- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
Çok saolun ben neler atlattım bilseniz .. durabilirim yanında olurum dayanırım amin saolunALLAH yardımcınız olsun
Öncelikle bu cok zor bi süreç sizde dayanabilcekmisiniz bunu iyice düşünün.
Benim sevdiğim adam bu durumda olsaydi bırakmazdım asla hep yanında olurdum gece gündüz hastanelere onla giderdim her canı yandığında elinden ben tutardim surekli dik dur ki sevgilin senden güç alsın asla kötüyü düşünme Allah yardımcınız olsun
Çok saolunAllah yardımcın olsun ve acil şifalar versin.
Dertleşmek için bana her zaman özelden yazabilirsin, çekinme
Canım çok saol sende bende güçlüyüz cok saol canım benim inşallah atlatıcaz aminn...Rabbim güç versin canım sende güçlü birisin inşaallah kolaylıkla atlatırsınız ben çok inanıyorum bu kötü günlerinde geçecek, bu hastalığın tek ilacı moral ve iyi beslenme Rabbim şifa versin inşaallah atlatır hastalığı..
Amin canımAllah mutluluğunu daim etsin.. bizde başladık tedaviye bugun hastanedeydi işte yitirmioruz Rabbimin sınavı deyip avunuoruz yapcak bişi yok şifa versin rabbim
Canım çok saol sende bende güçlüyüz cok saol canım benim inşallah atlatıcaz aminn...[/QUOTEGeçmiş olsun,ALLAH şifa versin..güçlü olun ki sevdiğinizde güçlü olsun....
Allah yardimcisi olsun kacinci evre bu sorulari duymak cok zor bende annemdeyken boyle sorduklari zaman cok zoruma gidiyordu insallah son evre degildir ve metastaz yapmamistir Allah acil sifalar versin hersey Allahtan cok zor biliyorum insanin isyan edesi geliyor ama elden birsey gelmiyo,Allah a siganacak dua edecek ve isyan etmeyeceksinAkciğer
Son evre deil Allah’ a şükr ben ilk die biliyordum ama tam bilmiyorum ben yeni öğrendik sanarken kendisi 3-4 hafta önce öğrenmiş benden saklamış tedavi başlanmış ve bana yeni söyledi şuan doktor tedaviye yanıt veriyor dedi şimdilik çok şükür atlatıcaz inşAllah yardimcisi olsun kacinci evre bu sorulari duymak cok zor bende annemdeyken boyle sorduklari zaman cok zoruma gidiyordu insallah son evre degildir ve metastaz yapmamistir Allah acil sifalar versin hersey Allahtan cok zor biliyorum insanin isyan edesi geliyor ama elden birsey gelmiyo,Allah a siganacak dua edecek ve isyan etmeyeceksin
Kemoterapiye mi başlamışlar ?Son evre deil Allah’ a şükr ben ilk die biliyordum ama tam bilmiyorum ben yeni öğrendik sanarken kendisi 3-4 hafta önce öğrenmiş benden saklamış tedavi başlanmış ve bana yeni söyledi şuan doktor tedaviye yanıt veriyor dedi şimdilik çok şükür atlatıcaz inş
Çok geçmiş olsun sormak istediğiniz her şeyi bana sorabilirsiniz, bütün işlemlerden sonra öncelikle metastaz var mı yok mu o belli olduktan sonra hem evresi hem iyi mi kötü mü tümörü belli oluyor-Lavinia merhaba,
çok çok geçmiş olsun durumu hakkında son bilgi var mı?
Benim annem içinde Akciğer kanseri deniyor patoloji sonucu perşembe günü, PET testi 16 mayısta yapılacak şu testlerden sonra mı evresi belli oluyor. ?
Süreç sizin için nasıl devam ediyor?
Allah razı olsun , metastaz pet testinde çıkacak ama dimi ? Patoloji sonucunda ne öğreneceğiz. Su an icin kanser dmek dogr u değil o halde. kendim tüp bebek hastasıyım kendimden geçtim bu ay baalayacaktim ama bu halde tedaviye yanıt vermem imkansız.Çok geçmiş olsun sormak istediğiniz her şeyi bana sorabilirsiniz, bütün işlemlerden sonra öncelikle metastaz var mı yok mu o belli olduktan sonra hem evresi hem iyi mi kötü mü tümörü belli oluyor
Kıyamam size, bugün kanser konularını hep siz hortlattınız-Lavinia merhaba,
Benim annem içinde Akciğer kanseri deniyor patoloji sonucu perşembe günü, PET testi 16 mayısta yapılacak şu testlerden sonra mı evresi belli oluyor. ?
Yeni konu açın daha iyi olur bence-Lavinia merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?