- Konu Sahibi zamansiz06
-
Olayı harika özetlemişsinizKonu sahibi sevgilisine zamanında yaptım bir hata tövbe ettim deseydi, sevgilisi de anlayış(!) ile karşılardı eminim!
kusura bakmayında adamın yemedıgı nane kalmamıs artık almıs alacagını gormus gorecegını... bence evlenmeyın derım davulun sesı uzaktan hos gelır ınsanlara ama bı evlen ıcıne gır bı gor senn o kadınları her hayal edısınde erıyıp bıtersın demedı deme sadece gorusum buu
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Cnm benim esimde turizimci inan oda yattigi kadinlarin sayisini bilmez ya bunlari onemseme senden sonrasi sana sadakati onemli olan unutma BİR KİZİN GECMİSİ BİR ERKEGİN GELECEGİ ONEMLİDİR o yuzden sen mutluluguna bak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızın geçmişi önemliyse erkeğinki de önemlidir. önemsizse herkesin geçmişi önemsizdir. bu ayrım niye...
bence çok saçma..
Kadın ya da erkek.. Bir insan yaşadığı şeyleri olsa üçüncü bir kişiye bu kadar ayrıntılı anlatır mı? Hem de sevgilisine.. Diğer kadınlara da yeni sevgiliye de saygısızlık.. Tepki göstersen dürüst davrandım der çıkar işin içinden. Sadece "hayatıma birileri girdi, cinsellik de yaşadım" dese yetmez miydi? Hem ayıp etmiş, hem ilişkinize yazık etmiş.
oral falan yaptım derse birde:)Onun yaşadıklarını siz yaşamış olsaydiniz o size nasil davranirdi, devam eder miydi, kabul eder miydi,kalir miydi,gider miydi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen..
orala varana kadar anlatıp sonrada namazında niyazında olması tuhaf. bu kadar ayrıntı da gariip.
Seni seni cok iyi anliyorum konu sahibi :) Bence bu durum kiskanclikdan oluyor sende. Cunki bende oyleyim hayatimda olan kisinin benden once nasil yasamis neler yapmis merak ederim ve detayli bilmek isterim. Cok kiskanc oldugum icin hep ilk cinsel iliskisini benle yasayan bir erkek hayal ederdim. Capkin erkeklere nefret eder beni ne kadar cok sevmis ciddi olsalar bile hep uzak dururdum oylelerinden. Sonuna kadar da öyle yapdim ve su an nisanliyim, nisanlim hic bir kadina kiza bakan biri degildi o yuzden onu secdim ama sordum ve o bile benden once 2 kere cinsel iliski yasamis. Bazen yalan soyluyorsun cok oldu degilmi sadece 2 kere olmadi yemin et falan diye basinin etini yiyorum. Yemin de ediyo ama benim yine de zaman zaman aklima takiliyor acaba o kizlar nasildi guzellermiydi once kim baslamis ne yapmislar acaba falan dusunuyorum. Sapiklik iste benimki de , 2 kereyi bu kadar buyutuyorsam cok olursaydi kaldiramazdim her halde. Amma burda arkadaslar dogru soylemis sen bundan sonrasina bak diyecem ben de ama sende benim gibiysen sana zor. Amma bazi kadinlar hic takimiyo ve ben o kadinlara hayretle bakiyorum. Hayatda en korkdugum sey aldatilmakdir allahim bena bunu yasatmasin diye hep dua ederim, ama nisanlima cok guveniyorum insallah böyle birsey yasamam.
enişte bildiğin playboymuş, bakire kız da ister bu şimdi..
saf ve temiz kardeşim, dengi dengine birini bulmanı tavsiye ederim.senin kendini saklaman gibi senin de kendisini saklayan birisini istemeye hakkın var.
şöyle düşün, durum tam tersi olsaydı o seni isteyecek miydi?
Yalnız doğru mu anladım,2 yıldır birliktesniz daha el ele bile tutuşmadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?