Ben olsam şimdiye kadar yapardım heralde. Esime de derdim ki sakın sesini çıkarma ve olacakları izle. Hem konuşur hemde o sıra kayıt alırdım. Baktim sonra kadin geldi tekrar ses kaydı vs alırdım ki delil olsunay bu cok mantıklı ya
Töbe estafurullahMerhaba değerli hanımlar bir çok konuda güzel fikirlerinizi aldım yine büyük bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
Ev sahibim bizi dinliyor.
Ev sahibini önceki konumdan okuyanlar bilir sürekli peşimizde, durup dururken al fasulyeyi dolabına at diye evin içine girmeye çalışan biriydi.Sonra ufak seste evden çık dedi beni korkutmak için bir sürü şey söyledi. Daha büyük sorun var. İlk günden beri ben eşimle evde kısık sesle bile ne konuşsam ertesi gün gelip bana o konuda bişeyler söyledi. İlk günden içime şüphe düştü bilerek sessiz konuşmama rağmen yine bağlantılı birşey söyleyince ertesi gün iyice evde bişey olduğunu anladım sapık kadın.
Oğulları zaten pislik her türlü illegal işi yapacak insanlar birde Kadın ağzından bişey daha kaçırdı kaynanam bir gün evde konuşurken birini bıçakladım demiş kadında bana anlatıyor birini bıçaklamış diye peki o kadar net sesi nereden duydun değil mi? Bir gün eşime dedim kek kalıbımı aldı vermedi bir saat sonra getirdi. Bunun gibi bir çok şey. Özel hayatım kalmadı herşeyi dinliyor bu Kadın herşeyi duyuyor evde bir yerde bişey var. Evi aradım bulamadım belkide tesisatın içine koydu çünkü oğulları bu işle meşgul ev işleriyle. Sürekli diken üstündeyim sizce nasıl bulabilirim bu ses kayıt cihazını bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim konuda ?
esının o kadınla ayrı bır samımıyetı oldugunu dusunuyorum , hıc toz kondurmazmıs esı o komsuyaBen olsam şimdiye kadar yapardım heralde. Esime de derdim ki sakın sesini çıkarma ve olacakları izle. Hem konuşur hemde o sıra kayıt alırdım. Baktim sonra kadin geldi tekrar ses kaydı vs alırdım ki delil olsunparanoyak olmadığımı anlasınlar diye
Hiii oyle birsey varsa evet eşi yokken yapması daha mantıklı. Tek seferde birsey çıkmazsa başka günlerde tekken yine konuşma numarası yapsın. En sonda eşi varken dener. Baktı ki eşi varken ev sahibi olayı biliyor o zaman kocasının ağzına edebilir. Demek ki kocası yetiştiriyoresının o kadınla ayrı bır samımıyetı oldugunu dusunuyorum , hıc toz kondurmazmıs esı o komsuya
esı evde yokken yapsın en azından esı mı soyledı kadına acaba suphesıde olmaz hemen ptesı yapsın cok heyecanlı ay
şüpheli listesi kabardı eş de eklendi.ama en sonunda suçlu uşak çıkacak ben eminimmmHiii oyle birsey varsa evet eşi yokken yapması daha mantıklı. Tek seferde birsey çıkmazsa başka günlerde tekken yine konuşma numarası yapsın. En sonda eşi varken dener. Baktı ki eşi varken ev sahibi olayı biliyor o zaman kocasının ağzına edebilir. Demek ki kocası yetiştiriyor
ayneeeen de buHiii oyle birsey varsa evet eşi yokken yapması daha mantıklı. Tek seferde birsey çıkmazsa başka günlerde tekken yine konuşma numarası yapsın. En sonda eşi varken dener. Baktı ki eşi varken ev sahibi olayı biliyor o zaman kocasının ağzına edebilir. Demek ki kocası yetiştiriyor
Diğer fikri uygularsa zaten çözülmüş olur olay. Bdv'nin faydaları işte birimizin düşünemediğini diğeri düşünüp buluyor.o ses dınlemesıyle alakalı oldugunu dusundugu kabloların resmını gosterın bakayım ne oldugunu soyleyecegım dedım konu sahıbı bılınmezlıklere kayboldu
sessız...sedasız...
