Sevdiğini özleyenler buyurun

bende memnun oldum gozde senin esin nerde yapiyor askerligini yeni mi giiti seninkide . allah kavustursun senide en kisa zamanda yeniden.

benım bebişim kutahyada ablası.havacı orda.bıraz daha rahat o yuzden.yani rahattan kastım güvende.ona sorsan pek de hos deil durumuyerimsenibenmayıs27de gonderdim ben askımı.agustos7de dagıtıma gelcek ınsallah.ordan da bursaya işte.bakalım artık.ılk hedefımız 7 agustos ileriii:roflol:

Bu çocuk benim sabrımı zorluyor yaa...
Hatamı kabul ettim ya iyice uzatıyor.
Eve geldiğini haber veriyor ruh gibi yazmış.:1ninca:
Ya sabır çekip tamam aşkım dedim ama patlamak üzereyim.kafamçokkarıştı
Yav böyle davranmak bana göre değil haa kafayı yerim ben böyle...
Uslu kız filan olamıyorum bennn...
Ay içimi dökmek istedim sert çıkmıcam sabredicemm :Saruboceq:

bak ne guzel 2 ayin gecmis bile seninde yerinde olmak isterdim sure acisindan . oyuzden basladigi icin askere bir bakima seviniyorum. onumde dev gibi 450 kusur durcagina simdi azalicak hergun allahin izniyle. benmki sivasta. insallah usta birligi bu taraflara dogru olurda sevincim bin kat artar, geneklde sivastan dagitim kibris izmir istanbul ankara oluyormus, izmire yakin olsunda tabiki rahat etcegi yer olsun bide neresi olursa olsun. sende sanslisin aslinda istanbul edirne yakin.arasira gidip gorebilme imaknin var ne guzel

canımmmmmmm noldu bitanem yauuu kafamçokkarıştı :sm_confused:

tatlım bız aynı gondermısız askerlerımızı.mayıs 27dımı.?temmuz 3te yemın ettiler ama benımkı santralcı dıe 35 gun daha kursta kaldı.kutahyada sımdı manısa baska bı arkadasındı.bu kursu da bıtınce 7 agustosta benım yanımaaa ordan da bursaya gitcek işte.yanıma gelmesı ii de işte ah bı de dönüşü yok mumafoldumben

canımmmmmmm noldu bitanem yauuu kafamçokkarıştı :sm_confused:

Canım ya hani kırmıştım ya sevdiğimi gönlünü alim diyorum.
Ama ben alttan aldıkça o iyice tepeme çıkıyor valla.
Normalde olsa böyle hayatta susmam ama aynı hataya düşmek istemiyorum.
Eve geldiğini haber vermiş.Ruh gibi canım cicim heç bir şey yok sanki asker arkadaşıyla konuşuyorr-tatlicadiarzu- Ayy uslu olcam diyorum tamam aşkım diye mesaj döndğm gayet sabırlı biçimde.Ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.Ben onun kadar sabırlı değilimm

guvende olsunda rahat olmasada olur :) hepsi oyle sivil hayattan gidince zor geliyordur hepsine. guvende olsunlarda gerisi bos yorulsalarda olur :1rolleyes:

gözdeeee bursayamı gelecek askerinnn
benim badem gözlümde 15 eylülle 15 şubata arası bursa gemlikte olacak

özgecim hoşgeldinnnnn:)
tabikide abla diyebilirsin
nilayımm sabır bebeğim yaaa

Yok ablam aynı hataya düşmüyorum zaten.
Sabrediyorum ama benim yapıma ters.
Aslında şu saat oldu yeni geldi işten ben 17:30 da çıktım geze gezede eve geldim.Böyle düşününce üzülüyorum.Birde ben yürüyüşe gittim onada msj attım bilsin diye ona bozuk çalıyor delikafadulden

14 Mayıs benimki canım...az aramız :))

Bursa da çok iyi canım santralde rahat eder zaten =) kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

gözdeeee bursayamı gelecek askerinnn
benim badem gözlümde 15 eylülle 15 şubata arası bursa gemlikte olacak

ewet bursada ama merkezınde benımkı.agustosun 14unden itibaren orda olcak ınsallah ii olur.hem de agustosun 15ıne kadaaaar2010 tabi.ay basıma agrılar gırıo 2010 diincekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…