Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Herkes anası babası ile bakmıyor çocuğu . Annene güvenip yaptıysan işin zor

Katip kaz ve tavugu yer degistir kaz belki de ailedir yoksa niye yardimlari dokunur bana diye gidip yakinindan ev alinsin. Niye 5 gundur yavrumu yikamadim diye aglansin.
O zaman konu sahibi neden kardeşini kabul etmemiş, ay ben bi gocama soram diye ayak yapmış? Amaç kendine baktırmak olsa kabul eder, sanki her şeyi kocaya soruyor gibi ben bi gocama soram demiş. Konu sahibinin derdi anası çünkü. Onu istiyor.

siz artık bir annesiniz korkusuz güçlü olmalısınız böyle mi büyütüp çocuğunuzu eğiteceksiniz. iyi örnek teşkil etmelisiniz.
her zaman insanın yanında yöresinde insan olmayabilir biraz dik durun onlar bu yolu seçtilerse siz de eğilmemeyi seçin.
kimseye muhtaç etmeyin yavrunuzu öyle aile mi olur ne alaka eşya falan hayırdır yani eşiniz o evin adamı ne demek kocana mı danışıyorsun höst denir yani.

Diyorum ya konuda tutarsizliklar var. Bu aile calisiyor sadece kardes calismiyormus. Anne yillik iznini bebegin 40i cikana kadar orada gecirmis, sonra baba gelmeye baslamis, en son kardes ben evde korkuyorum diye gelmis. Anne is cikislarinda surekli gitmis. Muhtemelen biz artik cok yorulduk en azindan kardesin calismiyor o bir sure sizde kalsin yardimci olsun gibi bir sey soylenmistir. Konu sahibinden ve esinden gecinmeye merakli aile calismazdi. Bu anne hem calisoyor hem is cikisinda kizina gidiyor.

Annem yakın olmasını istedi özellikle dolmuş parası vermemk için
Evime yatak alacakmış annem kardeşimin evlenene kadar benimle kalması için, eve gelince annemin istediği yerden alındı çünkü servisle gidip gelmek için minibüse para vermemek için, biz burdan almiycaktik evi daha güzel yerden baktık annem olmaz dedi gelemem ben dedi dolmuşa para veremem dedi, ben annemi bakıcı olarak çağırmazdım buraya annelik yapsın diye çağırdım bana ve eşime hakaret etsin diye çağırmadim, sanki ona muhtacmisiz gibi düşündü annem, kimseye değiliz çok şükür sadece çocuğum çok küçük daha Bi kaç ay daha durmasını isterdim, am bu şekilde değil tabi, 2 ay zor dayandı, yatağımı özledim, koltuk çok kötü, denirmi hiç sonuçta geçici Bi dönem sürekli degil ki, ama onlar kaliciya çevirmek istediler yatak almak istediklerine göre

Zaten konunun en başından beri gördüğüm 37 yaşında evli çocuklu bir kadın değil, annesini kardeşi ile paylaşamayan küçük bir kız çocuğu idi. Kadın babasına ve kardeşine yancı olarak bakıyor Asıl derdi annesi.

Haklı. Siz muhtaçsınız annenize.

Evet bana geliyor ama yemek yaptın mı diyo, akşam saat 8 de de ben çocuğuma bakarken o benim yatağıma yatmaya gidiyor çalışamıyor muş yoksa,12 ye kadar yatıyor bazen 1 oluyor ben gidip kaldıramıyorum hiç kendi kendine kalkıyor, o saatten sonra da kızım uyumuş oluyor zaten,

Anne bence buyuk ayip etmis. Dogurmus, bakmis, buyutmus, evlendirmis, cocugunuza bakiyor, calisiyor insan koltuk cok kotu der mi? Gercekten ayip yaptigi. Gerekirse yerde yatip ise gitmeliydi ve cocugunuzun cocuguna bakmaliydi. Ben olsam yuzune bakmam. 37 yasindasiniz annenizin yasini da hesaba katarsak yaptigi cok ayip.

Ne aileler var ya. Şaka gibi. Sanki evlatlıkmışsınız gibi saçma tavırlar. Kimi zamanında okuttum diye ettiği masrafların parasını ister, kimi ev aldırmak ister. Valla ben annemin birkaç tavrına kıl oluyordum öpüp başıma koyucam Siz ne yapsanız aileniz değişmeyecek bence zamana bırakın kendileri de sakinleşince konuşursunuz.

Vayy demek isten gelince yemek de yapmadi offff cok fenaymis ya.

ay hep boyle ağlak misiniz? Korkuyorum, bebek agliyor ne demek? Madem öyle kardes kalsin sizde. Boyle negativ ve her duruma aglayan biri olursaniz sutunuz gider tabi.
Hiç aglak değildim depresyon yaşadım çok isteyerek doğurmuştum ağlaya ağlaya öldüm doktor sütun olmaz tabi böyle ağlarsan dedi 33 yaşında doğurdum ve ilk değil bebeğim oluyor böyle şeyler

E bunu niye en başta yazmadınız? Annenizin kalmasını siz istemişsiniz çocuğa baksın diye. Yatacak yerin konforlu olmasını istemesi suç mu? Öyle bir yazmışsınız ki ilk başta, evinize dalıp sizde yaşamaya karar vermişler gibi. Kardeşinizin sizde kalma meselesini de anlamadım. Birkaç aya mı evlenecek veya yalnız kalamıyorsunuz diye anneniz mi teklif etti sizde kalmasını?

Bence anne tarafınız size dayatmıyor da eşiniz istemiyor diye anneniz evinizi gasp etmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz.

Evet korktum ilk defa yikiycam sonuçta eşimde bende, ne varmış yıkamış sa çocuğumu onun torunu bari bana gelince okadarini da yapiversin

Cocuk annenizin torunu, esinizle sizin tam olarak neyi oluyor bu cocuk? 40 i cikmis anaokuluna baslayinca mi siz bakacaktiniz?

Evet korktum ilk defa yikiycam sonuçta eşimde bende, ne varmış yıkamış sa çocuğumu onun torunu bari bana gelince okadarini da yapiversin
Bi yerden başlamanız iyi olmuş. Her zaman çocuk yıkatacak birini bulamayabilirsiniz.

sütünüz öyle bir iki şeye sinirlendiniz diye gitmez. ama o sigaranın nikotini bebeğinize zarar verir... üstünüze siner koku o zarar verir...

siz bakamam diye çağırdınız, rahat edemedikleri için yatak almak istediler kocama sorem dediniz sorun çıktı... anlamam o şekil... 37 yaşında koca kadınsınız bebeğinize bakarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…