Sevdiğim adam kanser :(

Çıkar canım, nerede kitle varsa metastaz yapıp yapmadığı hep çıkar

Ama her kanser kötü sonuçlanmaz tedavi olur düzelir inş üzülme kiyamam ya

Acınızı hissettiklerinizi anlıyabiliyorum aynı duyguları bende babamda yaşadım, çok zor bir dönem atlattık. Allaha şükür şuan durumu iyi. Moralinizi yüksek tutun ve herşeyin geçeceğine inanın. Allah şifa versin.

-Lavinia öksürürken mi kan geliyordu?
akciğer kanserinin en belirgin özelliği nedir arkadaşlar

Çıkar canım, nerede kitle varsa metastaz yapıp yapmadığı hep çıkar
İnşallah iyi huylu çıkar , Doktorlar içaçıcı konuşmuyorlar yoksa hep mi böyle basliyor. Konusmalari her seye hazirlamak icin. Allahım yüzümüze gülsün nolur .@fisfis Allah razı olsun. @Su_perisiiii umarım geçer başlamadan biter. En çok morale ihtiyacımiz var r @Maridn Allah razı olsun, maalesef öyle oldu ben uyuyan dertleri yine mi canlandirdim bilmiyorum ama çaresizlik sanirim, bir yol bulma, yaşayan dan duymak harita belki de . @Bibibella açtım umarım yardımcı olunur

Hayır dertleri canlandırmadınız
Yeni konu açarsanız daha çok görülür ve yardımcı olurlar diye dedim
Yeni konu açın hemen, yaşayanlar ya da bilenler yardımcı olrlar
Allah yardımcınız olsun. Güçlü olun ki sizden güç alsın o da. Moral çok önemli

Oyuzden buraya yazıp destek almak istedim ona hatırlatmak bile istemiyorum kötüyü düşünmek bile istemiyorum her dakika güldürmeye çalışıorum mutlu olsun diye herşeyi yapıorum ama içim acıo
O unutmaz zaten birlikte el ele verin guclu kararli moralli tedavisini olsun inşaAllah

Açtım.umarim öyle olur.
Allah kimseyi sinamasin bu hastalık ile adını bile kullanmak istemiyorum. Uzak dursun herkesten ..

Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0507 841 74 42-0537 493 35 99

Eklentiler

• 438975B5-BF37-43CF-92F9-EEBD22B08DD1.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 38
Çok geçmiş olsun. Arkadaşınıza moral verin. Henüz erken safhadaymis. Sizin desteğinizle kanseri atlatır inşallah

Allahım öncelikle hastanıza şifa,size de güç,kuvvet ve sabırların en büyüğünü versin.Çok zor bir durum ama sizin güçlü durmanız çok önemli

Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin. Destek olun moral verin inşallh ilerlemeden atlatır sağlığına kavuşur rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin

allah acil şifalar versin . inşallah biran önce saglıgına kavuşur .Rabbim ailesine ve sana bagışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…