- Konu Sahibi zamansiz06
-
Bende senin gibi olmak istiyorum
hayatim senden oncesinde yasadiklarini sana durustce anlatmis neden bundan mutluluk duymuyorsunda kendini mutsuz ediyorsun... artik birak erkekleri kiz bile felegin cemberinden gecmeden evlenmiyorlar bakire kiz bile iki elin parmaklari kadar kaldi. bakir olmasini beklemedin dimi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi tezgah di mi? kadın lisede hataydı tek gecelikti desin bakalım ne laflar ediliyor burda. erkek için hatalar tövbeler. tecrübeli daha iyi demeler.
Tum samimiyetine pismanligina inaniyorum cunku kucuklugunude ailesine bikiyorum kapi komsusuyduk koyden ayrintilari ben sordum ona cildirmis gibi oldumkac kisi yaslar sure ne bileyim herseyi sordum zorla anlattirdim. Merakim evlenince de aklima elir mi bi karar vermem lazim bikac aya resmiyete donebilir hersey
Ben böyle birini kabul edemezdim. Zaten para verip başka kadınlarla olması midemi bulandırır. Sevgilisi olsa belki zamanında sevmiş, sevilmiş, sevişmiş derim ama eskort çok mide bulandırıcı ve evlendikten sonra da gitmeyeceğinin garantisi yok. Alışmış kudurmuştan beterdir.
Doymustur artık yapmaz diyen arkadaslar dizilerin etkisinde fazla kalmis sanırsam. Hani esas oglan daldan dala atlar, en sonunda saf, temiz, namuslu kizi bulunca carpilir ve durulur. Herseyden elini etegini ceker. Yalniz gercek hayatta o oyle olmuyor.
Sevgili kizlarimizin da efendi erkek yerine p.c erkek tercihlerinde en buyuk yanilgi bu.
Tabi konu sahibinin sevgilisini tenzih ederim. Adam yillar once tövbe etmis. Konu sahibi icin yapmamis yani.
Hepsini ben sordum suç bendeo soylemek istemdi kac gun gectikten sonra zorlaitiraf ettirdim
Geçmiş beni ilgilendirmez ama şu verdiğiniz detaylar okurken beni rahatsız etti oral yapmış diye yazmak zorunda mısınızsevgiliniz bu kadar detaylı size nasıl anlattı :26:
Evet yanlis belki ama sorucak sorum da kalmadi ona asil isim halledebilmek bundan sonra o yuzden de buraya yazmak istedim evlilige dogru resmi bi adim atmadan onceValla canım ben de eşimi sıkıştırmıştım kimlerle birlikte olduğuna dair ama hiç söylemedi.Aksine bana kızdı bu nedenle yaptığı yanlış yine de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi tezgah di mi? kadın lisede hataydı tek gecelikti desin bakalım ne laflar ediliyor burda. erkek için hatalar tövbeler. tecrübeli daha iyi demeler.
Hem de ne tezgah. Dinde bile bu konuda gunah bakimindan kadin erkek ayrimi yapilmamisken gelenek goreneklerimizden oturu kadinlarimiz bile "erkektir yapar, bakir olmasini mi bekliyordun, iyi ya iste tecrubeli, doymus." yorumlari yapabiliyorlar. Bir de erkege bu konuda pozitif ayrimcilik yapilmasini dinimizin geregi sayiyorlar ki o da ayri bir cehalet. Halbuki bunlar bizim aptal adetlerimiz. Toplumun beynimize kazidigi adaletsiz tabular. Buradaki bircok kadin bile erkek bakis acisini cok guzel bir sekilde ortaya koymus.
Aynen katiliyorum!
Konu sahibi,
Daha once genelevde calismis bir kadin tovbe ettim dese bu kisinin abilerinizden biriyle veya oglunuzla evlenmesini nasil karsilardiniz?
Bence kararinizi bu soruya gore verin.
Hatta sevgilinizin kardesi varsa bi kadin taniyorum tovbe etmis, hem de cok iyi niyetli biri, onu da senin akraban ile tanistiralim deseniz o ne cevap verirdi?
Bu arada insanlarin evlilik oncesi cinsel iliskiye girip girmemeleriyle hiiiic ilgilenmeyen biriyim. Benim dikkat ettigim her konuda "tutarlilik" tir.
Ancak bunun parayla yapilmasina birsey soylemeden gecemeyecegim cunku bence ahlaksizligin alasidir. Bedenini satanlari elbette tasvip etmiyorum ancak birileri bunu parasizliktan yapiyorken onlarin aciziyetini kullanacak kadar igrenc insanlardan tiksiniyorum.
Utanmasi olsa neyi nasil yaptirdigini anlatacak kadar "detay" vermezdi. Baska hangi pozisyonlari denemis acaba...
Sevgilinize benim de sana aciklamam gereken birsey var diyip daha onceden "sevdiginiz biriyle" iliskiye girdiginizi soyleyin bakalim tepkisi ne olacak...
Kendiniz gibi bakir bir erkek bulabilirsiniz. En azindan tovbesi sizin icin yeterli oluyor ise "sevgiye, kadina saygisi olan bir gecmise sahip" biriyle beraber olmak daha dogru bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?