Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanmıyorum cihaz oldugunu. ama şöyle cihazlar var, ornegın sarj aleti baslıgı, üçlü priz, ampul gibi gibi. ıcıne sım kartı takılıyor. o numarayı arıyorsunuz tabi sesli calmıyor ama dırekt acılıyor telefon ve orayı dınlemeye başlıyorsunuz. boyle seyler satılıyor ınternette rahatca ulasılabılır malesef

Yalnız herşeye rağmen bir rahatsızlık olabileceği kanısı oluştu bende iki konunuzda da. Ya sizde ya eşinizde.
Kadın neden dinleme cihazı koysun bu denli neyi merak edecek yada bu denli niye tehdit edecek?

4 Aralik’ta betahcg sorup, 10 Aralik’ta iliskiye giremediginizi soylemissiniz.

Bu iste bir terslik yok mu?

Buradan bakinca “sorun” sizde gorunuyor, ses kayit cihazi, ev sahibi vs degil.
Size açıklama yapmayı bile aslında gerekli görmüyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz içtenlikle yorum yapanlara haksızlık olur diye yapıyorum.
Asıl sorun sizde kendimle ilgili özel konuları ne olduğunu bilmediğim size açıklamıycam.
İstediğiniz gibi yorumlayın önemsiz.
Ha şu var inanmıyorsanız boş yorum yapmayın daha mantıklı olur çünkü en başta konuyla ilgili bilgisi olan yazsın dedim.

Binada diğer kadın yok.3 katlı temizlikçi yoksa herkes kendi kapısını siler konuyu kapatır.

Konuya inanmayan yada rahatsızlık v.s düşünen kişiler inanmayabilirsiniz zorla inandırmak gibi bir derdim yok. İnanmıyorsanız yazmazsınız saygısızlık yapmaya gerek yok, ama ısrarla yalancı çıkarmak istiyorsanız ve de ısrarla yazılıyorsa sizde kesin rahatsızlık var başka işinizde yok insanların sorunları ile dalga geçin başkası üzerinden ego tatmini de rahatsız bir ruh hali çünkü.
Bilgisi olupta paylaşan hanımlarada teşekkür ederim

Ne kadar kötü kalplisiniz
Senin prenses minnoş ruh halin düzelecek diye birinin ölmesini istiyorsun
Çok istiyorsan sen öl
Siz heralde üstte alıntı yapıp o cvbı yazdığım şeyi okumadınız ne kadar rahatsız insanlar var yazık ki sizin gibi. Evet benim minnoş ruh halim düzelsin diye ölebilirler o zaman karışmasınlar, kaşınmasınlar ben değilde siz ölün bence bu kadar tuhaf yorum yaptığınız için

Bi de bayil istersen.

Ben değilde siz bayılacaksınız

Cok beklersin.

Hos boyle bir beklentin olmasi gayet normal. Once kan testi verip hamilelik var mi diye arastirirken 1 hafta sonra kovamla hic iliskiye giremedim, giremiyorum diyorsunuz.

Benjamin Button gibi hayati tersten yasiyorsunuz.

Şimdiki binalarda yalıtım yok tüm konuşmalar direkt duyuluyor. Ben komşunun telefon titreşimini duyuyorum ya düşünün. Gerçi arkadaşlar dinleme imkanı da olabilir demiş ama bilemedim Ama zaten sizin sorununuz kadın değil size kıymet vermeyen kocanız. Ne size inanıyor ne çalışmanıza müsade ediyor, üstüne de apartman sil diyor. Önceliğiniz bu adamla ne yapacağınıza karar vermek olsun dinleme cihazı değil bence.

Cok beklersin.

Hos boyle bir beklentin olmasi gayet normal. Once kan testi verip hamilelik var mi diye arastirirken 1 hafta sonra kovamla hic iliskiye giremedim, giremiyorum diyorsunuz.

Benjamin Button gibi hayati tersten yasiyorsunuz.
Ahahhaa ben değilde siz bekliyorsunuz zavallı gibi her msjı okuyun ama eksik okuyorsunuz yazıkk sizin at gözlükleri bile büyük size

Onun çaresine bakıcam zaten tüm sıkıntı eşimde normal biri değil benide kendine benzetmeye çalışıyor onunla evlenmek hayatımın en büyük hatası

B bdvbdv konuş sahibesi, su dedigim öneriyi yapsana bi bakalim neler oluyor?

Eşin seni o kadınla aldatıyor konu sahibi ya da senin psikolojik sorunların var başka bir açıklaması yok bu durumun her iki durumda da o evden çıkacaksın çıkmıyorum diye birşey yok bir insan eşinden çok ev sahibini nasıl savunur aklın alıyor mu ? İnanabiliyor musun buna başka konunda dalga geçiyorlar yazmışsın şu yazdıklarının çözümü basit o evden çıkmıyorsa boşa o kocayı psikolojin bozuluyor belli ki

Okudum fikrim değişmedi. Keşke ölseler demişsin işte. Neye cevap olursa olsun. Rezilsin. İnşallah eşin taşınmaz. Sende bu parayonalarınla kudurursun o evde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…