyler söylemedi ama çok kilo almazsa iyi olur doğum zor olur dedi belki de doğumu başlatmak isteyebilir
Cuma gününe kadar hareker baslamazsa cuma günü belli birseyler olacak. Ya dogum plani çizilecek sizin icin yada biraz daha dinlenmeye devam edeceksiniz anne kız

Cumartesi doğurmak istiyorum inşallah nasip olur bakalım
Ay Allah gönlüne göre versin canım benim dogurmak isteyene amin diyelim bizde ne diyrlim baska
Bizde bi gecseydik 30lu haftalara. Bizde senin gibi gün saymaya bir baslasaydik..

Evet bizim mesai sabah erken ve gece geç saatler tam insanlığa zıt bir bebiş
Ayy sağlıklı olsunlar daaa.. napalim. Artik bizde onlarla uyur uyaniriz. Evi de temizlemeyelim ilk 2 3 ay nolmus yani. Amann bebegimizle yan yana uyuyup dinlenip en azindan lohusaliktan rahat kafayla çıkarız, keçiler önemli sahip cikmak lazim

Çok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeye
Ay amiiinnn bi geçelim doktorlarimizin belirledigi onemli haftaları daa
Zaman hizlansa da gecsekkk..

Bu arada tetanoz aşısı oldun mu canım. Olduysan kac doz hangi aşılardan oldun ?

Çok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeye
Geçen gün anneme diyorumki doğurunca tekmeleri özleyeceğim anne sanırım falan bana güldüler bir ay sonra tekmeyi kaburgana yiyince özlersin dediler bide zaten tekmeyi atan doğunca özlemezsin dediler

9 aydır alıştık nasıl olsa ev temizlememeye

Bu lohusa kafası beni çok korkutuyor ya sürekli delirceğimiz falan önüme çıkıyor bu kadar var mı ya

Geçen gün anneme diyorumki doğurunca tekmeleri özleyeceğim anne sanırım falan bana güldüler bir ay sonra tekmeyi kaburgana yiyince özlersin dediler bide zaten tekmeyi atan doğunca özlemezsin dediler
Bazen can acıtıyor bugün neye uğradığımı şaşırdım napıyorsun kızım diyorum daha da çok yapıyor babası gelince asla hareket etmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…