- Konu Sahibi Ayseeylull
-
Kaz gelecek yerden tavuk esirgememişler, kaz da gelmemiş.
Herkes anası babası ile bakmıyor çocuğu . Annene güvenip yaptıysan işin zor8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
O zaman konu sahibi neden kardeşini kabul etmemiş, ay ben bi gocama soram diye ayak yapmış? Amaç kendine baktırmak olsa kabul eder, sanki her şeyi kocaya soruyor gibi ben bi gocama soram demiş. Konu sahibinin derdi anası çünkü. Onu istiyor.Katip kaz ve tavugu yer degistirkaz belki de ailedir yoksa niye yardimlari dokunur bana diye gidip yakinindan ev alinsin. Niye 5 gundur yavrumu yikamadim diye aglansin.
siz artık bir annesiniz korkusuz güçlü olmalısınız böyle mi büyütüp çocuğunuzu eğiteceksiniz. iyi örnek teşkil etmelisiniz.Çok teşekkür ederim, ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazmak istedim, bir birimizin dilinden anlarız diye, çok çaresizim yalnızım mutsuzum annem.le kardeşim nasıl yaptılar bunu bana, inanamıyorum hala
O zaman konu sahibi neden kardeşini kabul etmemiş, ay ben bi gocama soram diye ayak yapmış? Amaç kendine baktırmak olsa kabul eder, sanki her şeyi kocaya soruyor gibi ben bi gocama soram demiş. Konu sahibinin derdi anası çünkü. Onu istiyor.
Annem yakın olmasını istedi özellikle dolmuş parası vermemk içinBen su anlattiklarinizda sizin ve bebeginiz icin seferber olmus ve butun duzunlerini degistirmis bir aile goruyorum. Zira sizin 5 gundur bebegimi yikamadim esimle birlikte yikiyoruz diye kurdugunuz cumle bu dusuncemi dogruluyor. Bu kadar kotu bir aile olsa siz gidip o ailenin yakinindan ev almazdiniz degil mi? Evi ozellikle yakin aldiginizi yazmistiniz. Konununun basinda sizi her yerden engellemis aile simdi ne hikmetse sesli mesaj atmis yine.
Konu sizin tabi ki dilediginiz gibi anlatabilirsiniz ama ben size su kadarini soyleyebilirim ki burada size haklisiniz ya da haksizsiniz denilmesi sizin ya da bizim hayatimiza bir sey katmaz ama olaylari dogru anlatirsaniz size cok yarari olacak tavsiyeler gelecektir ve bu tavsiyeler bizim isimize degil yine sizin isinize yarayacaktir.
Evime yatak alacakmış annem kardeşimin evlenene kadar benimle kalması için, eve gelince annemin istediği yerden alındı çünkü servisle gidip gelmek için minibüse para vermemek için, biz burdan almiycaktik evi daha güzel yerden baktık annem olmaz dedi gelemem ben dedi dolmuşa para veremem dedi, ben annemi bakıcı olarak çağırmazdım buraya annelik yapsın diye çağırdım bana ve eşime hakaret etsin diye çağırmadim, sanki ona muhtacmisiz gibi düşündü annem, kimseye değiliz çok şükür sadece çocuğum çok küçük daha Bi kaç ay daha durmasını isterdim, am bu şekilde değil tabi, 2 ay zor dayandı, yatağımı özledim, koltuk çok kötü, denirmi hiç sonuçta geçici Bi dönem sürekli degil ki, ama onlar kaliciya çevirmek istediler yatak almak istediklerine göreO zaman konu sahibi neden kardeşini kabul etmemiş, ay ben bi gocama soram diye ayak yapmış? Amaç kendine baktırmak olsa kabul eder, sanki her şeyi kocaya soruyor gibi ben bi gocama soram demiş. Konu sahibinin derdi anası çünkü. Onu istiyor.
Zaten konunun en başından beri gördüğüm 37 yaşında evli çocuklu bir kadın değil, annesini kardeşi ile paylaşamayan küçük bir kız çocuğu idi. Kadın babasına ve kardeşine yancı olarak bakıyorDiyorum ya konuda tutarsizliklar var. Bu aile calisiyor sadece kardes calismiyormus. Anne yillik iznini bebegin 40i cikana kadar orada gecirmis, sonra baba gelmeye baslamis, en son kardes ben evde korkuyorum diye gelmis. Anne is cikislarinda surekli gitmis. Muhtemelen biz artik cok yorulduk en azindan kardesin calismiyor o bir sure sizde kalsin yardimci olsun gibi bir sey soylenmistir. Konu sahibinden ve esinden gecinmeye merakli aile calismazdi. Bu anne hem calisoyor hem is cikisinda kizina gidiyor.
