Sevdiğini özleyenler buyurun

heee anladım tamam ozaman ararım kıs aramammı kurban olurum ben ona yaw
:asigim:

yavrumm böyle böyle alışıcam ya ağlaya zırlaya napalım bak bi gün geçti bile diye avutuyorum kendimi ama boşluktayım çok şuan telofonum bile öle sahipsiz duruyo ki anlatamam mesaj gelmiyo sadece allah kavuştursun diye arayanlar için çalıyo öle işte alışacas mafoldumben sağlığı yerinde olsun rahatı yerinde olsunda gerisi boş kuzum sayılı gün elbet geçecek :Saruboceq:

hoş bulduk merve'm
nem cm cnm nasılsın
vee diğerr arkadaşlarımmm canlarım sizler nasılsınzı:)

hb cnmmmmmmmmmm valla nsl olayım bu kk olmasa neyaprdım yaaa şimdi onu düşünüyorum vallaaa.işsizimde sevgülümde yanımda deil.msnyi bile açıp kimseyle konuşmuyorumm artıkk baguımlılık yaptı bana burası..

ehehhe aynı benn yaaa kk olmasaaa atarım denize kendimii =)

Selam millet! Yaa 2gün ugramadım neler olmuş yaa. Kavga edenler ,ayrılanlar... Arora senin olayın noldu kuzum,barıstınız mı,yoksa kapandı mı konu tamamen merak ettim yaa!
Bu arada hosgeldinlerini ileten tüm arkadaslara hosbulduk diorum:)
Hafta sonu tugay birincisi oldukları için 2gun carsı vermıslerdı askıma.bol bol yuzunu gorebıldım. Darısı sizlerin başına insallah. ha tabi kalan 13 ay nası geççek die sorarsanız hiç bi bilgim yok mafoldumben

sen dua et 2 ayı bitirmişsin ben dün gönderimmmm daha mafoldumben

cancuu 15 ay mı yapıcak kıss seninkiii 12mi.bankacı diye hatırlıyorm onlar kısa dönem yapmıyomuydu

kısçelerrr , alıp başımı çarşıya gidiyorummmm ,ya saçlarıma bi iş yapcam yada alışveriş ,sanırım bunalımlardayım bu sıralar:)akşamüstü görüşürsss fıstıklarr gelirken almamı istediginiz bşy varsa alayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…