Cuma gününe kadar hareker baslamazsa cuma günü belli birseyler olacak. Ya dogum plani çizilecek sizin icin yada biraz daha dinlenmeye devam edeceksiniz anne kızHiç öyle bi durumdan bahsetmedi doğmazsa alırız ya da suni sancı veririz gibi şeyler söylemedi ama çok kilo almazsa iyi olur doğum zor olur dedi belki de doğumu başlatmak isteyebilir
Dogduklarinda gece kuşu olarak yine burda buluşursak anlayacagiz ki ayniymisbu bebeklerin karında kudurma saatleri doğduktan sonra da aynı mı acaba
Cumartesi doğurmak istiyorum inşallah nasip olur bakalımCuma gününe kadar hareker baslamazsa cuma günü belli birseyler olacak. Ya dogum plani çizilecek sizin icin yada biraz daha dinlenmeye devam edeceksiniz anne kız
E artık heyecanlı çocuk sığmıyor orayaGenelde aynı oluyormuş ben yandım zaten akşamdan beri yerinde durmuyor hala uyanık kıpır kıpır
Sabahtan 8 de uyanır her zaman rutinleri var benimkinin doğduğunda nasıl olacak çok merak ediyorumE artık heyecanlı çocuk sığmıyor orayabizim de gece mesaisi başladı
Ay Allah gönlüne göre versin canım benimCumartesi doğurmak istiyorum inşallah nasip olur bakalım
Evet bizim mesai sabah erken ve gece geç saatlerDogduklarinda gece kuşu olarak yine burda buluşursak anlayacagiz ki ayniymis
Sen doğurduktan sonra bize söylersin artık uyanış saatleriniSabahtan 8 de uyanır her zaman rutinleri var benimkinin doğduğunda nasıl olacak çok merak ediyorum
Çok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeyeAy Allah gönlüne göre versin canım benimdogurmak isteyene amin diyelim bizde ne diyrlim baska
Bizde bi gecseydik 30lu haftalara. Bizde senin gibi gün saymaya bir baslasaydik..
Ayy sağlıklı olsunlar daaa.. napalim. Artik bizde onlarla uyur uyaniriz. Evi de temizlemeyelim ilk 2 3 ay nolmus yani. Amann bebegimizle yan yana uyuyup dinlenip en azindan lohusaliktan rahat kafayla çıkarız, keçiler önemli sahip cikmak lazimEvet bizim mesai sabah erken ve gece geç saatlertam insanlığa zıt bir bebiş
Sağ salim bi doğsunlar hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım nasıl olsa alıştık gece uyuyamamaya o zaman da uyumayız napalımSen doğurduktan sonra bize söylersin artık uyanış saatlerini
Ay amiiinnnÇok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeye
Geçen gün anneme diyorumki doğurunca tekmeleri özleyeceğim anne sanırım falan bana güldülerÇok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeye
9 aydır alıştık nasıl olsa ev temizlememeyeAyy sağlıklı olsunlar daaa.. napalim. Artik bizde onlarla uyur uyaniriz. Evi de temizlemeyelim ilk 2 3 ay nolmus yani. Amann bebegimizle yan yana uyuyup dinlenip en azindan lohusaliktan rahat kafayla çıkarız, keçiler önemli sahip cikmak lazim
2 doz oldum benAy amiiinnnbi geçelim doktorlarimizin belirledigi onemli haftaları daa
Zaman hizlansa da gecsekkk..
Bu arada tetanoz aşısı oldun mu canım. Olduysan kac doz hangi aşılardan oldun ?
Bu lohusa kafası beni çok korkutuyor ya sürekli delirceğimiz falan önüme çıkıyor bu kadar var mı yaAyy sağlıklı olsunlar daaa.. napalim. Artik bizde onlarla uyur uyaniriz. Evi de temizlemeyelim ilk 2 3 ay nolmus yani. Amann bebegimizle yan yana uyuyup dinlenip en azindan lohusaliktan rahat kafayla çıkarız, keçiler önemli sahip cikmak lazim
Bazen can acıtıyor bugün neye uğradığımı şaşırdım napıyorsun kızım diyorum daha da çok yapıyorGeçen gün anneme diyorumki doğurunca tekmeleri özleyeceğim anne sanırım falan bana güldülerbir ay sonra tekmeyi kaburgana yiyince özlersin dediler bide zaten tekmeyi atan doğunca özlemezsin dediler
Perşembe günü sanırım hemşire beni darlamaya başlayacak 2. Doz için2 doz oldum ben
Biraz etrafımızdaki insanlara bağlı bence lohusalıkBu lohusa kafası beni çok korkutuyor ya sürekli delirceğimiz falan önüme çıkıyor bu kadar var mı ya
Yemin edeirm sana aynısı benim kızım daBazen can acıtıyor bugün neye uğradığımı şaşırdım napıyorsun kızım diyorum daha da çok yapıyorbabası gelince asla hareket etmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?