Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişey sormak istiyorum
Psikolojiye gorundunuz mu ?
İnanın şizofreni ihtimaliniz de var ses kaydı cihazı ihtimali kadar

Burada iş eşinizde bence. Ses dinleme cihazı falan bana da uçuk geldi ne yalan söyleyeyim bana sanki eşinizden yada başka birinden bilgi alıyormuş gibi geldi. Bir de bu kadın sizi niye bu kadar merak etsin? Akıl var; mantık var değil mi? Siz kiracısınız ve sonsuza kadar da orada kalmayacaksınız. Çıkıp gittiğinizde birbirinizin yüzünü görmeyeceksiniz. Bu teoriniz o yüzden pek oturmuyor.

Bu iş sizin akıl ruh sağlığınız bozar ay çıkın gitsin artık bu ne paranoya olursun Allah muhafaza.
Bozuldu zaten evde bişey konuşamıyorum rahat rahat ailemle bile markete çıkınca konuşuyorum

Üst katta oturuyor ama ne konuşsam ertesi gün o konuda konuşuyor
Tamam işte evde işi gücü yoksa oturup dinliyordur. İnsan neden kiracısı için ses kayıt cihazı alıp evini dinlesin ki? Mantıklı mı ?

Madem eşiniz evden çıkmaya yanaşmıyorsa, Siz ev sahibinin gıcık olacağı şeyler yapın kadın çıkartsın sizi evden .

Ses kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dedi
ya kac oldu bunu yazıyorsunuz kusura bakmayın ama guluyorum gercekten
sız ses kayıt cıkazını 1800 lu yıllardakı gıbı falan sanıyorsunuz heralde oyle evın telefon hattına baglamalı cıhazları
artık onlar yok
gorevımız tehlıke ya da 007 james bond fılmlerındekı gıbı var artık bocek denılıyor onlara mınıcık bırsey ama ona para verıp alacakta gızlıden sızın eve yerlestırecekde sız onu hıc farketmeyeceksınız de.... ohoo zor ıs

bır ust katınızda oturuyormus oturma odanız banyoya yakınsa banyodakı havalandırmadan butun ses yankılanıyor ben banyoya gırdıgımde komsuların konusmalarını duyuyorum

Sizofreni de ihtimal
Onlarda sürekli o kötü bu pislik şunlar beni dinliyor
Beni izleyen var evde kamera mi var
Etrafta ses kayıt cihazı mi var der dururlar

Yahu şu bıçaklama olayı nedir ben oraya takıldım? Kayinvalideniz mi birini bıçakladı? Eğer öyleyse eşinizin ailesinden korkun bence, kadın dış kapının mandalı sonuçta.
Evet kaynanan yanında bıçak taşıyor birini bıçaklanmış dedi zaten deli biliyorum yapar kadın Bende yaptım dedi bir kaç kişiye

sunu denesenıze
telefonunuzdan ses kayıt acın esınızle bırsey konusun mesela bır tanıdıgım amelıyat olacakmıs x amelıyatıymıs bunu kaydedın
sonra kadın kapınızı caldıgında telınızın ses kaydını acın ıcerı alın konussun onuda kaydedın
tarıhlerı bellı kayıt edılınce hemen ertesı gunu o konuyla gelıyor bana dedınız ya

bu ıspatınız olur evde ne konussak dınlıyorsunuz ve o konuyla bana gelıp konusuyorsunuz buda ıspatı kaydettım dıye kadına soyleyın senı sıkayet edıcem savcılıga verıcem bızı dınlıyor gozetlıyor tacız edıyor dıcem dersınız

korkar vazgecer madem tasınamıyorsunuz bunu yapın

Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyor olay eşte yani bence....
Herşey çok açık bence.

İyi de insan neden kiracısı için bu kadar uğraşsın. Sizce mantıklı mı?
Bana göre mantıklı değil, bir ev sahibi niye kiracısı ile uğraşsın. Parasına bakar sadece,
ama konu sahibi de tüm bunları uydurmuyor heralde çünkü daha önce bununla alakalı konuları da var. Anlattıkları hiç ama hiç normal değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…