- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Bişey sormak istiyorumMerhaba değerli hanımlar bir çok konuda güzel fikirlerinizi aldım yine büyük bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
Ev sahibim bizi dinliyor.
Ev sahibini önceki konumdan okuyanlar bilir sürekli peşimizde, durup dururken al fasulyeyi dolabına at diye evin içine girmeye çalışan biriydi.Sonra ufak seste evden çık dedi beni korkutmak için bir sürü şey söyledi. Daha büyük sorun var. İlk günden beri ben eşimle evde kısık sesle bile ne konuşsam ertesi gün gelip bana o konuda bişeyler söyledi. İlk günden içime şüphe düştü bilerek sessiz konuşmama rağmen yine bağlantılı birşey söyleyince ertesi gün iyice evde bişey olduğunu anladım sapık kadın.
Oğulları zaten pislik her türlü illegal işi yapacak insanlar birde Kadın ağzından bişey daha kaçırdı kaynanam bir gün evde konuşurken birini bıçakladım demiş kadında bana anlatıyor birini bıçaklamış diye peki o kadar net sesi nereden duydun değil mi? Bir gün eşime dedim kek kalıbımı aldı vermedi bir saat sonra getirdi. Bunun gibi bir çok şey. Özel hayatım kalmadı herşeyi dinliyor bu Kadın herşeyi duyuyor evde bir yerde bişey var. Evi aradım bulamadım belkide tesisatın içine koydu çünkü oğulları bu işle meşgul ev işleriyle. Sürekli diken üstündeyim sizce nasıl bulabilirim bu ses kayıt cihazını bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim konuda ?
Hiç inandırıcı değilsinizAsla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi
Bozuldu zaten evde bişey konuşamıyorum rahat rahat ailemle bile markete çıkınca konuşuyorumBu iş sizin akıl ruh sağlığınız bozar ay çıkın gitsin artık bu ne paranoya olursun Allah muhafaza.
Tamam işte evde işi gücü yoksa oturup dinliyordur. İnsan neden kiracısı için ses kayıt cihazı alıp evini dinlesin ki? Mantıklı mı ?Üst katta oturuyor ama ne konuşsam ertesi gün o konuda konuşuyor
ya kac oldu bunu yazıyorsunuz kusura bakmayın ama guluyorum gercektenSes kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dedi
Sizofreni de ihtimalBurada iş eşinizde bence. Ses dinleme cihazı falan bana da uçuk geldi ne yalan söyleyeyim bana sanki eşinizden yada başka birinden bilgi alıyormuş gibi geldi. Bir de bu kadın sizi niye bu kadar merak etsin? Akıl var; mantık var değil mi? Siz kiracısınız ve sonsuza kadar da orada kalmayacaksınız. Çıkıp gittiğinizde birbirinizin yüzünü görmeyeceksiniz. Bu teoriniz o yüzden pek oturmuyor.
Aralarında bir şey olabilir mi? Ne alaka yani, neden kadını tutuyorKeşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyor
Evet kaynanan yanında bıçak taşıyor birini bıçaklanmış dedi zaten deli biliyorum yapar kadın Bende yaptım dedi bir kaç kişiyeYahu şu bıçaklama olayı nedir ben oraya takıldım? Kayinvalideniz mi birini bıçakladı?Eğer öyleyse eşinizin ailesinden korkun bence, kadın dış kapının mandalı sonuçta.
Kırmızı Oda da eski bölümlerde vardı böyle bir konu. Sürekli takip edilip , dinlendiklerini düşünüyorlar.Sizofreni de ihtimal
Onlarda sürekli o kötü bu pislik şunlar beni dinliyor
Beni izleyen var evde kamera mi var
Etrafta ses kayıt cihazı mi var der dururlar
Ben de öyle düşünüyorumKonu sahibi bana inanmıyor ama eşi ile bahsi geçen komşu ile arasında bir şey olduğunu düşünüyorum. Biraz onun peşine düş bence
Aldatıyor olabilir ev sahibi ile.Aaa o kadar manyak mi kocasıne diye karısıni ispiyonlasın ki. Konu sahibi bu kadın genç mi?
Herşey çok açık bence.Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyorolay eşte yani bence....
Bana göre mantıklı değil, bir ev sahibi niye kiracısı ile uğraşsın. Parasına bakar sadece,İyi de insan neden kiracısı için bu kadar uğraşsın. Sizce mantıklı mı?
Ev sahibiniz kaç yaşlarında?Eşime dedim başımıza iş açacak açılsın diyor aileme anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?