Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böcek falan olamaz mı bilgisi varsa tekrar bir sorsanız yada evde elektriğe direk bağlanan bişey
bır anlatırmısınız sızce elektrıge veya tesısata nasıl baglanmıs olabılır tahmınınız nedır bocekler bır yere baglanmaz ortam ses kayıtlarının bır yere baglanmasına gerek yok saat kalem kucucuk bır nohut tanesı gıbı bırsey bıle yeterlıdır de sızce ısrarla tesısata veya elektrıge baglamıstır dıyorsunuz ya nasıl yapmıstır mesela
yer altından tunel acıp kablo mu cekmıstır ? bır anlatın

Belki iki bardak tutuyor

İşte diyorum burda şarjı biter falan diyenler için soruyorum bilgim olsa zaten sormaz direk sorun çözme yoluna giderdim peki bu kadına benim konuşmalarım gaipten mi gidiyor ?

Zaten evin tesisatı oğluna bağlı o yapıyor herşeyi size neden imkansız geliyor anlamadım evde gereksiz kablolar var mesela ucunda bişey yok boylu boyunca neden anlamadım

Bende ondan bahsettim üste çıkmazsa nasıl oluyorda ben evde ne konuşuyorsam o konuyu açıyor ?
konusma seslerını ust kat daha net duyar
hayal edın dusunun yazın hava sıcak pencereden dısarı bakıyorsunuz hadı dusunun lutfen
asagı bakıyorsunuz asagıdan gelen ses mı daha netdır yukardan gelen ses mı ? ses dalgaları yerın altına ınmıyor sız konustukca ayy bayılıcam sımdı

İşte diyorum burda şarjı biter falan diyenler için soruyorum bilgim olsa zaten sormaz direk sorun çözme yoluna giderdim peki bu kadına benim konuşmalarım gaipten mi gidiyor ?
O kadar da değildir B bdvbdv . Bak şimdiden sağlığın bozulmaya başlamış, ne yap et taşın şu evden.

Zaten evin tesisatı oğluna bağlı o yapıyor herşeyi size neden imkansız geliyor anlamadım evde gereksiz kablolar var mesela ucunda bişey yok boylu boyunca neden anlamadım
o gereksız kabloların resmını cekın ben bakım ne kablosu oldugunu soyleyecegım sıze

evimde ucunda bir şey olmayan kablolar benim de var.demek ki dinleniyorum eyvahlar olsunn

evimde ucunda bir şey olmayan kablolar benim de var.demek ki dinleniyorum eyvahlar olsunn
ben onları kısalttım topladım ucunu bantladım buktum prızı cıkarıp ıcıne yuvaya soktum kapattım bırcok evde olur o halbukı

o evde devamlı böyle dinleniyorum diye düşünerek yaşamak çok zor olmalı.acil taşınmalı konu sahibi.
Bizler de konu sahibi de bunu biliyoruz ama eşinin işte umrunda bile değil.
Bu sorun ancak ilerde çok büyük bir kavga çıkınca çözülür gibi geliyor bana. Sonrasında neler olur bilemiyorum.

o evde devamlı böyle dinleniyorum diye düşünerek yaşamak çok zor olmalı.acil taşınmalı konu sahibi.

en azından tasınınca anlasılır yenı evde kendısını dınleyen var mı yok mu dıye :)

esı asla tasınmayı kabul etmıyormus

en azından tasınınca anlasılır yenı evde kendısını dınleyen var mı yok mu dıye :)

esı asla tasınmayı kabul etmıyormus
korku filmi gibi.eş taşınmıyorsa inatla konuşulanları eş söylüyor diye bile düşünürüm ben tövbe tövbe

korku filmi gibi.eş taşınmıyorsa inatla konuşulanları eş söylüyor diye bile düşünürüm ben tövbe tövbe
aynen oyle ya esıyle komsu kadın cok samımı ya da konu sahıbının rahatsızlıgı var bu ıkı secenekten bırı baska bırsey olamaz
oturma odanız banyo-wc yakın mı havalandırmadan bazen cok ses gelır ben komsuların konusmasını banyodayken duyuyorum dedım ama o yazdıgımı da gormedı sanırım

ay bu cok mantıklı ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…