Haklı. Siz muhtaçsınız annenize.Annem yakın olmasını istedi özellikle dolmuş parası vermemk için
Evime yatak alacakmış annem kardeşimin evlenene kadar benimle kalması için, eve gelince annemin istediği yerden alındı çünkü servisle gidip gelmek için minibüse para vermemek için, biz burdan almiycaktik evi daha güzel yerden baktık annem olmaz dedi gelemem ben dedi dolmuşa para veremem dedi, ben annemi bakıcı olarak çağırmazdım buraya annelik yapsın diye çağırdım bana ve eşime hakaret etsin diye çağırmadim, sanki ona muhtacmisiz gibi düşündü annem, kimseye değiliz çok şükür sadece çocuğum çok küçük daha Bi kaç ay daha durmasını isterdim, am bu şekilde değil tabi, 2 ay zor dayandı, yatağımı özledim, koltuk çok kötü, denirmi hiç sonuçta geçici Bi dönem sürekli degil ki, ama onlar kaliciya çevirmek istediler yatak almak istediklerine göre
Evet bana geliyor ama yemek yaptın mı diyo, akşam saat 8 de de ben çocuğuma bakarken o benim yatağıma yatmaya gidiyor çalışamıyor muş yoksa,12 ye kadar yatıyor bazen 1 oluyor ben gidip kaldıramıyorum hiç kendi kendine kalkıyor, o saatten sonra da kızım uyumuş oluyor zaten,Diyorum ya konuda tutarsizliklar var. Bu aile calisiyor sadece kardes calismiyormus. Anne yillik iznini bebegin 40i cikana kadar orada gecirmis, sonra baba gelmeye baslamis, en son kardes ben evde korkuyorum diye gelmis. Anne is cikislarinda surekli gitmis. Muhtemelen biz artik cok yorulduk en azindan kardesin calismiyor o bir sure sizde kalsin yardimci olsun gibi bir sey soylenmistir. Konu sahibinden ve esinden gecinmeye merakli aile calismazdi. Bu anne hem calisoyor hem is cikisinda kizina gidiyor.
Evet ailemle birlikte yaşıyor dukBen de oyle tahmin etmistim. Oncesinde ailenizle mi yasiyordunuz?
Annem yakın olmasını istedi özellikle dolmuş parası vermemk için
Evime yatak alacakmış annem kardeşimin evlenene kadar benimle kalması için, eve gelince annemin istediği yerden alındı çünkü servisle gidip gelmek için minibüse para vermemek için, biz burdan almiycaktik evi daha güzel yerden baktık annem olmaz dedi gelemem ben dedi dolmuşa para veremem dedi, ben annemi bakıcı olarak çağırmazdım buraya annelik yapsın diye çağırdım bana ve eşime hakaret etsin diye çağırmadim, sanki ona muhtacmisiz gibi düşündü annem, kimseye değiliz çok şükür sadece çocuğum çok küçük daha Bi kaç ay daha durmasını isterdim, am bu şekilde değil tabi, 2 ay zor dayandı, yatağımı özledim, koltuk çok kötü, denirmi hiç sonuçta geçici Bi dönem sürekli degil ki, ama onlar kaliciya çevirmek istediler yatak almak istediklerine göre
Ne aileler var ya. Şaka gibi. Sanki evlatlıkmışsınız gibi saçma tavırlar. Kimi zamanında okuttum diye ettiği masrafların parasını ister, kimi ev aldırmak ister. Valla ben annemin birkaç tavrına kıl oluyordum öpüp başıma koyucam8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Evet bana geliyor ama yemek yaptın mı diyo, akşam saat 8 de de ben çocuğuma bakarken o benim yatağıma yatmaya gidiyor çalışamıyor muş yoksa,12 ye kadar yatıyor bazen 1 oluyor ben gidip kaldıramıyorum hiç kendi kendine kalkıyor, o saatten sonra da kızım uyumuş oluyor zaten,
Çocuğuma bakamıyorum, 5 gündür yıkamadım diyen de bendim zaten ahdjsndVayy demek isten gelince yemek de yapmadi offff cok fenaymis ya.
Hiç aglak değildim depresyon yaşadım çok isteyerek doğurmuştum ağlaya ağlaya öldüm doktor sütun olmaz tabi böyle ağlarsan dedi 33 yaşında doğurdum ve ilk değil bebeğim oluyor böyle şeyleray hep boyle ağlak misiniz? Korkuyorum, bebek agliyor ne demek? Madem öyle kardes kalsin sizde. Boyle negativ ve her duruma aglayan biri olursaniz sutunuz gider tabi.
Evet korktum ilk defa yikiycam sonuçta eşimde bende, ne varmış yıkamış sa çocuğumu onun torunu bari bana gelince okadarini da yapiversinÇocuğuma bakamıyorum, 5 gündür yıkamadım diyen de bendim zaten ahdjsnd
E bunu niye en başta yazmadınız? Annenizin kalmasını siz istemişsiniz çocuğa baksın diye. Yatacak yerin konforlu olmasını istemesi suç mu? Öyle bir yazmışsınız ki ilk başta, evinize dalıp sizde yaşamaya karar vermişler gibi. Kardeşinizin sizde kalma meselesini de anlamadım. Birkaç aya mı evlenecek veya yalnız kalamıyorsunuz diye anneniz mi teklif etti sizde kalmasını?Ailem bu kış çıkana kadar bende kalacaklar mis kız kardeşim de evlenene kadar kalacakmış 36 yaşında kardeşim, koltuklarda yatıyorlarmış mahvolmuş annem yatak alacakmış, konuşayım dedim eşimle, o kim miş onunla konusacakmisim ben, öyle diyo annem
Evet korktum ilk defa yikiycam sonuçta eşimde bende, ne varmış yıkamış sa çocuğumu onun torunu bari bana gelince okadarini da yapiversin
Bi yerden başlamanız iyi olmuş. Her zaman çocuk yıkatacak birini bulamayabilirsiniz.Evet korktum ilk defa yikiycam sonuçta eşimde bende, ne varmış yıkamış sa çocuğumu onun torunu bari bana gelince okadarini da yapiversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?