- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
4 ay önce tanıştınızMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben.
galiba evetGeçmiş olsun 16. reddedilme mi bu
gerçekten öyle umrunda değilim hiçSizin üzüldügünüzü önemsemeyen insanin psikolojisi degil, karakteri bozuk- read that again!
20Yaş kaç?15 mi??
hayır maalesefHiç yüz yüze görüştünüz mü?
Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Hiç görmediğiniz birini seçiyorsunuz ve unutmuyor, çok özlüyorsunuz.hayır maalesef
şaka değil gerçekten ama sürekli ilgilenirdi arardı,sorardıHiç görmediğiniz birini seçiyorsunuz ve unutmuyor, çok özlüyorsunuz.
Şaka mı bu?
Keşke şaka olsaymıs.şaka değil gerçekten ama sürekli ilgilenirdi arardı,sorardı
Gerçekten kendinizi boşa bu psikolojiye sokuyorsunuz.hayır maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?