Bende ondan bahsettim üste çıkmazsa nasıl oluyorda ben evde ne konuşuyorsam o konuyu açıyor ?konusma seslerı ust kata cıkmaz mı kı alemsınız ya
bır anlatırmısınız sızce elektrıge veya tesısata nasıl baglanmıs olabılır tahmınınız nedır bocekler bır yere baglanmaz ortam ses kayıtlarının bır yere baglanmasına gerek yok saat kalem kucucuk bır nohut tanesı gıbı bırsey bıle yeterlıdır de sızce ısrarla tesısata veya elektrıge baglamıstır dıyorsunuz ya nasıl yapmıstır meselaBöcek falan olamaz mı bilgisi varsa tekrar bir sorsanız yada evde elektriğe direk bağlanan bişey
Belki iki bardak tutuyoriyi de o da mümkün değil.her konuştuğunu biliyormuş sözde.bu kadın 7 24 kulağı bardağa yapışık mı yaşıyor.buna benzer bir konu daha vardı.orda da üye alt üst ve karşı apartman komşuları tarafından devamlı izlendiğini iddia ediyordu.hatta hangi odaya geçse o oda da alt üst komşular hep birlikte senkronize gürültü yapıyorlarmış karşı apartmandakinin komutuyla.allahım aklımıza mukayyet ol
İşte diyorum burda şarjı biter falan diyenler için soruyorum bilgim olsa zaten sormaz direk sorun çözme yoluna giderdim peki bu kadına benim konuşmalarım gaipten mi gidiyor ?bır anlatırmısınız sızce elektrıge veya tesısata nasıl baglanmıs olabılır tahmınınız nedır bocekler bır yere baglanmaz ortam ses kayıtlarının bır yere baglanmasına gerek yok saat kalem kucucuk bır nohut tanesı gıbı bırsey bıle yeterlıdır de sızce ısrarla tesısata veya elektrıge baglamıstır dıyorsunuz ya nasıl yapmıstır mesela
yer altından tunel acıp kablo mu cekmıstır ? bır anlatın
Zaten evin tesisatı oğluna bağlı o yapıyor herşeyi size neden imkansız geliyor anlamadım evde gereksiz kablolar var mesela ucunda bişey yok boylu boyunca neden anlamadımbır anlatırmısınız sızce elektrıge veya tesısata nasıl baglanmıs olabılır tahmınınız nedır bocekler bır yere baglanmaz ortam ses kayıtlarının bır yere baglanmasına gerek yok saat kalem kucucuk bır nohut tanesı gıbı bırsey bıle yeterlıdır de sızce ısrarla tesısata veya elektrıge baglamıstır dıyorsunuz ya nasıl yapmıstır mesela
yer altından tunel acıp kablo mu cekmıstır ? bır anlatın
konusma seslerını ust kat daha net duyarBende ondan bahsettim üste çıkmazsa nasıl oluyorda ben evde ne konuşuyorsam o konuyu açıyor ?
Çıkmaz alta indiği gibi aşırı yüksek sesle konuşmak gerek bağırmak gerekkonusma seslerı ust kata cıkmaz mı kı alemsınız ya
o gereksız kabloların resmını cekın ben bakım ne kablosu oldugunu soyleyecegım sızeZaten evin tesisatı oğluna bağlı o yapıyor herşeyi size neden imkansız geliyor anlamadım evde gereksiz kablolar var mesela ucunda bişey yok boylu boyunca neden anlamadım
konusma seslerını ust kat daha net duyar
hayal edın dusunun yazın hava sıcak pencereden dısarı bakıyorsunuz hadı dusunun lutfen
asagı bakıyorsunuz asagıdan gelen ses mı daha netdır yukardan gelen ses mı ? ses dalgaları yerın altına ınmıyor sız konustukca ayy bayılıcam sımdı....
evimde ucunda bir şey olmayan kablolar benim de var.demek ki dinleniyorum eyvahlar olsunnZaten evin tesisatı oğluna bağlı o yapıyor herşeyi size neden imkansız geliyor anlamadım evde gereksiz kablolar var mesela ucunda bişey yok boylu boyunca neden anlamadım
ben onları kısalttım topladım ucunu bantladım buktum prızı cıkarıp ıcıne yuvaya soktum kapattımevimde ucunda bir şey olmayan kablolar benim de var.demek ki dinleniyorum eyvahlar olsunn
o evde devamlı böyle dinleniyorum diye düşünerek yaşamak çok zor olmalı.acil taşınmalı konu sahibi.ben onları kısalttım topladım ucunu bantladım buktum prızı cıkarıp ıcıne yuvaya soktum kapattımbırcok evde olur o halbukı
Bizler de konu sahibi de bunu biliyoruz ama eşinin işte umrunda bile değil.o evde devamlı böyle dinleniyorum diye düşünerek yaşamak çok zor olmalı.acil taşınmalı konu sahibi.
o evde devamlı böyle dinleniyorum diye düşünerek yaşamak çok zor olmalı.acil taşınmalı konu sahibi.
korku filmi gibi.eş taşınmıyorsa inatla konuşulanları eş söylüyor diye bile düşünürüm ben tövbe tövbeen azından tasınınca anlasılır yenı evde kendısını dınleyen var mı yok mu dıye :)
esı asla tasınmayı kabul etmıyormus
aynen oyle ya esıyle komsu kadın cok samımı ya da konu sahıbının rahatsızlıgı var bu ıkı secenekten bırı baska bırsey olamazkorku filmi gibi.eş taşınmıyorsa inatla konuşulanları eş söylüyor diye bile düşünürüm ben tövbe tövbe
Eşi ev sahibine laf yetiştiriyor diye belki kira indirimi alıyor ondan taşınmak istemiyorkorku filmi gibi.eş taşınmıyorsa inatla konuşulanları eş söylüyor diye bile düşünürüm ben tövbe tövbe
ay bu cok mantıklı yaE sizde yalandan avukatla vs biriyle telefonda konusuyor gibi yapin.ben evimin dinlendiğini düşünüyorum. Özel ekip getirebilir miyiz? Bulursam dava acicam falan diye evin içinde konuşurken hemde dolaşın. Eger sizi dinliyorsa illaki yana yakıla kapınızı çalacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?