Sevdiğini özleyenler buyurun

canlarımmm şuan askeri öğrenci sayılıyor
harp okulu öğrencisi gibi
5 haziranda ara tatilleri vardı 10 gün o zaman gelmişti
şuan o istanbul tuzla piyade okulunda ben adanadayım

dun bu topigi ararken baska bulmusum neyse bende erkek arkadasimi deli gibi ozluyorum. oyleki zaman benm icin durdu sanki. hicbirseyden mutlu olmuyorum. cabuk bunaliyorum tvden bilgisyara ne alakaysa iyice bagimli oldum surekli askerlikle ilgili bisrseyler arastiriyorum vakit gecmek bilmiyor. daha dun birligine teslim oldu. 2. gunumuzu devirdik nerdeyse. dun teslim olana kadar bugunde gun icinde 2 defa konusmus olmama ragmen normale donemiyorum daha.

selam canlarımmmmmm

mezuniyet balo partisi şeysi olduğu için yoktum, çok şükür bitti, üzerimden bir yük kalktı...

sevdalım olmadığı için bir yanım eksikti ama yine de arkadaşlarım olduğu için çok ama çok eğlendim...

sizler neler yaptınız yavrularımmmmm :1rolleyes:

nerde asker aşkın

bizlerde merak ettik seni kuzum
resim varmııı

CADIARZU hımmm...kızlar,ciddi bir vaka daha,artık 1fazlayız.
insallah aşkınla bi an önce kavusursunuz.insallah hepimizzzz:Saruboceq:

Canım hoş geldin...
Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Zor ama inan bana geçiyor bitiyor.
:teselli:

sivasta rahat bir yer diyorlar orasi icin ama cok net bilgi alamadigim icin daha rahatlamis degilim malesef./

canım kelin ilacı olsa durumundayım ama bugun şehit haberlerini duyunca cok şükür dedik bütün kızlar.diceğim hani sen de sağlıgı yerinde die şükret.özlemek desen hepimizde var.allah sabır versin.

Hoş geldin canım...
Güzel zaman geçirmene çok sevindim.
Darısı bu yıl sonu itibariyle benim başıma inşallah:)

canım kelin ilacı olsa durumundayım ama bugun şehit haberlerini duyunca cok şükür dedik bütün kızlar.diceğim hani sen de sağlıgı yerinde die şükret.özlemek desen hepimizde var.allah sabır versin.

cnmmm merak etmekte haklısın isterse en iyi şehirlerde yapsınlar izmirde antalyada falann adı asker işte ayrılıklarr dahada bi körüklüyo durumuu...amaaa tek ayrılıgınız askerlik olur sonra hiç ayrılmassınız inş cnmopuyorumnanaktan

tesekkur ederim destekleriniz icin inanin bu mesajlar cok rahatlatiyor beni. sevdiginden ayri olanlar en kisa zamanda kavusurur insallh gercekten zormus cunku. belki abartiyor diceksiniz ama sivasta kenelerden olen cok oldu biliyorsunuzdur haberlerden. sizce askeriyede ilaclama yapiyorlarmidir? malum onlar surekli egitimdelerdir cim alanlarda.

sivasta rahat bir yer diyorlar orasi icin ama cok net bilgi alamadigim icin daha rahatlamis degilim malesef./

Sevdiğinin sağlığı yerinde olsun da canım inan bana zaman geçiyor.
Benim sevdiğim şırnakta yaptı askerliğini her sabah mayın aramaya çıkarlardı birde şöfördü.Nasıl bir ruh halindesin anlarım.Ama inan bana tecrübe konuşuyor.Günlerce belki sesini duymadığın olucak ama sabırlı olucaksın dua ediceksin.Zaman ve sabır her şeyin ilacı olacak.Hasret ayrılık zor ama sağlık olduktan sonra gerisi gelir inan bana...

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm o kenelerr köy gibi yerlerde bakımsız yerlerde oluyor..askeriye tertemiz heleki kene olan şehirler daha bir dikat ediyorrrr..onu hiç dert etme kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…