Ne yapacaksınız taşınacaksınız. Eşiniz sizin merdivenleri silmenizi istiyordu, boşanmayı düşünüyordunuz galiba?Merhaba değerli hanımlar bir çok konuda güzel fikirlerinizi aldım yine büyük bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
Ev sahibini önceki konumdan okuyanlar bilir sürekli peşimizde, durup dururken al fasulyeyi dolabına at diye evin içine girmeye çalışan biriydi.Sonra ufak seste evden çık dedi beni korkutmak için bir sürü şey söyledi. Daha büyük sorun var. İlk günden beri ben eşimle evde kısık sesle bile ne konuşsam ertesi gün gelip bana o konuda bişeyler söyledi. İlk günden içime şüphe düştü bilerek sessiz konuşmama rağmen yine bağlantılı birşey söyleyince ertesi gün iyice evde bişey olduğunu anladım sapık kadın.
Oğulları zaten pislik her türlü illegal işi yapacak insanlar birde Kadın ağzından bişey daha kaçırdı kaynanam bir gün evde konuşurken birini bıçakladım demiş kadında bana anlatıyor birini bıçaklamış diye peki o kadar net sesi nereden duydun değil mi? Bir gün eşime dedim kek kalıbımı aldı vermedi bir saat sonra getirdi. Bunun gibi bir çok şey. Özel hayatım kalmadı herşeyi dinliyor bu Kadın herşeyi duyuyor evde bir yerde bişey var. Evi aradım bulamadım belkide tesisatın içine koydu çünkü oğulları bu işle meşgul ev işleriyle. Sürekli diken üstündeyim sizce nasıl bulabilirim bu ses kayıt cihazını bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim konuda ?
Ayyy bulsanız ne yapacaksınız? Kocanız sizi suçlar inanmaz yine.Bulmayı çok istiyorum ama nasıl bulucam
Şu konuya çözüm önerisinde bile sıvı yağın pahalılığı geçiyor. Memleketce sonumuz hayrolsunOlmayan bir şey söyleyin. Mesela uzakta bir market ismi verin sıvı yağlar yarın yüzde 50 indirime girecekmiş diyin evde telefonda birine eşiniz de yokken. Kadın ertesi gün markete giderse gelip bi de hesap sorarsa kesin dinliyodur. Olmayan bir şeyi başkasından duyma ihtimali olamaz
Cikar tabiki.ben en üst katta oturuyorum.alt katimda oturanların konuşmaları gayet de duyuluyokonusma seslerı ust kata cıkmaz mı kı alemsınız ya
kesınlıkle oyle yukarıdakı daha rahat duyar seslerıCikar tabiki.ben en üst katta oturuyorum.alt katimda oturanların konuşmaları gayet de duyuluyo
ayneeen yukarı dogru cıkarrr..Konusma sesleri yukariya dogru gider ve cok rahat duyulur. Yukarida konusanin sesi asagiya cok zor gelir. Dagcilik yaptim. Sessiz bir sekilde konusuyoruz asagida. Yukaridaki dagin(kayanin) tepesindeki arkadas bizi net duydugunu soyledi. Biz onu bagirsa da duyamadik. Kadin sizin sesinizi o binanin ses yalitimi iyi olmadigi icin de oldugu gibi duyuyor. Benim sesimi duyuyor musunuz diye direkt sorun bence soyler. Ama sizde de biraz paranoya var. Normal hic bir insan durduk yerde ev sahibine guvenmeyip kapisinin anahtar deligini degistirmez. Cevrenize bir sorun bakalim kim yapmis sizin bu yaptiginizi? Ev sahibi size bu sebeple uyuz olmus ondan boyle sizi huzursuz ediyor.
İyi akşamlar hanımlar burda benim gibi olan bilgi sahibi arkadaşlara sorum var.Adetim 20 gün gecikti beta hcg 7 çıktı sizce hamilelik var mıdır.
. İdrar testimdede çok silik bir çizgi var öncesinde adetim ilk geciktiğinde bir kaç defa kan ve idrar yaptım hep negatifti. Şuan beta hcg sanki çok düşük endişeleniyorum doktor iki gün sonra gel dedi ama burda tecrübeli hanımlardanda bilgi almak istiyorum benim gibi düşük değerden yükselen var mı
İyi akşamlar hanımlar yeni evliyim ve ilişkiye giremedik bir türlü iki doktora gittim normal dedi fakat her ilişkide kanama oluyor en sonuncu doktor darlık var dedi bu şekilde olupta bu sorundan kurtulan var mı aranızda ya da her ilişkide kanama normal mi yeni evlilikte doktor muayenesi artık eziyete dönüşüyor o çatal denen masada ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Özel doktora gidicem ameliyat falan derse ondanda çok çekiniyorum doğal yolla bu sorundan kurtulan var mı
Polis çağırın aletle arama yaparlar.Merhaba değerli hanımlar bir çok konuda güzel fikirlerinizi aldım yine büyük bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?