Sevdiğini özleyenler buyurun

gelince bisde hemen evlenices valla daha sabrım kalmadı tam 457 gün sonra aşkım burda olucak mafoldumben çok var daha ufff mafoldumben
daha çok yeni bitanem allah kavuştursun diyim öncelikle,inan çok iyi anlıyoruz seni,ilk yollamak çok farklı..taze daha..ama geçicek tatlım biliyosun dimi:teselli::gitme:

sen yeterki evlen jet tutar yine gelirim kızım:icecream:

valla hayalimdi cnm benim valla çok mutlu oldum ayakkabımı küçük çocuklar giib baş ucuma koydum:)bu arada yaş kaç tatlımm benim evde kaldıgım onaylanmak üzeredekaydirigubbakcemile3

amiiiiinnnn bis 5 senedir beraberis ağustosta 6.seneye gireceğis daha önce bankada şef olup yükselip tayini çıkıncada vana gitmişti 2 senede orda bekledim ikimzide artık okadar sabırsızlanıyoruz ki evlenmek için izin için geldiğimde boşa harcamayalım evimize alışveriş yapalım ev bakalım düğün için koşturalım fazla zaman kaybetmeyelim diyo aşkım benim can'ım bu arada ben cansu aşkımın adıda can kıslar:)

EHhehehe yok yaa estafurullah olurmu öyle şeyy =) Görüyorumki enişte beyle güzel bir brlıktelık var allah nazarlardan korusun =))

Ben 89 luyum aşkımda 88 lii =) Küçüğüzz ama sabremıyoruzzz kızmayınnn =(
:asigim:

5yıl olcak nerdeyseee ...

valla hayalimdi cnm benim valla çok mutlu oldum ayakkabımı küçük çocuklar giib baş ucuma koydum:)bu arada yaş kaç tatlımm benim evde kaldıgım onaylanmak üzeredekaydirigubbakcemile3
ben seni yerim biliyon dimi:):)

bi ömür boyu hiç ayrılmassınız işallah,isimlerinizin uyumuda süper bu arada:lepi:bizde gelir gelmez evlenicez kısmetse,şimdiden hazırlıklara başladım ben:jeyyar:

ay cnm ben 2 sene beklemeye dayanamadım allah kolaylık vere:)isimleriniz pek bi şeker olmuş ya:)bayıldımkaydirigubbakcemile2

kıs kundakteykenmi tanıştınızkaydirigubbakcemile3şaka bi yana aşkın yaşımı olur yaaaaaa tez zamanda kavuşun şekerim:Saruboceq:

16 felandım heralde eeheehe =) kundak hee iyimişş valla =) Farkındayım çok erken olduğunun amaa bi o kadarda ömrümü onunla geçirmek istediğimden eminimm çok seviyorummmmm çok mutluyummm gözlerimin içine bakıp üstüme titrediği anlarda ömrümden alıp ona vermek istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…