Sevdiğim adam kanser :(

Allah sifa versin.
Bi seye kafam takildi bi gunde teshis koymuslar. Ilginc geldi bana. Patoloji sonucu vs bile gunler sürüyor
Canım filmler falan çekildi gerekli tahliller yapıldı kitle saptandı patoloji örneğini dün aldılar daha onun sonucu çıkmadı ama kitle sonuçta kanser yani

Geçmiş olsun, artık her kanser ölüme götürmüyor. iyileşenler de var.
teşhis erkense iyileşir inşallah. Kalbinizi ferah tutun.

Allah sifa versin.
Bi seye kafam takildi bi gunde teshis koymuslar. Ilginc geldi bana. Patoloji sonucu vs bile gunler sürüyor
Bende araştırdım ilk öğrendiğimdd oradada gerekli filmelrr tarzımda birşey yazıyordu araştırrırsanız görebilirsiniz kimseyi kandırma gibi bi niyetim yok benim halimi yaşayan bilir Allah kimseye yaşatmasın

Burda sorulanlar sonucu kafam çok karıştı ve erkek arkadaşıma açıkca sordum benden sakldağın bir şeymi var araştırdım konuyu yokso çok mu ileri evre bana söylemiyorsun diye haklı çıktınız benden saklamış şimdi napsam ne düşünsem bilmiorum

Eklentiler

• ABB737E3-CF33-4F1D-813C-E974BE0D3B53.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 172
  • FDC25878-6026-45CB-AD9F-7571B705155B.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 171
İsterseniz bana fesat deyin ama benim böyle bir arkadaşım vardı. 3 ay lösemiyim diye kandırdı bizi.

Kanseri yakınen tanırım. Verdiğiniz detaylar bana eksik geldi. Ne desem bilemedim.

İsterseniz bana fesat deyin ama benim böyle bir arkadaşım vardı. 3 ay lösemiyim diye kandırdı bizi.

Kanseri yakınen tanırım. Verdiğiniz detaylar bana eksik geldi. Ne desem bilemedim.
Okdar yapıcanı sanmıyorum doktor raporu isterim doktorunu ararım sanmıyorum yaparsa beni sonsuza kadar kaybeder

Okdar yapıcanı sanmıyorum doktor raporu isterim doktorunu ararım sanmıyorum yaparsa beni sonsuza kadar kaybeder
Birlikte hastaneye, doktora gittiniz mi? Ailesiyle durumu konuştunuz mu? Arkadaş çevresi durumunu biliyor mu? Kemoterapi almaya başladı mı?

20 gün önce amcamı kaybettim aynı hastalıktan ve şu anda çok yakınıma aynı teşhis konuldu.

Teşhis koyulmadan ve teşhisin kesinleştiği evreleri bizzat yaşadım.

Erkek arkadaşınızın durumu değişik geldi.
İnşallah kandırılmıyorsunuzdur.

Birlikte hastaneye, doktora gittiniz mi? Ailesiyle durumu konuştunuz mu? Arkadaş çevresi durumunu biliyor mu? Kemoterapi almaya başladı mı?
Ailesi biliyor annesiyle nerdeyse hergün konuşuyoruz henüz birlikte gidemedil ama doktorun adını aldım kendisini aradım ve neler yapabilirim die sordum bir gün özel görüşücez bu konuda oyuzden kandırdığını sanmıyorum sadecd geç söylemiş hastalığını

Benden saklamış yazıda belirttim görmediniz sanırım alıntılarom sorundeil bana yeni gibi aöylmeiş ama 2-3 hafta önce öğrenmiş doktorunun ismini aldım annesiyle nrrdeyse hergün konuşuorum bende neler olduğunu tam anlamıoyorum ama doktoruyla özel görüşücem

Tamam eğer öyleyse ben özür dilerim şüphe ettiğim için. Allah şifa versin.

Tamam eğer öyleyse ben özür dilerim şüphe ettiğim için. Allah şifa versin.
Burdada yazmıştım kaçırdınız sanırım neyse önemli deil benden saklamış sadece yeni söylemiş bu yüzden kafa karışıklığı oluştu

Evet şimdi okudum.
Allah şifa versin.
Zor bir süreç sizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…