Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Yani? Konu sahibinin sigara içmesi, ailesinin takım taklavat evine kapak atmasını makul mü kılıyor? Zaten öyle evlat torun düşkünlüğünden böyle yapmadıkları da aşikar.

Konunun başından beri, olayı anlamak için konu sahibine: ailesini kendisinin mi çağırdığını, ailesinin uzakta mı yaşadığını soran mesajlar mevcut.

Bebeğe bakmak için annesini yanında isteyen ve ailesinin mevcut düzenlerine müdahale eden konu sahibi mi ; bu da önemli.

Annesi 40 gün yanında kalmış, kadın işe başlamış 1 ayda iş çıkışı gelmiş. Babası da son 1 ay gelmeye başlamış. Anne, baba kendi ev düzenlerini bozmuş; kardeş isyan edince iş "sen de gel" e dönmüş gibi duruyor.

Asıl kavga, sigara dumanından etkilenmesinden endişe edilen kediden çıkmış gibi duruyor; konu sahibinin bu mesajına göre.

Çocuğun ağlamasına laf söylenene kadar, küçücük bebeğin olduğu evde içilen sigaraya da laf söylenmeliymiş. O kısım da çok eksik kalınmış.

Herkes kendi evinde, düzeninde dursun. Konu sahibi ve eşi de evde sigara içmeyi hemen bırakır ve bebeklerine daha fazla zarar vermezler umarım.

Adam hala görüş onlar senin ailen diyormuş acaba kayınvalide yapsa bunları konu sahibi kadının adını andıracak mi evin içinde
Evet öyle de büyük Bi adam işte, annendir bacindir asla girmem aranıza diyo, annem beni arıyor açmıyorum diye eşim hakkında diyor ki senin telefonunu kendi telefonuna mi yönlendir di yoksa diyo, senin sandığın kadar asla kötü biri değil benim kocam dedim

İlk önce annem geldi yıllık iznini kullanım 21 gün sonra babam geldi annem iş çıkışları gelmeye devam ett, sonra kardeşim başladı arayıp aglamaya yalnız korkuyorum artık kalamıyorum demeye geceleri yatamıyorum yemek yiyemiyorum yalnız demeye başladı, kedi var diye gelemiyordu benim evime, abla Bi konuş eniştem kabul edermi kediyi dedi bana konuştum oda napiyosan yap dedi ben akşam eve gelince senin yüzünü gülerken göreyim yeterki dedi

eşin iyi biriyse ardına bakma sana kimse bu şekilde davranmasına izin verme.

Gün geçmiyor ki hayretten hayrete düşmeyelim.
Öncelikle belirteyim, sizin aileniz şu anda kızınız ve eşiniz. Ve evlilik yoluyla edindiğiniz bu aileyi, anneniz ve kız kardeşiniz böyle bencilce yaklaşıp hiçe sayıyor ve size saygı göstermiyorsa, boşuna üzülmeyin. Sizin o insanlara ihtiyacınız yok.
Anne baba ve kardeş de olsalar, hiçkimse birinin hayatında bu kadar önemli değildir. Herkes gelip geçici. Kan bağı, sizi aile yapmaya yetmemiş belli ki.
Eşiniz de haklı ve gayet iyi niyetli görünüyor. En azından sizin iletişim kurma hakkınıza saygı duymuş. Uzak durun o insancıklardan.
Çocuğunuza da aslanlar gibi bakarsınız. Onlar size ancak köstek olur, destek ummayın boş yere.
Ailenize sımsıkı tutunun. Onlar önemli.

Eşin çok haklı.

Ben su anlattiklarinizda sizin ve bebeginiz icin seferber olmus ve butun duzunlerini degistirmis bir aile goruyorum. Zira sizin 5 gundur bebegimi yikamadim esimle birlikte yikiyoruz diye kurdugunuz cumle bu dusuncemi dogruluyor. Bu kadar kotu bir aile olsa siz gidip o ailenin yakinindan ev almazdiniz degil mi? Evi ozellikle yakin aldiginizi yazmistiniz. Konununun basinda sizi her yerden engellemis aile simdi ne hikmetse sesli mesaj atmis yine.

