Sevdiğini özleyenler buyurun

molped al dermişimmmmmm:lepi:
yok yawrm gez gel sen:teytey:

Canım yaa,hatırlıyorum o duyguyu yakın bi zamanda ben de yaşamıstım.Allah sabır versin. Ben salak gibi hissediodum kendimi. Neyseki yakınlarımdaydı da 2kez fılan gittim. Hiç gidemeyene göre çok anlamlı tabi ama insanogluna yetmez hiçbişey ya bana da az geliyo işte. Sen bursadaymıssın bak,usta bırlıgı ıcın ısıklar hava lisesine gitcek benım askım. Yol yordam öğretirsin bana biraz olur mu? Süprizler yapmayı düşünüyorum çunku arada. Kaybolmiyayım bi de :roflol:

cancuu 15 ay mı yapıcak kıss seninkiii 12mi.bankacı diye hatırlıyorm onlar kısa dönem yapmıyomuydu

15 ay yapacak cnm tecil bozdurup öle gitti bnm aşkım lise mesunu aöf okuyodu yavrum ondan uzun dönem mafoldumben

bana aşkımı getir nemmmm kaydirigubbakcemile3

lise mezunu bankada çalışabiliyomu kıss CADIARZU iyiymişş
ailen bişi demedimi sen ünv o lise diye
bizim de öyle de :)) ondan sordm daha tanışmadılar

offf kızlar yaa ev hanımı olmak ne zormuş
bütün gün evde yapacak iş de yok
yani iş var da yapmak isteyen yok
akşama kadar internete giriyorum, tv açıyorum (izleyecek bir şey yok)
kitap okuyorum, yemek yapıyorum
amaaa canım sıkılıyorrrr

Son düzenleme:

zor tabiiiii evde otur oturr okul da tatile girdiii..
azcık dinlen iştee şekerimsositososito

15 ay yapacak cnm tecil bozdurup öle gitti bnm aşkım lise mesunu aöf okuyodu yavrum ondan uzun dönem mafoldumben

bana aşkımı getir nemmmm kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy kelin merhemi olsa misaliiikaydirigubbakcemile3amaa 15 ay sonra tamamen senin olcak kısss sengözlerimebaksanab

sen dua et 2 ayı bitirmişsin ben dün gönderimmmm daha mafoldumben

lise mezunu bankada çalışabiliyomu kıss CADIARZU iyiymişş
ailen bişi demedimi sen ünv o lise diye
bizim de öyle de :)) ondan sordm daha tanışmadılar

Aileler bişey dio da canım sen ortalığı yakıp yıkınca çaresiz kalıolar:) Ben öğretmenim askım da 2yıllık mezun tekniker,ona bile mırın kırın ettiler önce ama sen bak şu gözlere baaak sengözlerimebaksanab
Konunuza dahil oldum ama benim de cok canım yanmıstı zamanında,geri duramadım yerimseniben

ben de öğretmen olma yolundayım da yerimseniben
tabiki dahil olcan konuya aynı topikteyiss:lepi:
valla ailem bişi der mi ki diye düşünüyorum ama gözlerime bakcaklar önceeesositososito
işi olduktan sonra ne fark eder dimi amaaalaelaelaelaelae

Benimkinin esprisi ooo molpedd all =)

ızindeyken alısverıs merkezındeyızz alısverıs yapıyo benım valıdee =) Bızde asık asık el ele kol kola gezıyozz =))

Bı ara valıde cagırdı yanına benii tamda bakım reyonundayızz =) Guzel bı kız dıkılıyo bıde canta takmıss görevli olduğu bellii ...Yürüyon bakayim şöle dedii o reyondan geçtikk kızla gözqözeyiz ama hiçbişi yapmadı geçtikk yürüdük ölee valıde qeldı yanımaa meyer o kızz ped dağıtıyomus promosyonnn ürünn =) ehehee yanımda erkek var diye vermeye çekindi heraldee utandırmak istemedi heralde....Ay ne güldüler ne güldülerr ne dalqaa gecıyoo benımkıı =) uTandım bende halıylee verse ne olcaktı kımbılır =)

:lepi: ne güselll bi ona bi sana verseydiyerimseniben

E dimi yan:) eve ekmek getirsin de aksam, bi de benım fondıtenım bıtmısse mesela onları da alsın tamam yani sorun yok bence:) sen kac yıl once mezun oldun canım? kpsszedelerdensin sanırım benneyaptımki

Oooooo kızlarr naberrrr opuyorumnanaktan
aşkımın gelmesine 13 gün var ama benim şimdiden miğdeme sancı giriyo helecandan delikafadulden

aşkımın gelmesine 13 gün var ama benim şimdiden miğdeme sancı giriyo helecandan delikafadulden

vay be yeşil,askerliğin bitmesine 13 gün kaldıgı da oluyomus desene.Benim daha 13 ayım var amaaaaaa mafoldumben cok caresizimmmm,nası geccek o bos evde 13 ay? Kızlar alıp gelseniz bana bi kosu askımı? kafamçokkarıştı

E dimi yan:) eve ekmek getirsin de aksam, bi de benım fondıtenım bıtmısse mesela onları da alsın tamam yani sorun yok bence:) sen kac yıl once mezun oldun canım? kpsszedelerdensin sanırım benneyaptımki

bu sene mezun oldum edebiyattan kppss seneye gircem cnm senin branş ne?

öyle olur betüşcümmm ben de ölücem sanıyodm bişicik olmadıı:lepi:

Hhehehhe yok artık o nabcaktı =) Annesı fazladan almıs bana vermeye calısıyoo yok dıyorummm ısrarla vermeye calısıyooo =) Benımkınee eglence cıktı al al dıyoo =)

kaynananda bi alemmiş şekerim rezil etcek senikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…