sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Olayı harika özetlemişsiniz Konu sahibi sevgilisine zamanında yaptım bir hata tövbe ettim deseydi, sevgilisi de anlayış(!) ile karşılardı eminim!

Tesekkur ederim.
Sunu da belirteyim; tovbe eden biri kabul edilmez diyecek kisi "ben" degilim.
Benzer sekilde tovbe etme gerekliligini de savunmam, kisi kendisi karar verir buna.
Herkes ayni dusunmek ayni inanca sahip olmak zorunda degil cunku.

Ancak gunah diyenin erkege gunah saymamasi veya tovbe ettim diyenin baska bir tovbekara soylemedigini birakmamasi kabul edilir degil.
Bu tip insanlarin adil olmadigini dusunuyorum.
Adalet duygusu zayif insanlarla da hayatimi birlestirmezdim...

kusura bakmayında adamın yemedıgı nane kalmamıs artık almıs alacagını gormus gorecegını... bence evlenmeyın derım davulun sesı uzaktan hos gelır ınsanlara ama bı evlen ıcıne gır bı gor senn o kadınları her hayal edısınde erıyıp bıtersın demedı deme sadece gorusum buu

Bildiginiz biseyler var sanirim. Boyle bi adamla evlenen ve pisman olan

Cnm benim esimde turizimci inan oda yattigi kadinlarin sayisini bilmez ya bunlari onemseme senden sonrasi sana sadakati onemli olan unutma BİR KİZİN GECMİSİ BİR ERKEGİN GELECEGİ ONEMLİDİR o yuzden sen mutluluguna bak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmişte olmuş birşey bence o kadar takmamalısın. Hiç hoş birşey olmasada maalesef çoğu erkek para karşılığı bayanlarla birlikte oluyorlar. Önemli olan şuan ona güveniyormusun. Sadece bunu düşün. En azından dürüstçe anlatmış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onun yaşadıklarını siz yaşamış olsaydiniz o size nasil davranirdi, devam eder miydi, kabul eder miydi,kalir miydi,gider miydi?

erkeklerin çoğunun böyle geçmişleri vardır canım ama o kadar ayrıntıyı anlatması çok ama çok saçma kim olsa senin gibi takardı kafasına geçmişi düşünmemeye çalış sonuçta tövbe etmiş senide mutlu ediyosa unutmaya çalış anlatıklarını

beni bi arkadaşım eşinin iş yerinden namazında niyazında diye böyle biriyle tanıştırmıştı. ilk görüşmede ben sordum oda geçmişte bir çok kişiyle böyle ilişkisinin olduğunu ve tövbe ettiğini söyledi. ama ben bir daha görüşmedim o kişiyle.. benim midem kaldırmıyor maalesef. boşanmış olsa mide kaldırmamazlık bi durum olmaz. ya da eski sevgilisi vs. ama bu türden olunca bana da hiç hoş gelmemişti. ama aramızda bir fark var.. sen onu çocukluktan beri seviyorsun. ailesini biliyosun.. bu kadar ayrıntıya girmeseymiş iyimiş. şimdi senin aklına hep gelecek.
iyi düşün, hiç aklından çıkmayacak gibi olursa ayrılırsın. atlatırsan devam edersin. hemen söz nişan yapma bence...

kızın geçmişi önemliyse erkeğinki de önemlidir. önemsizse herkesin geçmişi önemsizdir. bu ayrım niye...
bence çok saçma..

kızın geçmişi önemliyse erkeğinki de önemlidir. önemsizse herkesin geçmişi önemsizdir. bu ayrım niye...
bence çok saçma..

