Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay bu cok mantıklı ya
Ben olsam şimdiye kadar yapardım heralde. Esime de derdim ki sakın sesini çıkarma ve olacakları izle. Hem konuşur hemde o sıra kayıt alırdım. Baktim sonra kadin geldi tekrar ses kaydı vs alırdım ki delil olsun paranoyak olmadığımı anlasınlar diye

Töbe estafurullah

esının o kadınla ayrı bır samımıyetı oldugunu dusunuyorum , hıc toz kondurmazmıs esı o komsuya
esı evde yokken yapsın en azından esı mı soyledı kadına acaba suphesıde olmaz hemen ptesı yapsın cok heyecanlı ay

Hiii oyle birsey varsa evet eşi yokken yapması daha mantıklı. Tek seferde birsey çıkmazsa başka günlerde tekken yine konuşma numarası yapsın. En sonda eşi varken dener. Baktı ki eşi varken ev sahibi olayı biliyor o zaman kocasının ağzına edebilir. Demek ki kocası yetiştiriyor

şüpheli listesi kabardı eş de eklendi.ama en sonunda suçlu uşak çıkacak ben eminimmm

ayneeeen de bu

konu sahıbı hadı yıne ıyısın bak sorunun cozuldu bu sekılde neyın ne oldugu netlesır

o ses dınlemesıyle alakalı oldugunu dusundugu kabloların resmını gosterın bakayım ne oldugunu soyleyecegım dedım konu sahıbı bılınmezlıklere kayboldu
sessız...sedasız...

o ses dınlemesıyle alakalı oldugunu dusundugu kabloların resmını gosterın bakayım ne oldugunu soyleyecegım dedım konu sahıbı bılınmezlıklere kayboldu
sessız...sedasız...
Diğer fikri uygularsa zaten çözülmüş olur olay. Bdv'nin faydaları işte birimizin düşünemediğini diğeri düşünüp buluyor.

Ne yapacaksınız taşınacaksınız. Eşiniz sizin merdivenleri silmenizi istiyordu, boşanmayı düşünüyordunuz galiba?

Şu konuya çözüm önerisinde bile sıvı yağın pahalılığı geçiyor. Memleketce sonumuz hayrolsun

Konusma sesleri yukariya dogru gider ve cok rahat duyulur. Yukarida konusanin sesi asagiya cok zor gelir. Dagcilik yaptim. Sessiz bir sekilde konusuyoruz asagida. Yukaridaki dagin(kayanin) tepesindeki arkadas bizi net duydugunu soyledi. Biz onu bagirsa da duyamadik. Kadin sizin sesinizi o binanin ses yalitimi iyi olmadigi icin de oldugu gibi duyuyor. Benim sesimi duyuyor musunuz diye direkt sorun bence soyler. Ama sizde de biraz paranoya var. Normal hic bir insan durduk yerde ev sahibine guvenmeyip kapisinin anahtar deligini degistirmez. Cevrenize bir sorun bakalim kim yapmis sizin bu yaptiginizi? Ev sahibi size bu sebeple uyuz olmus ondan boyle sizi huzursuz ediyor.

Cikar tabiki.ben en üst katta oturuyorum.alt katimda oturanların konuşmaları gayet de duyuluyo
kesınlıkle oyle yukarıdakı daha rahat duyar seslerı
konu sahıbı ısrarla asagı kat daha ıyı duyar yukarının duyması ıcın cok bagırmam lazım dedı
ses heryere dagılır ama ozellıkle yukarı dogru,fızıkde bunun sebebı var ...

ayneeen yukarı dogru cıkarrr..

ama evın anahtarını degıstırmek gerekır kıraya gectıgınız o evın yedek anahtarının kımde olup olmadıgını bılemezsınız evden cıkarken eskı gobek takılır anahtar degıstırmek 5 dk lık cok basıt ,ev sahıbı buna bırsey dıyemez... bızım vardı bı anahtarımız her tasındıgımız eve onu taktık, ev sahıbınınkını kaldırdık. evden cıkarken kendımızınkını cıkardım ev sahıbınınkını gerı taktık :)

Kafam karıştı çok.
Neyse bayan Sherlock arkadaşlar çözer bunu da.
Yarın uğrar öğrenirim diye düşünüyorum.

4 Aralik’ta betahcg sorup, 10 Aralik’ta iliskiye giremediginizi soylemissiniz.

Bu iste bir terslik yok mu?

Buradan bakinca “sorun” sizde gorunuyor, ses kayit cihazi, ev sahibi vs degil.

Polis çağırın aletle arama yaparlar.

eşinizin ille de o evde kalmak istemesi ve ev sahibi hakkında laf söyletmemesi çok saçma geldi bana da.
kimsenin duyamayacağı bir şekilde, eşiniz evde yokken ses kaydı alın. polisle konuşuyormuş ve ev sahibinizi şikayet ediyormuş gibi davranın.. bakın bakalım bu konuyla sizin kapınızı çalacak mı? dinleme cihazı filan bana çok olası gelmedi ama eşiniz de yokken bu tarz bir şey yaparsanız öğrenirsiniz

Bana konu sahibi fazla film izlemiş geldi. Eve ses kayıt cihazı yerleştirmek filan fazla afaki. bide merdiven sil demiş. Kapıcısı olmayan apartmanlarda her hafta bir daire temizlik yapar binada. Belki böyle bir durumdur .niye böyle tepki yapıldı ki. Diğer komşular siliyorsa bu hanım silmiyorsa uyuz kapmıştır kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…