Çıkar canım, nerede kitle varsa metastaz yapıp yapmadığı hep çıkarAllah razı olsun , metastaz pet testinde çıkacak ama dimi ? Patoloji sonucunda ne öğreneceğiz. Su an icin kanser dmek dogr u değil o halde. kendim tüp bebek hastasıyım kendimden geçtim bu ay baalayacaktim ama bu halde tedaviye yanıt vermem imkansız.
Ama her kanser kötü sonuçlanmaz tedavi olur düzelir inş üzülme kiyamam yaçok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadımçok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
YANIMDA OLUP DESTEK VEREN İYİ DİLEKLERİNİ SUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN .. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN... ben burada yardım talep etmiyorum sadece içimi döküyorum moral verende moral bozandanda Allah razı olsun...
İnşallah iyi huylu çıkar , Doktorlar içaçıcı konuşmuyorlar yoksa hep mi böyle basliyor. Konusmalari her seye hazirlamak icin. Allahım yüzümüze gülsün nolur .Çıkar canım, nerede kitle varsa metastaz yapıp yapmadığı hep çıkar
Hayır dertleri canlandırmadınızİnşallah iyi huylu çıkar , Doktorlar içıcı konuşmuyorlar Allahım yüzümüze gülsün nolur .@fisfis Allah razı olsun. @Su_perisiiii umarım geçer başlamadan biter. En çok morale ihtiyacımiz var r @Maridn Allah razı olsun, maalesef öyle oldu ben uyuyan dertleri yine mi canlandirdim bilmiyorum ama çaresizlik sanirim, bir yol bulma, yaşayan dan duymak harita belki de . @Bibibella açtım umarım yardımcı olunur
O unutmaz zaten birlikte el ele verin guclu kararli moralli tedavisini olsun inşaAllahOyuzden buraya yazıp destek almak istedim ona hatırlatmak bile istemiyorum kötüyü düşünmek bile istemiyorum her dakika güldürmeye çalışıorum mutlu olsun diye herşeyi yapıorum ama içim acıo
Hayır dertleri canlandırmadınız
Yeni konu açarsanız daha çok görülür ve yardımcı olurlar diye dedim
Yeni konu açın hemen, yaşayanlar ya da bilenler yardımcı olrlar
Allah yardımcınız olsun. Güçlü olun ki sizden güç alsın o da. Moral çok önemli
Amin inşallahAçtım.umarim öyle olur.
Allah kimseyi sinamasin bu hastalık ile adını bile kullanmak istemiyorum. Uzak dursun herkesten ..
allah acil şifalar versin . inşallah biran önce saglıgına kavuşur .Rabbim ailesine ve sana bagışlasın.çok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadımçok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
YANIMDA OLUP DESTEK VEREN İYİ DİLEKLERİNİ SUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN .. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN... ben burada yardım talep etmiyorum sadece içimi döküyorum moral verende moral bozandanda Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?