Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar badem gözlüm aradı bomba atmadan geçmiş
diğerinden bahsetmek istemedi :roflol:

vay gözüm hoşgeldin sefa getirdinnnopuyorumnanaktankankam gelmiş vayyttt hihoyyythihoyyytkıızm ne açıklama yapıyosun aso çağırdı die dalsana konuya direk,yabancı yer değil kanke merak etme:jeyyar:Şeniz

bana bakın konunun adını değişemmi la
sevdiğini özlyeneler kıratanesi(böyle yazcem daha kolay okunuyo)kaydirigubbakcemile3

vay gözüm hoşgeldin sefa getirdinnnopuyorumnanaktankankam gelmiş vayyttt hihoyyythihoyyytkıızm ne açıklama yapıyosun aso çağırdı die dalsana konuya direk,yabancı yer değil kanke merak etme:jeyyar:Şeniz

yirimmm seniii pat diye dalmayam dedim gıssssskaydirigubbakcemile3

kıslarrrr bugunn sevgülüm geldi farklı şehirlerdeyiz neysem geziom dedikoducu bi akrabamız var onun kızı gördü inceleyip durduuu yakında adımı çıkarırsa şaşırmam ama bende onun ablasını gördümmm o söylerse bende söyleyem demi..aman tamda gidip converse almıştık osevgüülümle benimki aynıydııı görgüsüz gibi hemen giydikkk tam o sıra gördüm kızı canım sıkıldı acaba dermi birilerine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bencede adet oluyo bu erkeklerde
:roflol::roflol:
asocum cvp alamadım anacımm
aşkitom yazdım cvp okumamışsın,tekrar yazim saç uzatma topiğinde kırkkilit otu topiğine gel dedim bebemyerimsenibenbu arada iletiye yarıldım yani delisırnaşık şey
nie acabakaydirigubbakcemile3

ehehee şakaaa gibiii o sölersee sendee söleeeeeeee =) bence söylemıycektırr sen söleme dıyee kısasa kısass superr heeeeeeeehehehehe yAŞASIN KÖTÜLÜKK ==)

Hhehhee nik harika demi =)))
Pardon canım takip edemedim sayfa geçince qeriyee bakmıyorum nedensee tamam qelcem o topiğe sonraa =)

görgüsizler sizikaydirigubbakcemile3saçmalama hayatım,takma kafana,söylemez zannetmem,söylersede sende onu sölersinkötükedihüsosıkma canını,nerden geldi aşkın de bakim bizesengözlerimebaksanab

görgüsizler sizikaydirigubbakcemile3saçmalama hayatım,takma kafana,söylemez zannetmem,söylersede sende onu sölersinkötükedihüsosıkma canını,nerden geldi aşkın de bakim bizesengözlerimebaksanab

ben malatyadayım tatlişim oda elazıgda:)ilk kes sevgülümle aynı ayakkabıyı giycem diye sevindirik olurkennn o kısı gördüm ya sinsi sinsi baktııklava:

demi kıskaydirigubbakcemile3bu arada evlenme meraklısı yazmısın ya bayuldummkaydirigubbakcemile3bende bu sıralar kendimi öle hissediomopuyorumnanaktan

Valla yaa anneme evlencem diyorumda evlende çıktığın yeri gör diyoo =) ehehee terbiyesızce kacmadı demı kıskızayızz =))

Nebılım cok aşığımm çokk beklemıyorummmm evlencemm tutmayınn beni =)

cancuummmmmmm:1hug::1hug:hoşgeldin :1hug:bitanemmŞeniz
kızlar cancumuz nişanlısını yollamış askere daha çok yenii:çok üzgünüm:

Ayy kıyamammmm nişanlı adayımı yolladım bendee =) Ağlıyalım qel omuz omuzaa =)

Anam kendimi katlamasamm biyerim şişer ehehehhe

cancum,ordamısın bitanem?

Cancummm şekerimmmm ordamısınn qel dertleşelimmm ...

burdayım bacılar kayınvalidemlerle görüştük şimdi eve geldiler merak etme dediler yeri çok güzelmiş aşkımı traş etmişler mafoldumben işlemlerini yapmışlar raporlarını vermiş (dr raporları var menüsküs ve boyun fıtığından) sonra vedalaşıp bırakmışlar aşkımımafoldumben

gözün aydın bidenemŞeniz

gelince bisde hemen evlenices valla daha sabrım kalmadı tam 457 gün sonra aşkım burda olucak mafoldumben çok var daha ufff mafoldumben

Nemm bende istiyorum aynı ayakkabı tshırt gıyelım diye bı denk qelmedi yapıcaz ama onu =))
Evlencezde bizim yaşlarda küçük of off

ASom düğündee halay başını çekmee sorcam sanaa =) Bütün qeliş gidiş masrafın bendenn ==)

gelince bisde hemen evlenices valla daha sabrım kalmadı tam 457 gün sonra aşkım burda olucak mafoldumben çok var daha ufff mafoldumben

ay cnmmm zaman dedipğin hemen gecerr yaaaa bi kavuşun bidaha ayrılmayın inşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…