sevdigim "dostum" ve tuhafliklar ...

açık açık sor derdin mi var bir şey mi oldu diye istersen.. rahatlarsın sende, senden çıkmış olur hem hani... çocuksa sorun sen de derdini anlatırsın, dostun değil mi canım o senin herşeyi konuşarak halledebilirsiniz bence.. gerçekten dostsanız tabi ki, böylece o dediğin süzgeçten geçmişte olur hem

bugun evden aradi, ve ben telefona yetisemedim .. su isimide , yapim bunuda halledim derken geri aramayida unuttum..(3 gun içinde yola çikacagim çok telasem var bu aralar ondan) neyse tekrar aradi dostum dedigim insan, ve çok soguk bir ses tonuyla aradim açmadin falan dedi bende yetisemedim sonrada isleri yapim derken unuttum kusura bakma dedim ... oda bozuldu ve bunu belli etti sozlerinden , 5 dakikanda yok oylemi diyerek... neyse o sirada evimde çocuklu bir misfirim vardi ve çocukalrin seslerinden ne onun soylediklerini nede kendi soylediklerimi çok iyi anlayamadim ve kapattik (neyse sen musait degilsin galiba dedi , yok ben musaitim dedim ama yinede kapatti ) ve hemen arkasina mesaj atti nedir bu sogukluk anlayamiyorum , 5dakika bile ayiramiyorsan , seni digerlerinden farkli sanmistim çok yanilmisim dedi hayretler içerisineyim, bana kendimi anlatama firsatini bile tanimadan biletimi kesti ve digerleriyle ayni kefeye koydu çok kirildim çok ... beni dinleseydi ondan uzaklasma çabamin , yine onun soguklugundan vede davranislarindan kaynaklandigini ve artik benden sogudugunu dusundugum için uzaklasmaya çalistigimi soyleyecektim ... bir bakis açisi istiyorum sevgiler ...

Pess ya...
Keşke deseydin aynı soğukluğu senin davranışlarından hissettim diye...
Ben de en sıkıntılı zamanlarımda bile ince düşünürüm, senin gibi vaktim olmasa telaşım olsa bile dinlemeye çalışırım. Sanırım umursamaz olmak gerekiyor.

İkinizde birbirinizde soğukluk hissettiğiniz için iletişim kopukluğu yaşıyorsunuz. Biraz zaman geçsin her şeyi açık açık konuşun çocuklarınızın davranışlarına kadar. Kopacaksa o zaman kopsun.

Bir de ilişkilerinde hep verici taraf olursan bir zaman sonra sorgulamaya başlıyorsun haliyle davranışlarına yansıyor, biraz çekiyorsun kendini, karşındaki de hep aynı özveride birini beklediğinden işine gelmiyor bu yüzden sorun çıkıyor.

aslinda soguk davranislari yuzunden ben kendimi geri çekmistim.. galiba benden yada dostlugumuzdan sikildi ve biraz dusunmeye ihtiyaci var demistim kendi kendime ... o yuzden aramiyordum dusunsun tasinsin o arar diyordum ama isin içinde isler varmissss....ogun yani arkadasin mevlutune gittigimiz gun o erken çikmisti ya , islerini halledememis saatlerce beklemis... arkasina birde esiyle kotu bir kavga etmisler ve aralari çok bozulmus, bide ustune bizim durum baya bi koydu dostuma ... ben ona mesaj attim ve dedim ki ben hala seni arayip ozledigimi soyleyi pogaça tarifini isteyecektim derken geri cevap yazmadi onada kizdim tabiii... sonra aksam uzeri zil çaldi dostum eklinde bi tepsi pogaça ile geldi , yolda yersiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…