Sevdiğimin yaşının küçük olması

canım ya umarım ailen ikna olur 3yaştan bence sorun olmaz ..akıl yaşta değil baştdır hem sevgi herşeyin üstesinden gelir umarım çok mutlu olursunuz

Haklısın canım çevre ne der diye mutsuzluğumuza sebep olmadık mı bugüne kadar..Sanki yaşı büyük olan insanlar akıllı olgun olur diye bir kural mı var ...anlamıyorum insanları...

en basiti bana denmişti;bak onun saçı uzun falan..tabi neler neler..ama tanımadan deniliyordu..yani ben 3 sene beraberim kötülüğünü görmemişim kalkıp bi saçından anlamışlar yani:)ama gelde anlat..ondan önceki yaşı küçük diye gülende oldu,laf söyleyende..bir sürü şey..valla hiç birine bakmadım..kimse tanımadan bilemez sonuçta..ondan bana saçma geliyor..zaten yakışıklı boylu poslu bide yaşı tam olsa hiç denmez bişi ama içi ne olursa olsun msali..yokmu sanki öğretmen olupta eşine eziyet eden adamlar..neleri var ya..çevreye bakarsak ohooo:)

en basiti bana denmişti;bak onun saçı uzun falan..tabi neler neler..ama tanımadan deniliyordu..yani ben 3 sene beraberim kötülüğünü görmemişim kalkıp bi saçından anlamışlar yani:)ama gelde anlat..ondan önceki yaşı küçük diye gülende oldu,laf söyleyende..bir sürü şey..valla hiç birine bakmadım..kimse tanımadan bilemez sonuçta..ondan bana saçma geliyor..zaten yakışıklı boylu poslu bide yaşı tam olsa hiç denmez bişi ama içi ne olursa olsun msali..yokmu sanki öğretmen olupta eşine eziyet eden adamlar..neleri var ya..çevreye bakarsak ohooo:)

Katılıyorum .. bence insanlar yaşı sorun etmeden önce hayırlı mı değilmi onu sorgulasınlar..Yaşı büyük olmuş ama bana eziyet etmiş değerimi bilmemiş napıyım ben o zaman o insanı...

Katılıyorum .. bence insanlar yaşı sorun etmeden önce hayırlı mı değilmi onu sorgulasınlar..Yaşı büyük olmuş ama bana eziyet etmiş değerimi bilmemiş napıyım ben o zaman o insanı...

yani..ama ben bunu anlatamadım bazılarına işte arkadaşlarıma falan..aman keyifleri bilir boşver..sen kimse için seçim yapma gerisini salla..sana evlenirken hesap veren varmıda sen diyesin yada ona göre seçim yapasın..
sonradan itilmiş kakılmış misali olsan nolacak:)insanlar boşunamı sevgili oluyo..birbirini tanısın diye..yaşımı küçük sevgiliyken kafa yapısına bakıon zaten..konuşması oturması çocukçamı olgunmu nasıl tartıyon ee?kavun gibi koklayak tam olsun:)yada yaşını büyütsün:)

Son düzenleme:
yani..ama ben bunu anlatamadım bazılarına işte arkadaşlarıma falan..aman keyifleri bilir boşver..sen kimse için seçim yapma gerisini salla..sana evlenirken hesap veren varmıda sen diyesin yada ona göre seçim yapasın..
sonradan itilmiş kakılmış misali olsan nolacak:)insanlar boşunamı sevgili oluyo..birbirini tanısın diye..yaşımı küçük sevgiliyken kafa yapısına bakıon zaten..konuşması oturması çocukçamı olgunmu nasıl tartıyon ee?kavun gibi koklayak tam olsun:)yada yaşını büyütsün:)

İlahi kız güldürdün beni :42:evt kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz bir ömür boyu çevreylede yaşamıcaz ..bizim için en iyi olan şeye bitek kendimiz karar veririz çünkü biz yaşıyoruz kimse bizim hayatımızı yaşamıyo ..

