- 25 Temmuz 2013
- 13.328
- 54.363
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Entelektüeldi, farklıydı, pamuktan yapılmıştı ve evliydi. Su an muhtemelen karısının koynunda olduğu için gelemiyor, belki karısı doğum yapmıştır, kim bilir. Bekleyin siz, gelir belki.Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Geri döndüğünde ekonomik sorunlarım vardı der borç ister. Klasik dolandırıcılık hikayesi. Dikkat etMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
şaka değil gerçekten ama sürekli ilgilenirdi arardı,sorardı
Noldu o hatunun sonu yaa merak ettim.şey değil mi sevdiğim bey öldü galiba diyen
karısı yakalamıştır dedikte inanmamıştı hani..
konu sahibesi evladım sanal alemde yaşamayı bırak bir an önce. hayat uzun yaşın küçük ömrünü hayal aleminde mi geçireceksin yazık günah.
Aynı konu sahibi zaten. Özlediği de ölen bey.Noldu o hatunun sonu yaa merak ettim.
Üç beş tane bulmuştur o.galiba öldu dediğiniz bey mi bu?
sana bekle diyen adam için geçerli bir atasözu var:
"çirkin sen bekle, ben guzeli bulamazsam sana gelirim"
şu an guzeli bulmaya çalışıyodur adam.
Hadiii adam ölmemiş yaniAynı konu sahibi zaten. Özlediği de ölen bey.
Bu ben ya. Kalbim yok diyorum net yok yaniHadiii adam ölmemiş yani
yaa konu sahini ben aylarca görüşüp kimseye bağlanamıyorum siz görmeden nasıl bağ kuruyorsunuz valla pes
20 civarı olduğu çok belli zaten 4 aylık ilişkinin neyini unutamıyorsunuz yıllarca yaşanmışlık var sandım ben d e
Bu ben ya. Kalbim yok diyorum net yok yani
Yok galiba benim de kalbim. Kimseyi kendime yakıştıramıyorum
Söylemesi kolay ama yoluna devam et dönmeyeceğini biliyosun zaten o yüzden hayatına devam etMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?