Yahu neyini anlamıyorsunuz git dediğinde gitmesini bilirim ama o kadar şeye rağmen net bir şekilde istemediğini söyleyen adam sosyal medyadan sildim diye bana Kızan bir adamdan bahsediyor hem git diyor hemde silince kızıyorTakıntılı saplantılı sevgiler genelde sevdiği insana körkütük bağlanan insanlardan çıkıyor. Adam git diyor hala seviyorum diyorsunuz. Çok karışık bir durum.
Sevmedi için sizi olabilir miSürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Allah aşkına bilmediğin şeyler var konuşma istersenGördüğüm için diyorum. Siz asla bu adam tarafından istenmiyorsunuz, sevilmiyorsunuz o kadar kafanızda kurmuşsunuz ki adam engellemedi diye umutlanıyorsunuz işte bu saplantıdır
Eee napalim gurursuz gurursuz yalvar o zaman belki obur kızlardan fırsat kalırsa 5 dk da sana ayırırSeviyorum napayım konuşana kolay tabi
Sevmiyorsa insan gibi ayrılacaktı neden kızları eklerken bana ailemle tanıştırayım desin?Sevmedi için sizi olabilir mi
O zaman üsluplu bir şekilde düzgün bir dille yorum yapacaksınız kızar gibi değilEee napalim gurursuz gurursuz yalvar o zaman belki obur kızlardan fırsat kalırsa 5 dk da sana ayırır
Senin onurunu düşünüyor cvp yazıyor herkes. Adam seni istemiyor hem de gözü dışarda aranıp duruyor böyle kolayca vazgectigine göre hiç de sevmemiş seni. Ne diyelim şimdi ne desek bi cebin var madem öyle yutup oturacaktın tek gitme beni terketme de kimle düşüp kalkarsan kalk dicektin
Karşınızda babanızın kızı yokO zaman üsluplu bir şekilde düzgün bir dille yorum yapacaksınız kızar gibi değil
Napayım falına mı bakayım anlat o zaman. Ayrıca evli çocuklu bile olsan artık adam seni şutlamış, arama diyor Hatice ney bilmesekte netice sizin için kapı önüAllah aşkına bilmediğin şeyler var konuşma istersen
Çünkü adam hala umut veriyor ve arama yazma diyor ardından yine umut verici şeyler yapıyorBirşeyler yolunda gitmemiş demek ki,adam size arama diyor ve siz ısrarla arıyorsunuz.O telefonu kırar atarım ama asla aramam.
Zorlama tatlım ya..adam bu mal bu işte.Hayir ne var bunlarda anlamıyorum ki az gurur yapın.Zaten siz böyle kendi degerinizi düşürüp birde değer görmek bekliyorsunuzSevmiyorsa insan gibi ayrılacaktı neden kızları eklerken bana ailemle tanıştırayım desin?
Hayatındaki kadını sevmediği için olabilir mi acaba? Adam sizi sevmediğini daha nasıl anlatabilir acaba?Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
O kızları eklerken onlarla görüşürken benim de gururum kırıldı ama neyse sanırım daha fazla üzerine düşmemekAma yaptığı şeyden de büyük bir kavga çıkarmışsınız üstelik rahatsız olduğunuz bir şey. İkinciye demeden de bitmiş gitmiş. Adam size yapma etme bile dememiş. O sevse en azından gitme yapma demez miydi? Gurur kırıcı olduğunu düşünmüştür belki de... Bilemedim.
Siz bu adamı saplantı haline getirmişsiniz,üzgünüm ama bu işin sonu tedaviye kadar gider.Çünkü adam hala umut veriyor ve arama yazma diyor ardından yine umut verici şeyler yapıyor
O zaman umut vermeye devam etmeyecekti ailemle tanıştırayım demeyecekti düzgünce ayrılacaktı bu şekilde değilHayatındaki kadını sevmediği için olabilir mi acaba? Adam sizi sevmediğini daha nasıl anlatabilir acaba?
Cidden bu adama mı yalvarıyorsunuz?Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Ya sizler neyi anlamıyorsunuz ben anlamıyorum illa sesli mi anlatmam lazım sizlerwSiz bu adamı saplantı haline getirmişsiniz,üzgünüm ama bu işin sonu tedaviye kadar gider.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna... azHayatındaki kadını sevmediği için olabilir mi acaba? Adam sizi sevmediğini daha nasıl anlatabilir acaba?
Peki.Ya sizler neyi anlamıyorsunuz ben anlamıyorum illa sesli mi anlatmam lazım sizlerw
Sanırım evet hata yapıyorum evetCidden bu adama mı yalvarıyorsunuz?
Barışın da aldatsın diye mi?
Her denilene inanma gülümO zaman umut vermeye devam etmeyecekti ailemle tanıştırayım demeyecekti düzgünce ayrılacaktı bu şekilde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?