Amin çok saolun malesef zor ama zaten herkeste iyi huylu olarak bi kanser hücresi var ve çok büyük üzüntülerde ortaya çıkıyor malesefoffff çok zor bir hastalık
sevgilinize Allah şifa versin, atlatır inşallah hayırlısıyla
Allah hepimizi, çoluğumuzu, çocuğumuzu bu hastalıktan korusun inşallah
Çok saolun amin Allah razı olsunAllah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Zaten kendisinin başka bi rahatsızlığı daha vardı ben içimi dökmeye yazıyorum doktor sormuyorum hastane sormuyorum yardım talep ermiyorum sadece şuan yaşadıklarımı anlatıyorum benim hayatımı onun hayatını bilmeden yargılayamazsınız bu kanserden önceki yaşadıklarımızı bilmiyorsunuz ben bildiğim kadarını kısaca yazıyorum bebekken kafa üstü düştüğü için ara sıra burnu kanıyordu bazende kan geliyordu biraz daha sıklaşmıştı kulağındada farklı bi sorun var geniz etinide aldırrıken bi sorun yaşadığı için hepsi bir araya geldi sadece ayrıca inanmaya bilirsiniz sizin kararınız ben kimseye kendimi acındırmaya yazmıyprım yada maddi bişi talep etmiyorum çok şükür maddi sorunumuz yok şuan ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum anca yaşayınca mı inanacaksınız? Rabbim yaşatmasın daha fazla birşey demiycem ben buraya içimi dökmek için yazdım...Akciğer kanserinde kan gelmesi en son evrenin sonunda olan bir durumdur ki bu zaten pat diye ortaya çıkmayacak kadar hastanın bedenen bitmiş olduğu durumdur.
Malesef her evde olan bir hastalık,ancak ilginç geldi hastalık evresi.
kendisi yenicem dio hep atlatıcaz dio çok inanıyor ben duygusal olduğum için ona yansıtmamaya çalışıyorum ailem bilmediği için çevreme ve ailemede söylemedim onlarlada upraşmak istemedim buraya yazdım içimi dökmek istedimCanım benim annem akciğer kanseri 4. evreyi (diğer akciğere ve beyne sıçramış durumda) yendi.. şu an koruma tedavisi devam ediyor.. Destek çok önemli, kendisinin iyileşmek istemesi, moral bunlar çok önemli şeyler. Sadece doktorun yapabileceği birşey değil ekip işi. Çevre desteği, kendi isteği ve doktorun iyi olması. Geçmiş olsun, şifalar diliyorum.
Acil şifalar diliyorum size,Rabbim bu cuma hürmetine sevdiğinize ve tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin.Zaten kendisinin başka bi rahatsızlığı daha vardı ben içimi dökmeye yazıyorum doktor sormuyorum hastane sormuyorum yardım talep ermiyorum sadece şuan yaşadıklarımı anlatıyorum benim hayatımı onun hayatını bilmeden yargılayamazsınız bu kanserden önceki yaşadıklarımızı bilmiyorsunuz ben bildiğim kadarını kısaca yazıyorum bebekken kafa üstü düştüğü için ara sıra burnu kanıyordu bazende kan geliyordu biraz daha sıklaşmıştı kulağındada farklı bi sorun var geniz etinide aldırrıken bi sorun yaşadığı için hepsi bir araya geldi sadece ayrıca inanmaya bilirsiniz sizin kararınız ben kimseye kendimi acındırmaya yazmıyprım yada maddi bişi talep etmiyorum çok şükür maddi sorunumuz yok şuan ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum anca yaşayınca mı inanacaksınız? Rabbim yaşatmasın daha fazla birşey demiycem ben buraya içimi dökmek için yazdım...
Amin çok saolunGeçmiş olsun.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Amin çok çok saolun Allah razı olsun Kimseye yaşatmasın ..Acil şifalar diliyorum size,Rabbim bu cuma hürmetine sevdiğinize ve tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin.
Ailesine ve size bağışlasın.
Amin canım benim sadece SABIR ve DUA.....Amin çok çok saolun Allah razı olsun Kimseye yaşatmasın ..
Şuan elimden gelen tek şey bu sabır ve dua çok saolunAmin canım benim sadece SABIR ve DUA.....
Çok saolun kesmiyorum desteğiniz için teşekkürlerAllah'ım şifa verir inşAllah okurken bile dayanamadım ağladım..
Allah yardımcın olsun..
İmtihan dünyası herkes bi şekilde imtihan oluyor..
Sen sakın Allah'tan ümidini kesme canımbenim..
Amin çok saolunAllah acil şifalar versin.
Amin çok saolun Allah razı olsunrabbim hayırlı şifalar versin.tahmidiye diye bir dua var onu okusan canım.hem inşallah şifa olur.hem iman kuvveti verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?