sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Bende senin gibi olmak istiyorum

hayatim senden oncesinde yasadiklarini sana durustce anlatmis neden bundan mutluluk duymuyorsunda kendini mutsuz ediyorsun... artik birak erkekleri kiz bile felegin cemberinden gecmeden evlenmiyorlar bakire kiz bile iki elin parmaklari kadar kaldi. bakir olmasini beklemedin dimi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana anlatana kadar aklima gelmedi hic. Cok mantikli ve durust biri kizlarla isi olan biri degildi bunlarda okurken yaptiklari. Bende univ okudugum icin bu konuyu dert edip dusunmezdim sadece yapilmasa derdim yapmayani bulmak zor derdim. Buldum diye sevinince hayal kirikligi yasadim. Yoksa illaki bakir olsun diye derdimolan biri degilim. Bende neler neler gordum.

iyi tezgah di mi? kadın lisede hataydı tek gecelikti desin bakalım ne laflar ediliyor burda. erkek için hatalar tövbeler. tecrübeli daha iyi demeler.

Hem de ne tezgah. Dinde bile bu konuda gunah bakimindan kadin erkek ayrimi yapilmamisken gelenek goreneklerimizden oturu kadinlarimiz bile "erkektir yapar, bakir olmasini mi bekliyordun, iyi ya iste tecrubeli, doymus." yorumlari yapabiliyorlar. Bir de erkege bu konuda pozitif ayrimcilik yapilmasini dinimizin geregi sayiyorlar ki o da ayri bir cehalet. Halbuki bunlar bizim aptal adetlerimiz. Toplumun beynimize kazidigi adaletsiz tabular. Buradaki bircok kadin bile erkek bakis acisini cok guzel bir sekilde ortaya koymus.

Konu sahibesi sana gelince, sen bu mevzuyu asamazsin belki ki. Bir de korktugun, hayat kadinlarina yaptigi veya onlara yaptirdigi muameleleri sana yapmasi mi acaba? Eger oyleyse o muameleler sadece hayat kadinlarinin yaptigi, yaptirdigi seyler degil. Bizler de yapiyoruz, yaptiriyoruz yani. Derdin buymus gibi geldi bana.
Bu olay icin psikologa bile gitmissin. Senin o adamla yapamayacagin psikologa gitme kararindan bile belli.
Senin gibi erkekler de var bu dunyada. Kendini sadece sevdigi kadinlara saklayan erkekler de var.

tamam önce olabilir ama
sinek küçüktür ama mide bulandırıyor işte

Bu durum karşısında yaşamış olup da yorum yapan var mı bilmiyorum ama genel itibariyle herkes kendine göre yorum yapıyor.Bende durumu kendimce şöyle açıklayım.Evleneceğim insanın elbette ki benden önceki yaşamı beni ilgilendirir ve ben birçok kadınla ilişki yaşamış bir adamla yapamam şahsen bu bana göre değil.Bir başkasına göre bu durum farklı olabilir elbette.
Sen o yüzden öncelikle kendini ölç tart ona göre karar ver canım.Zaten şimdiden tedirgin olmuşsun aklında soru işareti kalmış ki bu konuyu açıyorsun sonradan da eğer böyle devam edecekse hiç başlama daha iyi.İyice düşün taşın kararını ver sonuçta kendin için en doğru kararı yine kendin vereceksin

Belki sevgilisiyle uzun sureli iliskisiyle birlikte olmus olsa bu kadar takilmazdiniz sanirim.sizin taktiginiz sey eskort kadinlarla yapmasi.pek hos degil gercekten bilemedim

bazıları da doymuş erkek iyi artık yapmaz diyor ama
alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz de var.

ben yapıp yapıpta doydum diye kenara çekilen hiç bir erkek görüp duymadım.

belki bu adam yapmaz evlenince ama bunun doymuşlukla bir alakası yok.

Bence herkes kendi hayatini yasar yasamistir kimse kimsenin gecmisini sorgulamamali isine gelmiyorsa yol verirsin olur biter.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben böyle birini kabul edemezdim. Zaten para verip başka kadınlarla olması midemi bulandırır. Sevgilisi olsa belki zamanında sevmiş, sevilmiş, sevişmiş derim ama eskort çok mide bulandırıcı ve evlendikten sonra da gitmeyeceğinin garantisi yok. Alışmış kudurmuştan beterdir.

