- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
Ne kadar kötü kalplisiniz65 ama çok dinç 50 gibi sağlam ölseler keşke artık o kadar kuşkulu endişeliyim ki kaosun içine girdim çıkamıyorum
Size açıklama yapmayı bile aslında gerekli görmüyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz içtenlikle yorum yapanlara haksızlık olur diye yapıyorum.4 Aralik’ta betahcg sorup, 10 Aralik’ta iliskiye giremediginizi soylemissiniz.
Bu iste bir terslik yok mu?
Buradan bakinca “sorun” sizde gorunuyor, ses kayit cihazi, ev sahibi vs degil.
Binada diğer kadın yok.3 katlı temizlikçi yoksa herkes kendi kapısını siler konuyu kapatır.Bana konu sahibi fazla film izlemiş geldi. Eve ses kayıt cihazı yerleştirmek filan fazla afaki. bide merdiven sil demiş. Kapıcısı olmayan apartmanlarda her hafta bir daire temizlik yapar binada. Belki böyle bir durumdur .niye böyle tepki yapıldı ki. Diğer komşular siliyorsa bu hanım silmiyorsa uyuz kapmıştır kadın.
Siz heralde üstte alıntı yapıp o cvbı yazdığım şeyi okumadınız ne kadar rahatsız insanlar var yazık ki sizin gibi. Evet benim minnoş ruh halim düzelsin diye ölebilirler o zaman karışmasınlar, kaşınmasınlar ben değilde siz ölün bence bu kadar tuhaf yorum yaptığınız içinNe kadar kötü kalplisiniz
Senin prenses minnoş ruh halin düzelecek diye birinin ölmesini istiyorsun
Çok istiyorsan sen öl
Size açıklama yapmayı bile aslında gerekli görmüyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz içtenlikle yorum yapanlara haksızlık olur diye yapıyorum.
Asıl sorun sizde kendimle ilgili özel konuları ne olduğunu bilmediğim size açıklamıycam.
İstediğiniz gibi yorumlayın önemsiz.
Ha şu var inanmıyorsanız boş yorum yapmayın daha mantıklı olur çünkü en başta konuyla ilgili bilgisi olan yazsın dedim.
Konuya inanmayan yada rahatsızlık v.s düşünen kişiler inanmayabilirsiniz zorla inandırmak gibi bir derdim yok. İnanmıyorsanız yazmazsınız saygısızlık yapmaya gerek yok, ama ısrarla yalancı çıkarmak istiyorsanız ve de ısrarla yazılıyorsa sizde kesin rahatsızlık var başka işinizde yok insanların sorunları ile dalga geçin başkası üzerinden ego tatmini de rahatsız bir ruh hali çünkü.
Bilgisi olupta paylaşan hanımlarada teşekkür ederim
Ben değilde siz bayılacaksınızBi de bayil istersen.
Boş yorumlarınıza devam zaten okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz ne yapalım sorun var kolay gelsinBi de bayil istersen.
Ben değilde siz bayılacaksınız
Ahahhaa ben değilde siz bekliyorsunuz zavallı gibi her msjı okuyun ama eksik okuyorsunuz yazıkkCok beklersin.
Hos boyle bir beklentin olmasi gayet normal. Once kan testi verip hamilelik var mi diye arastirirken 1 hafta sonra kovamla hic iliskiye giremedim, giremiyorum diyorsunuz.
Benjamin Button gibi hayati tersten yasiyorsunuz.
Onun çaresine bakıcam zaten tüm sıkıntı eşimde normal biri değil benide kendine benzetmeye çalışıyor onunla evlenmek hayatımın en büyük hatasıŞimdiki binalarda yalıtım yok tüm konuşmalar direkt duyuluyor. Ben komşunun telefon titreşimini duyuyorum ya düşünün. Gerçi arkadaşlar dinleme imkanı da olabilir demiş ama bilemedimAma zaten sizin sorununuz kadın değil size kıymet vermeyen kocanız. Ne size inanıyor ne çalışmanıza müsade ediyor, üstüne de apartman sil diyor. Önceliğiniz bu adamla ne yapacağınıza karar vermek olsun dinleme cihazı değil bence.
Boş yorumlarınıza devam zaten okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz ne yapalım sorun var kolay gelsin
Al işte saçma sapan bir şey daha sizde eksiklik var belli ki hala devam ediyorsunuz boş yapmaya hadi size uygun konular vardır oraya gidinAsdfghjkl
B bdvbdv konuş sahibesi, su dedigim öneriyi yapsana bi bakalim neler oluyor?E sizde yalandan avukatla vs biriyle telefonda konusuyor gibi yapin.ben evimin dinlendiğini düşünüyorum. Özel ekip getirebilir miyiz? Bulursam dava acicam falan diye evin içinde konuşurken hemde dolaşın. Eger sizi dinliyorsa illaki yana yakıla kapınızı çalacaktır.
Okudum fikrim değişmedi. Keşke ölseler demişsin işte. Neye cevap olursa olsun. Rezilsin. İnşallah eşin taşınmaz. Sende bu parayonalarınla kudurursun o evde.Siz heralde üstte alıntı yapıp o cvbı yazdığım şeyi okumadınız ne kadar rahatsız insanlar var yazık ki sizin gibi. Evet benim minnoş ruh halim düzelsin diye ölebilirler o zaman karışmasınlar, kaşınmasınlar ben değilde siz ölün bence bu kadar tuhaf yorum yaptığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?