Ne ayrimi ayrim icin demedim ben o lafi kadin zaten ewliliginde sadik olur erkeginki supheli o yuzden erkegin gelecegi onemli dedim merak etme ben senden feministim burdaki yazinin mantigi farkli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni seni cok iyi anliyorum konu sahibi :) Bence bu durum kiskanclikdan oluyor sende. Cunki bende oyleyim hayatimda olan kisinin benden once nasil yasamis neler yapmis merak ederim ve detayli bilmek isterim. Cok kiskanc oldugum icin hep ilk cinsel iliskisini benle yasayan bir erkek hayal ederdim. Capkin erkeklere nefret eder beni ne kadar cok sevmis ciddi olsalar bile hep uzak dururdum oylelerinden. Sonuna kadar da öyle yapdim ve su an nisanliyim, nisanlim hic bir kadina kiza bakan biri degildi o yuzden onu secdim ama sordum ve o bile benden once 2 kere cinsel iliski yasamis. Bazen yalan soyluyorsun cok oldu degilmi sadece 2 kere olmadi yemin et falan diye basinin etini yiyorum. Yemin de ediyo ama benim yine de zaman zaman aklima takiliyor acaba o kizlar nasildi guzellermiydi once kim baslamis ne yapmislar acaba falan dusunuyorum. Sapiklik iste benimki de , 2 kereyi bu kadar buyutuyorsam cok olursaydi kaldiramazdim her halde. Amma burda arkadaslar dogru soylemis sen bundan sonrasina bak diyecem ben de ama sende benim gibiysen sana zor. Amma bazi kadinlar hic takimiyo ve ben o kadinlara hayretle bakiyorum. Hayatda en korkdugum sey aldatilmakdir allahim bena bunu yasatmasin diye hep dua ederim, ama nisanlima cok guveniyorum insallah böyle birsey yasamam.

Canim ben diger arkadaslar gibi iyimser olamayacagim. İnsan gecmisi ve gelecegiyle bir butundur. Gecmisinde bu kadar capkinlik yapan birisinin seninle evlendikten sonra durulacagina emin misin ? Tovbe ettim falan demis ama mesela erkek arkadaslariyla bir araya geldigindede pismanim tovbeliyim falan diyor mu acaba yoksa ovunerek sisinerek mi anlatiyor ? Bunlarida dusunmek lazim. Senin durumunda olupta evlenen birilerini sormussun Burada bir bayan konu acmisti." Esimi artik olarak goruyorum" diye bir basligi vardi aratip bulabilirsin.

Son düzenleme:

aynen..
orala varana kadar anlatıp sonrada namazında niyazında olması tuhaf. bu kadar ayrıntı da gariip.

Son düzenleme:
Onun yaşadıklarını siz yaşamış olsaydiniz o size nasil davranirdi, devam eder miydi, kabul eder miydi,kalir miydi,gider miydi?

oral falan yaptım derse birde:)
geçmiş geçmişte kaldı hayatım ,one night stand mi yaptın.birden fazlamı. olsun tatlım,eski bunlar..
benden öncesi.
bak ben bakirim ama senin benden sonra yapmaman önemli dermi.

çok uçuk geldi değilmi.
ama biz kadınlar için aa geçmiş canım. senleyken olmadı bakış açısı revaçta.
bunu başka erkeklere dese,erkek arkadaşları. bırak ya motoru. kızmı kalmadı sana demeseler bende oky değilim.

Son düzenleme:
aynen..
orala varana kadar anlatıp sonrada namazında niyazında olması tuhaf. bu kadar ayrıntı da gariip.

Aslinda namazini onceden de kilan bi cocuktu hayatinda bu bozuk donem 4 yil surmus. Bana da anlatti isde yapim geregi rahat edememis. Ayrintiya hic girmek istemedi ben zorladim bi onbes gun icinde tum sorularima cevap alana kadar konusmadim gorusmedim onla :s

Aynen senim gibi biriyim bende hatta belkide daha fazla bile olabilirim bu durumuda bana anlatinca farkettim hic boyle olacagimi dusunmezdim belki onceden deseler pek takmazdim ama basima gelince cok takintili oldugumu farkettim :s

çok fazla ayrıntı var, ne çirkin konuşmalar olmuş, sen ısrar etsen de bu kadar anlatılmaz.

şuanki haline inanıyorsan geçmişini sorun etme bence

enişte bildiğin playboymuş, bakire kız da ister bu şimdi..
saf ve temiz kardeşim, dengi dengine birini bulmanı tavsiye ederim.senin kendini saklaman gibi senin de kendisini saklayan birisini istemeye hakkın var.
şöyle düşün, durum tam tersi olsaydı o seni isteyecek miydi?
Yalnız doğru mu anladım,2 yıldır birliktesniz daha el ele bile tutuşmadınız?

Son düzenleme:

Sordum kabul etmem zor olurdu ama suan ki iliskimize bakarak dert etmemeye calisir unuturdum dedi. Benden oncene mudahale edemem dedi..

eskiden çok sevdiği bir kadın olmuş olsa onunla bir şeyler yaşasa belki kıskanırdım aklıma gelirdi ama eskort bir kız kesinlikle aklıma gelmez onun da gelmez merak etmeyin.. sizde takmayın sevgilinizin şimdiki durumu önemli olan. dürüstlük yapıp her şeyini sizinle paylaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…