Sevdiğini özleyenler buyurun

tüm yatan fıstıklara iyi gecelerrrrrrrrrr artık gelirim buraya süper bi topik nsl kaçırmışım ben ya:)

ay cnm ya hergünün öyle mutlulkla gecer inş..sevmek güzle bşy ya yaşama amacı insanın..ben iki sene önce ne için yaşadıgımı düşünüyorum şimdiiikaydirigubbakcemile3

ay fıstıklar ben tele gececem uzarsa yataırm kısa olursa gelirim hemen..ama yinede iyigeceler diyeyim..öpürom herkesii ...sevgilisni özleyen herkesssssssssssssssss bilşir en yakında inş..

oyy bebiş bunlar daha yawww opuyorumnanaktan

Anammm cancuu yakınızzzz =)

hee yakınız bebeğemm opuyorumnanaktan

[COLOR="Black"

[B][COLOR="Black"]bi ömür boyu hiç ayrılmassınız işallah,isimlerinizin uyumuda süper bu arada:lepi:bizde gelir gelmez evlenicez kısmetse,şimdiden hazırlıklara başladım ben:jeyyar:[/COLOR]

aminnnnnnn kuzum aminnnn
bende çeyiz yapıyorum listeler hazırladım kaydirigubbakcemile3

ay cnm ben 2 sene beklemeye dayanamadım allah kolaylık vere:)isimleriniz pek bi şeker olmuş ya:)bayıldımkaydirigubbakcemile2

:

kıss napalım dayanıyos işteee hee isimlerde öle denk geldi canım o benim CAN'IM:asigim:

günaydınnnnn herkese aşkımın sesiyle kalktım bugün ağlayarak mafoldumben ama güsel geçecek günüm işallahhh :Saruboceq:
manisa batıkışlada kalmış yemekler güzelmiş koğuşlar fena değil dedi ama yatağını yadırgamış tabi ilk günü daha normal 04:30da kalkmış sabah rahat rahat traşını olmuş şimdilik haberler böyle kıslarr tel nosunu verdi akşam iştimasından sonra arayabilirsin dedi akşam iştiması saat kaçta olur ki CADIARZU

ohh ne güzel, iyi haberlerle gelmişsin

eşim askerdeyken 17.30 da filan içtima alınıyordu ama
yaz uygulamasıyla değişti mi bilemiyorum tabii

ohh ne güzel, iyi haberlerle gelmişsin

eşim askerdeyken 17.30 da filan içtima alınıyordu ama
yaz uygulamasıyla değişti mi bilemiyorum tabii

acaba bugün arayabilirmi bi daha yaa mafoldumben accık konuştuk ya mafoldumben
ben 8den sonra arasam mesela daha garanti olurmu acaba CADIARZU

acaba bugün arayabilirmi bi daha yaa mafoldumben accık konuştuk ya mafoldumben
ben 8den sonra arasam mesela daha garanti olurmu acaba CADIARZU

cancum sıkma kendini bu kadar
21.30 yatış saatleri oluyor sanırım
en azından bizimki öyleydi
altı altı bucuk arası yemek gelirdi
biz kesin beş buçukla yemek saati arasında konuşmuş olurduk ama
eşim arardı tabii
beş buçuktan sonra aramaya başla sen

tünaydınlar herkeseeeeeeeeeeee....ay cancum ya ağlama kıs bak yeride iyimiş sefgülünün yemeklerde güzelse tatile gittigini düşünnn:)alahtan ben sevgülümle askerden geldiginde tanıştıkk zaten 5 ay ay yapmış onada askerlikmi denür:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…