Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

ben hapşırmaya çok utanırdım bide yemek yiyemezdim caanım anam o yemekler boşa giderdi=)

herkes yemek yemekten utanıyomuş benim gibi. ben bi de wc ye gidemezdim hiç.hatta hatırlıyorum bi gün sabahtan akşama kadar beraberdik. tam 12 saat tutmuştum. akşama eve geldiğimde çatlıyodum.nasıl durmuşum hayret ediyorum..o gidiyo sen de gitsene ne var sanki dimi?:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Ben buluşmalarda burnuma tıpa takmayı düşünürdüm.çünkü burnum akacakta silemiyecem diye ödüm kopardı..yani anlayıcağınız burnumu silmekden utanırım yoo ama ben sadece onun yanında değil herhalde utanırım...siz hiç burnunuz akdı diye metroda varacağınız durakda değilde önce gelen bir metroda inip burnunu bir köşede silip gelen başka bir trene binip giden duydunuz mu işde o ben tanışdığımıza memnun oldum...AMA AMA AMA şimdi aşkım sağ olsun onu farkında olmadan belkde ama benim yenmeme yardımcı oldu artık burnum aktığı zaman hatta ben değil o siliyor..A AŞKIM DUR BURNUN AKMIŞ DİYOR VE SİLİYOR...Onun en başından beri bende takındı olduğundan haberi yokdu...ama şimdi varya insan eğer sevdiğinin yanında bile rahatsa başkaları kim oluyor..artıkımın hınkırrrım bilem....

bende yemek yiyememiştim
sürekli yok ben aç değilim havasındayım kaydirigubbakcemile3
halbuki saatler olmuştu yemek yemeyelisırnaşık şey

onun heyecanı çok başka ya.açsın ama yiyemiyorsun çok garip bi duygu okafamçokkarıştı

bende bir türlü yemek yiyemiyorum ama bir kere topladım cesaretimi yedim oda dedin çok seksi yiyon dedii bende hawaya girdim artık yiyorum dewamlı:teytey:

heehe siz gene hep yemek fln demişiniz biz ilk çıkmaya başladığımızda kasım ayıydı ve doğal olarak insanın burnu akıodu bende onun yanındayken burnumu silemiodum utanıodum arkamı fln dönüodum çok gülüodu bana şimdi bu kasımda 3, yılımıza gircem ama yanında bi burun siliom görmelisiniz sanki yalnızım hehehe :)))

size gösteremem özel walla bende bilmiom ama ona öle gelmiş galiba aslında bazen teyzemlerde söler ne güzel yemek yiyon diyesırnaşık şey ama ben hala anlamadım nasıl yediğimikaydirigubbakcemile3

ya sevgilimin yanında daha çok yemek yiyesim gelio ve yiyom :roflol:
bi de dün burnumu falan çok rahat sildim yani hiç çekinmem tuvalete girmektende çekinmiom napim sanki o yapmıomu mirmirmirmir

Ben de yemek yemeye çok utanırdım hep komplex olmuştur , ya yersem de dişimde bir şey kalırda rezil olursam diye yesem bile yedikten sonra lavaboya giderdim dişimi kontrol etmeye :) Hala da utanırım valla :)

ben bi yemek yemeye bi de onun yuzune bakıp konusmaktan utanıyorumsankı sekılden sekle gırıyomusum gıbı geliyo

bende yemek yemekden cok utanirdim vede hep ackalirdim oda yiyemezdi yazik ben yemiyorum diye :))))
bide seni seviyorum diyememisdim bitürlü nikahimiz kiyilana kadar :)))))
dilimin ucuna gelirdi ama bogazimda dügümlenirdi cikmazdi birtürlü :))) nikahlandigimizda dedigimde esim belkide 100defa tekrarlatti duyamadim birdaha söyle diye :)))

İlk zamanlarda birşey içmeye bile utanırdım şimdi ooo kaydirigubbakcemile3

mini etek giydiğimde önden bana yol vermesinden utanırdım hos bu hala var...bide dekolte bi elbisede frikik verdğimde cok utanıırm..onun dısında yemek yeme gözlerinin içine bakma falna tarzında dertlerim olmadı benım hee 13-15 yasındayken olmustu...kendimle barısık insanım..aklıma bile gelmez benim..helekı o su içme falan ne ya cok güldüm yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…