Konu sizin tabi ki dilediginiz gibi anlatabilirsiniz ama ben size su kadarini soyleyebilirim ki burada size haklisiniz ya da haksizsiniz denilmesi sizin ya da bizim hayatimiza bir sey katmaz ama olaylari dogru anlatirsaniz size cok yarari olacak tavsiyeler gelecektir ve bu tavsiyeler bizim isimize degil yine sizin isinize yarayacaktir.

Düşünceniz için teşekkür ederiz biz bebegimize zarar vermiyoruz, değiliz anne ve babasiyiz, bebeğim gece 2 de bazen 3 te bazen 1 de uyuyunca gelip mutfakta bitane içip yatıyorum, ona kesinlikle duman falan gitmiyor evim dublex alt kattı mutfak, üst katta yatak odası, annemlere gelince benim ailem sorunlu Bi aile eşimde çok iyi bilir sen nasıl oldu da onlardan çok farklı oldun der durur, onlar gibi olsaydin seninle asla olmazdım der hep, annem kendi evine göre burda yaşamak istedi bana hiç birsey sormadan, eşimin parasına asla acımaz banada acıma şu adamın parasına der durur

4 gün oldu tartışma çıkalı evde ve annemler gideli gittiği gün engellemiş 2 gün sonra kaldırmış engeli

Konu sahibi zaten ailesinin yakınında ev almamış mıydı, 2 adımlık yerde ne düzeni bozulacak bilemedim. Kardeşi ağlamış yalnız kaldım diye falan, 2 adımlık yerde neyin draması onu da anlamadım. Babası da konu sahibinin evine taşınmış , akrabasının kahvesinde mi ne iş bulmuş, bunlar aynı mahallede mi geçiyor şimdi, o da ilginç. Ama yine de düşünüyorum, konu sahibinin ailesi bozulan düzenlerini sizin kadar düşünsün. Kaz gelecek yerden tavuk esirgememişler, kaz da gelmemiş.

37 yaşında, daha önce çalışma hayatı da olmuş bir kadınmışsınız. Sigaranın zararları ve özellikle çocuklara olan zararlarını hiç mi duymadınız , okumadınız ?

Evin hangi köşesinde içilirse içilsin, o duman her yere yayılıyor. Kendiniz içtiğiniz için fark etmiyorsunuz. Bebeğinize süt verirken; sütünüzden ve nefesinizden de sigara içmiş oluyor.

Bizim evimiz yakın değil Bi dolmuşla gidiliyor

Mesajların bütününde tutarsızlıklar var. Bekar kardeş, anne babasına "artık eve dönmeyecek misiniz ?" demiş olabilir. Anne 2 aydır evde yok. Ailenin genel düzeni de bozulmuştur. Kardeşin bu tepkisi drama olarak değerlendirilmiş olabilir.

İstanbul'da çoğu insanın yakın ev anlayışı en az bir toplu taşıma içeriyor. Konu sahibinin anlattığı yakın ev , ne kadar yakın bilmiyorum.

Gerçekten bebeğe duman gitmiyor mu zannediyorsunuz emzirdiginizi düşünüyorum içilen o sigara bebeğe anne sütünden geçiyor emin olun .

Ne munasebet size yerlesmek. Sokakta mi.kaldilar? Oyle sey olabilir mi ya. Bebek bakma konusina gelince. Benim 5 yasinda ve 5 aylik 2 oglum var. 2. Dogunca kabus gibiydi hayat 3 ay. Surekli aglayan sallanmadan uyumayan birakinca uyanan memeyle savasan bi bebek ve onu kiskanan bi cocukla bi basimaydim. Esim bazen 11 lere kadar calisti. Ama ne annem ne kv yoktu yanimda. Cunku yaparken onlara danismadm. Zor oluyo ama geciyo. Esiniz hakli gorusun konusun ama bu yapilani unutmayin. Ailenizle yasarsaniz muhtemelen bosanirsiniz. Bunu goze alacaksaniz yasayabilirsiniz birlikte ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…