Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım seni inan çok iyi anlarız.
Ama askeriyeden yana şüphen olmasın birçok yerden daha temiz ve sağlıklıdır.
Ben mesela sevdiğimin dışarda olmasına dayanamazdım askeriye bana her zaman daha güvenli gelmiştir.İçini ferah tut ve dua et.Daha çok başındasın şimdiden bu psikolojide olursan ilerde daha çok üzülürsün.Güçlü olmak zorundasın.

cnm o kenelerr köy gibi yerlerde bakımsız yerlerde oluyor..askeriye tertemiz heleki kene olan şehirler daha bir dikat ediyorrrr..onu hiç dert etme kendine..

o bile takilmisti aklima ilac aldircaktim unuttum aldimi diye soramadim da onu bile dusunmeye baslamistim. tesekkur ederim canim bilgilendirmen icin:1hug:

aa bak canım bu konuda askerimin bi kac gırgır cümlesi vardır.ben de aynı senın gıbı bı korkuyla sormustum askım yerlerde sürünüosunuz kene filan olmasın die.ama o sürekli ''korkma askım,biz o kenelerden bile pis olduumuz için bize pek yanasmıolar''diodu:roflol: şaka bi tarafa yüzlerce hatta bazı yerlerde binlerce asker barındırılıyo.her yer kene kaynasa bile askeriye askerlerini korur die düşünüyorum canım.ilk günler die cok detay düşünüyosun,ama abarttıgını düşünme.ben de böleydim.zamanla düzelio insan.ben de üslerimden cok sey öğrendim bu topikte.ve diorum kiiii saolun kızlar iiki varsınııızalkisalkisalkis

o bile takilmisti aklima ilac aldircaktim unuttum aldimi diye soramadim da onu bile dusunmeye baslamistim. tesekkur ederim canim bilgilendirmen icin:1hug:

cnmm valla gerçekler böle hani içini rahatlşatmak içn demiyorum...bide askerlikte herşey çok düzenli oluyo benim sefgülüm 7 kilo alıp gelmişti siiznkilerede yarar askerlik inş:)şimdiii ise acaip zayıfladıı..hatta şakayla diyorum askere mi gitsen acaba kilo alırsın diyekaydirigubbakcemile3

aramıza yeni katılan asker sevdalılarııı varr =))

aditia

carpatia85

hoşgeldiniz canlarım...

ben Nisan. :)) sevdalım Edirnede asker şafak 396

:a015: :teselli:

Benim sevdiceğime iyi bakmamışlar desene:1ninca:
Ama bizimki öyle düzenli yemek yemezdi ve çok hareketliydii ondan kaynaklanıyor kesin.
Ben su içsem yarıyor onun maşallahı var:)Askerde zayıflatıyorlarsa bende gidimm birazda o beklesinkaydirigubbakcemile3 Bekler mi acaba-tatlicadiarzu-

:roflol: cok guldum askerinin soyledigi soze. allah hepsine saglik sihhat versin sayili gun cabuk gececek insallah.
burada memnun oldum nilay..

aramıza yeni katılan asker sevdalılarııı varr =))

aditia

carpatia85

hoşgeldiniz canlarım...

ben Nisan. :)) sevdalım Edirnede asker şafak 396

:a015: :teselli:

hosbulduk cnm.ben de gozde.benım safagım karanlık henuzmafoldumben ama mehtabım23opuyorumnanaktan

bende memnun oldum gozde senin esin nerde yapiyor askerligini yeni mi giiti seninkide . allah kavustursun senide en kisa zamanda yeniden.

hosbulduk cnm.ben de gozde.benım safagım karanlık henuzmafoldumben ama mehtabım23opuyorumnanaktan

benim sevgilim de yeni gitti sayılır canımm...2 ay yeni bitti...

acemiliği kısa sürdü, Edirnede usta birliğinde...

seninki Manisada diye okumuştum sanırım ?
Zaman geçiyor bi şekilde canım, canını sıkma...çok özleniyor ama aklımdan saniye çıkmıyor...
:1hug: :teselli:

Şafak 82

plakalara 1 kala:lepi:

ayyyh çok mutluyum sanki birazda umutluyum

azalıyo mu ne hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…