hg cnm sefalar getirdinbuyrunnnnnnnnn
dun bu topigi ararken baska bulmusum neyse bende erkek arkadasimi deli gibi ozluyorum. oyleki zaman benm icin durdu sanki. hicbirseyden mutlu olmuyorum. cabuk bunaliyorum tvden bilgisyara ne alakaysa iyice bagimli oldum surekli askerlikle ilgili bisrseyler arastiriyorum vakit gecmek bilmiyor. daha dun birligine teslim oldu. 2. gunumuzu devirdik nerdeyse. dun teslim olana kadar bugunde gun icinde 2 defa konusmus olmama ragmen normale donemiyorum daha.
selam canlarımmmmmm
mezuniyet balo partisi şeysi olduğu için yoktum, çok şükür bitti, üzerimden bir yük kalktı...
sevdalım olmadığı için bir yanım eksikti ama yine de arkadaşlarım olduğu için çok ama çok eğlendim...
sizler neler yaptınız yavrularımmmmm :1rolleyes:
dun bu topigi ararken baska bulmusum neyse bende erkek arkadasimi deli gibi ozluyorum. oyleki zaman benm icin durdu sanki. hicbirseyden mutlu olmuyorum. cabuk bunaliyorum tvden bilgisyara ne alakaysa iyice bagimli oldum surekli askerlikle ilgili bisrseyler arastiriyorum vakit gecmek bilmiyor. daha dun birligine teslim oldu. 2. gunumuzu devirdik nerdeyse. dun teslim olana kadar bugunde gun icinde 2 defa konusmus olmama ragmen normale donemiyorum daha.
sivasta rahat bir yer diyorlar orasi icin ama cok net bilgi alamadigim icin daha rahatlamis degilim malesef./
sivasta rahat bir yer diyorlar orasi icin ama cok net bilgi alamadigim icin daha rahatlamis degilim malesef./
selam canlarımmmmmm
mezuniyet balo partisi şeysi olduğu için yoktum, çok şükür bitti, üzerimden bir yük kalktı...
sevdalım olmadığı için bir yanım eksikti ama yine de arkadaşlarım olduğu için çok ama çok eğlendim...
sizler neler yaptınız yavrularımmmmm :1rolleyes:
canım kelin ilacı olsa durumundayım ama bugun şehit haberlerini duyunca cok şükür dedik bütün kızlar.diceğim hani sen de sağlıgı yerinde die şükret.özlemek desen hepimizde var.allah sabır versin.
cnmmm merak etmekte haklısın isterse en iyi şehirlerde yapsınlar izmirde antalyada falann adı asker işte ayrılıklarr dahada bi körüklüyo durumuu...amaaa tek ayrılıgınız askerlik olur sonra hiç ayrılmassınız inş cnmopuyorumnanaktan
tesekkur ederim destekleriniz icin inanin bu mesajlar cok rahatlatiyor beni. sevdiginden ayri olanlar en kisa zamanda kavusurur insallh gercekten zormus cunku. belki abartiyor diceksiniz ama sivasta kenelerden olen cok oldu biliyorsunuzdur haberlerden. sizce askeriyede ilaclama yapiyorlarmidir? malum onlar surekli egitimdelerdir cim alanlarda.
Canım hoş geldin...
Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Zor ama inan bana geçiyor bitiyor.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?