yok be ya hala utanırım kocamın yanında pırt pırt yapmaktan :roflol:
Kışın hep burnum akardı benim. Bir keresinde xD Burnumdan fışkırmıştı. xD Puahahhahaha Aklıma geldikçe kahakahalar atıyorum. Yanından kaçıp gitmiştimBi kaç seferde çekerken utanmıştım puahahah xD
Sonrcıma yemek yemeye utanıyordum xD xD
Hapşırmaktan utanırdım xD Hala utanıyorum xD Toplulukta bile xD
Sonra elimi tuttuğnda cok utanmştm.. xD xD
Bir de ben lavoboya gitmiştim o gün adetliydim xD Nereye gittin diyince xD Birşey diyememiştim xD Çok utanmıştım xD Arkama geçmemesi için dua ederdm xD xD
Karnım ağrıyordu bir günde. xD Gaz sıkışması vrdı sanırım xD Cok ağrıyordu. Gidiorm diip gitmiştim yanından cok utanmıştım.. Üç ders tuvaletten cıkamamıştım puahahha xD Sonra geldiğimde ne oldu sana niye bu kdr cok kaldın diince cok utanmıştım xD Midem bulanıor die yaln söledm xD xD
Bir gün de çantamın içinde en görünür yerde ped vardı. O da bana süpriz hediye almış. bana veremediği için ben yokken arkadaşıma koydurtmuş. Haliyle koyarken de görmüş xD Cok utandımm xD
Merdivenlerden inerken tökezlemiştim. Ona tutundum xD Cok utanmıştm xD
Yapım yüzünden yürürken hafifçe kıvırtıyorum xD Bunu bi arkadaşı ona sölemiş oda cok sinirlenmiş fln. tartışmışlar. Bunu duydugumda yani kvga sebebini cok utanmıştm.. Bir kaç hafta oturduğum yerden hiç kalkmamıştım. Ayağa kalktığımda yavaş yavaş yürüyordum ya da arkama bir arkadaşımı alıyordm xD
Snra nasıl oturacağımı şaşırmıştım xD Takıntılı bir hal almıştım. Bacak bacak üstüne atmaktan korkuyordum xD
Ona cam açtığımda bir şeyler yemekten utanıyordum, içmekten bile.. Ama hala da sürüo :S
xD
Sivilcelerimden utanırdım. Elim sürekli yüzümdeydi... xD Sürekli kapatmaya calısırdım xD
Ay evet..her yer ketçap, mayonez..Yemek yemekten utaniyordum..
Heleki hamburger döner gibi seylerden...
Bir türlü yiyemezdim.. Hep dökülürdü :)))
Ay evet..her yer ketçap, mayonez..
Ama size bir anımı anlatayım..böyle şeyler erkeklerin hoşuna gidiyor çünkü..
Bir gün ben deli gibi hamburger yiyorum hastanenin bahçesinde..bir arkadaşla oturuyoruz ama ben hayattan vazgeçmişim ketçap ve mayonezin içindeyim resmen..sırnaşık şey
Sonra yanımıza bi çocuk oturdu..pratisyen bi hekim..TUS formu almış benim arkadaşın tanıdığı bu çocuk..bende dilim döndüğünce meraba dedim o kadar.
Sonra da bir ısırık ile çocuğun formunu mahvettim..TUS formu ketçap oldu..ben salak ..özür diledim, bi taraftan siliyorum falan..neyse ..:mymeka:
ertesi gün benim arkadaş sırıtarak yanıma geldi:
pelin, o arkadaş senden çok etkilenmiş görüşmek istiyor..:roflol:
yuh dedim..başka da bişey demedim..:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?