tesekkur ederim destekleriniz icin inanin bu mesajlar cok rahatlatiyor beni. sevdiginden ayri olanlar en kisa zamanda kavusurur insallh gercekten zormus cunku. belki abartiyor diceksiniz ama sivasta kenelerden olen cok oldu biliyorsunuzdur haberlerden. sizce askeriyede ilaclama yapiyorlarmidir? malum onlar surekli egitimdelerdir cim alanlarda.
cnm o kenelerr köy gibi yerlerde bakımsız yerlerde oluyor..askeriye tertemiz heleki kene olan şehirler daha bir dikat ediyorrrr..onu hiç dert etme kendine..
hosbulduk amin canim. su gibi akip gider bu zamnlar insallah
tesekkur ederim destekleriniz icin inanin bu mesajlar cok rahatlatiyor beni. sevdiginden ayri olanlar en kisa zamanda kavusurur insallh gercekten zormus cunku. belki abartiyor diceksiniz ama sivasta kenelerden olen cok oldu biliyorsunuzdur haberlerden. sizce askeriyede ilaclama yapiyorlarmidir? malum onlar surekli egitimdelerdir cim alanlarda.
carpatia cım ben ayşe senin ismin neydi
carpatia cım ben ayşe senin ismin neydi
o bile takilmisti aklima ilac aldircaktim unuttum aldimi diye soramadim da onu bile dusunmeye baslamistim. tesekkur ederim canim bilgilendirmen icin:1hug:
merhaba ayse abla mi demeliyim ? ben ozge 24 yasindayim. bu topigi bulduguma cok sevindim bu ara:1hug:da . hepiniz cok canayakinsiniz
cnmm valla gerçekler böle hani içini rahatlşatmak içn demiyorum...bide askerlikte herşey çok düzenli oluyo benim sefgülüm 7 kilo alıp gelmişti siiznkilerede yarar askerlik inş:)şimdiii ise acaip zayıfladıı..hatta şakayla diyorum askere mi gitsen acaba kilo alırsın diyekaydirigubbakcemile3
merhaba ayse abla mi demeliyim ? ben ozge 24 yasindayim. bu topigi bulduguma cok sevindim bu ara:1hug:da . hepiniz cok canayakinsiniz
:roflol: cok guldum askerinin soyledigi soze. allah hepsine saglik sihhat versin sayili gun cabuk gececek insallah.aa bak canım bu konuda askerimin bi kac gırgır cümlesi vardır.ben de aynı senın gıbı bı korkuyla sormustum askım yerlerde sürünüosunuz kene filan olmasın die.ama o sürekli ''korkma askım,biz o kenelerden bile pis olduumuz için bize pek yanasmıolar''diodu:roflol: şaka bi tarafa yüzlerce hatta bazı yerlerde binlerce asker barındırılıyo.her yer kene kaynasa bile askeriye askerlerini korur die düşünüyorum canım.ilk günler die cok detay düşünüyosun,ama abarttıgını düşünme.ben de böleydim.zamanla düzelio insan.ben de üslerimden cok sey öğrendim bu topikte.ve diorum kiiii saolun kızlar iiki varsınııızalkisalkisalkis
aramıza yeni katılan asker sevdalılarııı varr =))
aditia
carpatia85
hoşgeldiniz canlarım...
ben Nisan. :)) sevdalım Edirnede asker şafak 396
:a015: :teselli:
:roflol: cok guldum askerinin soyledigi soze. allah hepsine saglik sihhat versin sayili gun cabuk gececek insallah.
burada memnun oldum nilay..
hosbulduk cnm.ben de gozde.benım safagım karanlık henuzmafoldumben ama mehtabım23opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?