İlahi kız güldürdün beni :42:evt kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz bir ömür boyu çevreylede yaşamıcaz ..bizim için en iyi olan şeye bitek kendimiz karar veririz çünkü biz yaşıyoruz kimse bizim hayatımızı yaşamıyo ..

:1: tabiki öle..herkes kendinden sorumludur zaten..sen onların dedikleri gibi biriyle mutlu olabilcen kesin diye bir şeymi var?yada onların beklediği gibi çıkmassa buldukları ahlayıp vahlasalar nolacak sonunda..ondan kimse tanımadan seçim yapamaz..eskidenmiş o görücü usulü gibiler..ille mutlu olunmuyo öle..aşk varsa mantıklada ikisi bi aradaysa daha ne olsun..
ailenle açık açık bi konuş sen bence..sevdiğinide dersin gerekirse..belki tanıyınca değişecek kararları..aienin görüşüde çok önemli ama bu hassas bi konu işte..orta yol bulunmalı bence:)

Sevginin ne zamandan beri yaşı olur olmuş ya. Aileler bıraksın bu işleri Allah aşkına. Sen anlaşabileceğine inandıktan sonra zaten ne önemi var ki yaşın benim annem babamda 5 yaş büyük 25 yıldır evliler ki daha yeni boşanılar. Tabi sebep bu değil bu olsa 25 yıl sürmezdi zaten :D Seviyosanız eğer arkadaşın içinde problem yoksa ki yok gibi. O zaman mutluluğun tadını çıkarın derim.

Erkek kadından büyük olunca oluyor da kadın erkekten büyük olunca neden olmuyor ki?
Alt tarafı 3 yaş, 10 yaştan bahsetmiyoruz ki...
Bence sonrasında kabul edeceklerdir...
23 yaş erkek için erken evlenmek için...
Bi düzenini işini oturtsun...

Erkek kadından büyük olunca oluyor da kadın erkekten büyük olunca neden olmuyor ki?
Alt tarafı 3 yaş, 10 yaştan bahsetmiyoruz ki...
Bence sonrasında kabul edeceklerdir...
23 yaş erkek için erken evlenmek için...
Bi düzenini işini oturtsun...

Haklısın canım bitek kendimi düşünmemem lazım bu yüzden biraz zaman verdik bizde birbirimize..

Benim sevgilim benden 1 sene 8 ay küçük şuana kadar problem yaşamadık yaş konusunda o çok olgundur hatta bence kafaya takılcak bir konu değil zaten hep unutuyorum bu yaş farkını sorsalar ancak alıma geliyor :51:

Canim sen anlasabiliyorsan sorun yokta, ama bence ask gozunu kor etmesin, mantikli da dusun...

Bak, benim esim benle ayni yas...:1: Ama bence ideali erkegin 3-4 yas buyuk olmasi...

Cunku erkekler gec olgunlasiyor... Tabi belki senin sevgilin cok olgundur bilemem...:97::97::97:

heralde sadece bizim toplumumuzda var bu kurallar..mahalle baskısı, elalem ne der düşüncesi.. kadın erkekten yaşça küçük olcak, erkek kadından uzun olcak gibi.. :63: arkadaşım siz kimseye bakmayın, mutluluğunuzu yaşayın :71:

Son düzenleme:
Benim iki dayiminda hanimlari kendilerinden 3-4 yas büyük ve simdiye kadarda hic kimse birsey demedi veya problem cikarmadi. Hepside gül gibi geciniyor.
Birbirinizi sevip ,saydiktan sonra gerisi viz gelir. Ailelerinizide elbette bir sekilde ikna edersiniz. Kendini bukadar üzme. Insallah cok mutlu olursunuz.

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:71:

Teşekkürler inş sizde çok mutlu olursunuz.Bizim ailede gelenek heralde şöyle bi bakınca dayımda yengemden 3 yaş küçük ama aralarında hiç problem yok evlendiler mutlular hatta yakında gelin bile alacaklar yaşla alakası yok gönüller bir olsun anlaşsın yeter :16:

Back
X