kısçelerrr , alıp başımı çarşıya gidiyorummmm ,ya saçlarıma bi iş yapcam yada alışveriş ,sanırım bunalımlardayım bu sıralar:)akşamüstü görüşürsss fıstıklarr gelirken almamı istediginiz bşy varsa alayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
cancuu 15 ay mı yapıcak kıss seninkiii 12mi.bankacı diye hatırlıyorm onlar kısa dönem yapmıyomuydu
kısçelerrr , alıp başımı çarşıya gidiyorummmm ,ya saçlarıma bi iş yapcam yada alışveriş ,sanırım bunalımlardayım bu sıralar:)akşamüstü görüşürsss fıstıklarr gelirken almamı istediginiz bşy varsa alayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
offf kızlar yaa ev hanımı olmak ne zormuş
bütün gün evde yapacak iş de yok
yani iş var da yapmak isteyen yok
akşama kadar internete giriyorum, tv açıyorum zaten bir şey yok
kitap okuyorum, yemek yapıyorum
amaaa canım sıkılıyorrrr
15 ay yapacak cnm tecil bozdurup öle gitti bnm aşkım lise mesunu aöf okuyodu yavrum ondan uzun dönem mafoldumben
bana aşkımı getir nemmmm kaydirigubbakcemile3
sen dua et 2 ayı bitirmişsin ben dün gönderimmmm daha mafoldumben
lise mezunu bankada çalışabiliyomu kıss CADIARZU iyiymişş
ailen bişi demedimi sen ünv o lise diye
bizim de öyle de :)) ondan sordm daha tanışmadılar
Aileler bişey dio da canım sen ortalığı yakıp yıkınca çaresiz kalıolar:) Ben öğretmenim askım da 2yıllık mezun tekniker,ona bile mırın kırın ettiler önce ama sen bak şu gözlere baaak sengözlerimebaksanab
Konunuza dahil oldum ama benim de cok canım yanmıstı zamanında,geri duramadım yerimseniben
zor tabiiiii evde otur oturr okul da tatile girdiii..
azcık dinlen iştee şekerimsositososito
iki haftadır dinleniyorum zaten
evi de temizledim
kimse yok :gitme:
gezecek yer de yok
offf offf
Benimkinin esprisi ooo molpedd all =)
İzindeyken alısverıs merkezındeyızz alısverıs yapıyo benım valıdee =) Bızde asık asık el ele kol kola gezıyozz =))
Bı ara valıde cagırdı yanına benii tamda bakım reyonundayızz =) Guzel bı kız dıkılıyo bıde canta takmıss görevli olduğu bellii ...Yürüyon bakayim şöle dedii o reyondan geçtikk kızla gözqözeyiz ama hiçbişi yapmadı geçtikk yürüdük ölee valıde qeldı yanımaa meyer o kızz ped dağıtıyomus promosyonnn ürünn =) ehehee yanımda erkek var diye vermeye çekindi heraldee utandırmak istemedi heralde....Ay ne güldüler ne güldülerr ne dalqaa gecıyoo benımkıı =) uTandım bende halıylee verse ne olcaktı kımbılır =)
ben de öğretmen olma yolundayım da yerimseniben
tabiki dahil olcan konuya aynı topikteyiss:lepi:
valla ailem bişi der mi ki diye düşünüyorum ama gözlerime bakcaklar önceeesositososito
işi olduktan sonra ne fark eder dimi amaaalaelaelaelaelae
:lepi: ne güselll bi ona bi sana verseydiyerimseniben
Oooooo kızlarr naberrrr opuyorumnanaktan
aşkımın gelmesine 13 gün var ama benim şimdiden miğdeme sancı giriyo helecandan delikafadulden
aşkımın gelmesine 13 gün var ama benim şimdiden miğdeme sancı giriyo helecandan delikafadulden
E dimi yan:) eve ekmek getirsin de aksam, bi de benım fondıtenım bıtmısse mesela onları da alsın tamam yani sorun yok bence:) sen kac yıl once mezun oldun canım? kpsszedelerdensin sanırım benneyaptımki
Hhehehhe yok artık o nabcaktı =) Annesı fazladan almıs bana vermeye calısıyoo yok dıyorummm ısrarla vermeye calısıyooo =) Benımkınee eglence cıktı al al dıyoo =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?