günaydın kızlarrrrrrrr gerçi öğlen oldu azcık ama delikafadulden
Abooo herkess burdaaa bi ben eksikimm =) Neler kaynatıyosunuzz bensizz =)
cancum sıkma kendini bu kadar
21.30 yatış saatleri oluyor sanırım
en azından bizimki öyleydi
altı altı bucuk arası yemek gelirdi
biz kesin beş buçukla yemek saati arasında konuşmuş olurduk ama
eşim arardı tabii
beş buçuktan sonra aramaya başla sen
tünaydınlar herkeseeeeeeeeeeee....ay cancum ya ağlama kıs bak yeride iyimiş sefgülünün yemeklerde güzelse tatile gittigini düşünnn:)alahtan ben sevgülümle askerden geldiginde tanıştıkk zaten 5 ay ay yapmış onada askerlikmi denür:):)
fustukkk hgggg daha kaynatamadıkk senü beklüyodukkaydirigubbakcemile3kıs ben bu topiki nsl farketmemişim ya ayıp bana:kedi:
hoş bulduk merve'm
nem cm cnm nasılsın
vee diğerr arkadaşlarımmm canlarım sizler nasılsınzı:)
Gizemim hoşqeldinn tatlımm =) Nemimm bundan sonra burdasınn bakk kaybolmaaa =)
hb cnmmmmmmmmmm valla nsl olayım bu kk olmasa neyaprdım yaaa şimdi onu düşünüyorum vallaaa.işsizimde sevgülümde yanımda deil.msnyi bile açıp kimseyle konuşmuyorumm artıkk baguımlılık yaptı bana burası..
Selam millet! Yaa 2gün ugramadım neler olmuş yaa. Kavga edenler ,ayrılanlar... Arora senin olayın noldu kuzum,barıstınız mı,yoksa kapandı mı konu tamamen merak ettim yaa!
Bu arada hosgeldinlerini ileten tüm arkadaslara hosbulduk diorum:)
Hafta sonu tugay birincisi oldukları için 2gun carsı vermıslerdı askıma.bol bol yuzunu gorebıldım. Darısı sizlerin başına insallah. ha tabi kalan 13 ay nası geççek die sorarsanız hiç bi bilgim yok mafoldumben
fustukkk hgggg daha kaynatamadıkk senü beklüyodukkaydirigubbakcemile3kıs ben bu topiki nsl farketmemişim ya ayıp bana:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?