Doymustur artık yapmaz diyen arkadaslar dizilerin etkisinde fazla kalmis sanırsam. Hani esas oglan daldan dala atlar, en sonunda saf, temiz, namuslu kizi bulunca carpilir ve durulur. Herseyden elini etegini ceker. Yalniz gercek hayatta o oyle olmuyor.
Sevgili kizlarimizin da efendi erkek yerine p.c erkek tercihlerinde en buyuk yanilgi bu.
Tabi konu sahibinin sevgilisini tenzih ederim. Adam yillar once tövbe etmis. Konu sahibi icin yapmamis yani.

Ya cinsel anlamda birsey bilmese o zaman da evlenince bu yuzden mutsuzum diyecektiniz. Gecmis gecmistir...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kesinlikle katılıyorum, Allah'a büyük konuşmayayım ama dediğim gibi sevgilisiyle yaşamış olsa bir nebze durup düşünebileceğim bir konu ama eskortlarla yemediği halt kalmamış bir adam benim gözümde seks düşkünüdür, bu da mide bulandırıcı. Sevmek, sevilmek tamam da parayı verip ilişkiye girmek tüylerimi diken diken ediyor. Bu adam bunu defalarca yapmışsa zamanında zihniyetinden şüphe ederim ve tekrarlamayacağının garantisi olmaz.

Hepsini ben sordum suç bende o soylemek istemdi kac gun gectikten sonra zorlaitiraf ettirdim

Valla canım ben de eşimi sıkıştırmıştım kimlerle birlikte olduğuna dair ama hiç söylemedi.Aksine bana kızdı bu nedenle yaptığı yanlış yine de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş beni ilgilendirmez ama şu verdiğiniz detaylar okurken beni rahatsız etti oral yapmış diye yazmak zorunda mısınız sevgiliniz bu kadar detaylı size nasıl anlattı :26:

Geçmiş beni ilgilendirmez ama şu verdiğiniz detaylar okurken beni rahatsız etti oral yapmış diye yazmak zorunda mısınız sevgiliniz bu kadar detaylı size nasıl anlattı :26:

Hep ben zorladim onu suc bende ben anlattirdim ama anlatmasada ilerde sorardim belkideevlenince aorardim hicbiri o an aklima gelsin istemedim

Evet yanlis belki ama sorucak sorum da kalmadi ona asil isim halledebilmek bundan sonra o yuzden de buraya yazmak istedim evlilige dogru resmi bi adim atmadan once

iyi tezgah di mi? kadın lisede hataydı tek gecelikti desin bakalım ne laflar ediliyor burda. erkek için hatalar tövbeler. tecrübeli daha iyi demeler.

Aynen katiliyorum!

Konu sahibi,
Daha once genelevde calismis bir kadin tovbe ettim dese bu kisinin abilerinizden biriyle veya oglunuzla evlenmesini nasil karsilardiniz?
Bence kararinizi bu soruya gore verin.

Hatta sevgilinizin kardesi varsa bi kadin taniyorum tovbe etmis, hem de cok iyi niyetli biri, onu da senin akraban ile tanistiralim deseniz o ne cevap verirdi?

Bu arada insanlarin evlilik oncesi cinsel iliskiye girip girmemeleriyle hiiiic ilgilenmeyen biriyim. Benim dikkat ettigim her konuda "tutarlilik" tir.
Ancak bunun parayla yapilmasina birsey soylemeden gecemeyecegim cunku bence ahlaksizligin alasidir. Bedenini satanlari elbette tasvip etmiyorum ancak birileri bunu parasizliktan yapiyorken onlarin aciziyetini kullanacak kadar igrenc insanlardan tiksiniyorum.
Utanmasi olsa neyi nasil yaptirdigini anlatacak kadar "detay" vermezdi. Baska hangi pozisyonlari denemis acaba...

Sevgilinize benim de sana aciklamam gereken birsey var diyip daha onceden "sevdiginiz biriyle" iliskiye girdiginizi soyleyin bakalim tepkisi ne olacak...

Kendiniz gibi bakir bir erkek bulabilirsiniz. En azindan tovbesi sizin icin yeterli oluyor ise "sevgiye, kadina saygisi olan bir gecmise sahip" biriyle beraber olmak daha dogru bence.

Olayı harika özetlemişsiniz Konu sahibi sevgilisine zamanında yaptım bir hata tövbe ettim deseydi, sevgilisi de anlayış(!) ile karşılardı eminim!

Bu yaptiklarini gelip size mi anlatti.yaptigi icin degil anlattigi icin ayrilirdim.gelip bunlari bide boyle size mi anlatti.ya boyle anlattiysa ben yaptigina asla inanmiyorum kendince erkeklik egosu geccek bunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…