Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

En çok yemekte utanırdım. O yüzden yarı aç kalkardım yemekten.
Hala aklıma gelince gülerim bazen.
:roflol:

bir yere gittigimizde arabadan once onun inmesini beklerdim, belim dusuk bel kottan aciliyor diye..ilk zamanlar anlamadi, insene askim falan diyordu. yok once sen in diyordum..sonra olayi anlayinca da bu kadar dusuk bel giyersen, olucagi budur deyip kiskanclik yapmisti :roflol:

bir de yemek konusu...utanmiyordum yemek yemeye ama nedense onun yaninda hic acikmiyordum, o da utaniyor musun falan diodu :roflol:

ilerleyen zamanlarda da opmeye utaniodum :roflol: sevgilim olmadan once arkadasimdi cunku ve bana cok garip geliodu dusuncesi bile :roflol: zaten onun sayesinde basladi..neyse susayim ben en iiisi :roflol:

bu duygulari yasadim ama dusunuyorum 5 sene falan oldu en son utandigim...artik unuttum bu duygular benden silindi...

biz defalarca bir araya gelmiştik çıkmıyorduk daha arkadaş ortamlarında yani o zaman yemek yerken utanırdım bide sigara yakarken çekinirdim o içmediği için zaten bıraktırdıda sonunda şimdi cok rahatım bağıra bağıra sarkı söylerim eve gelince tepesine çökerimmm...hiçççççççççççç çekinmem

Bende ilk buluşmaya gideceğim gün feci mide krampları geçirdim.Daha sonra yemek yemeye gittik ama kurt gibi aç olan ben bir lokma bile yiyemedim.Heyecandan midemde bulantılar bile başlamıştı.Üst üste bulantı hapı içmiştim rahatlıyayım diyesırnaşık şey.Nişanlım lokmalarımı sayar diye utandım herhalde,ne gerekseklava:.
Beyefendi bi solukta bitirdi tabağındakileri.Keşke yeseydim bende yaaaşutarafagitti

Kışın hep burnum akardı benim. Bir keresinde xD Burnumdan fışkırmıştı. xD Puahahhahaha Aklıma geldikçe kahakahalar atıyorum. Yanından kaçıp gitmiştim Bi kaç seferde çekerken utanmıştım puahahah xD

Sonrcıma yemek yemeye utanıyordum xD xD

Hapşırmaktan utanırdım xD Hala utanıyorum xD Toplulukta bile xD

Sonra elimi tuttuğnda cok utanmştm.. xD xD

Bir de ben lavoboya gitmiştim o gün adetliydim xD Nereye gittin diyince xD Birşey diyememiştim xD Çok utanmıştım xD Arkama geçmemesi için dua ederdm xD xD

Karnım ağrıyordu bir günde. xD Gaz sıkışması vrdı sanırım xD Cok ağrıyordu. Gidiorm diip gitmiştim yanından cok utanmıştım.. Üç ders tuvaletten cıkamamıştım puahahha xD Sonra geldiğimde ne oldu sana niye bu kdr cok kaldın diince cok utanmıştım xD Midem bulanıor die yaln söledm xD xD

Bir gün de çantamın içinde en görünür yerde ped vardı. O da bana süpriz hediye almış. bana veremediği için ben yokken arkadaşıma koydurtmuş. Haliyle koyarken de görmüş xD Cok utandımm xD

Merdivenlerden inerken tökezlemiştim. Ona tutundum xD Cok utanmıştm xD

Yapım yüzünden yürürken hafifçe kıvırtıyorum xD Bunu bi arkadaşı ona sölemiş oda cok sinirlenmiş fln. tartışmışlar. Bunu duydugumda yani kvga sebebini cok utanmıştm.. Bir kaç hafta oturduğum yerden hiç kalkmamıştım. Ayağa kalktığımda yavaş yavaş yürüyordum ya da arkama bir arkadaşımı alıyordm xD

Snra nasıl oturacağımı şaşırmıştım xD Takıntılı bir hal almıştım. Bacak bacak üstüne atmaktan korkuyordum xD

Ona cam açtığımda bir şeyler yemekten utanıyordum, içmekten bile.. Ama hala da sürüo :S
xD

Sivilcelerimden utanırdım. Elim sürekli yüzümdeydi... xD Sürekli kapatmaya calısırdım xD

ilk zamanlar yanında ilk 2 3ay yemek yiyemezdimm bunu atlattık çok şükürrr :) ve şimdi bazılarınıza saçma gelicek ama ben en çok hapşurmaktan çekiniyorummm :)yanında hapşuramıyorummm ve hep hapşuruğumu tutup sessizce hapşururum 3 yıldır bu böyle fakat benim ufuğum buna çokkızarr tutma şu hapşuruğunu biş iolcak der ama ben ine bildiğimi okurum :)

bende nişanlımla ilk buluşmamda çok utanmıştım kıpkırmızı oldum ellerim ayaklarım birbirine dolaştı bir yandan titriyorum yazın kavurucu sıcağında oda deli bana diyoki titriyorsun üşüyormusun yoksa dedi allahım yaaa yemek yemekten çok utanırdım gözlerine bakmaktan ne bilim hemen heemen herşeyden utanırdım . şimdi eskisi gibi utanmıyorum pek

canım allahtan nefes almaktan utanmıyormussun.. yoksa halin ne olurdu.. :1rolleyes::1rolleyes:

Yemek yemekten utaniyordum..
Heleki hamburger döner gibi seylerden...
Bir türlü yiyemezdim.. Hep dökülürdü :)))

Yemek yemekten utaniyordum..
Heleki hamburger döner gibi seylerden...
Bir türlü yiyemezdim.. Hep dökülürdü :)))
Ay evet..her yer ketçap, mayonez..
Ama size bir anımı anlatayım..böyle şeyler erkeklerin hoşuna gidiyor çünkü..
Bir gün ben deli gibi hamburger yiyorum hastanenin bahçesinde..bir arkadaşla oturuyoruz ama ben hayattan vazgeçmişim ketçap ve mayonezin içindeyim resmen..sırnaşık şey
Sonra yanımıza bi çocuk oturdu..pratisyen bi hekim..TUS formu almış benim arkadaşın tanıdığı bu çocuk..bende dilim döndüğünce meraba dedim o kadar.
Sonra da bir ısırık ile çocuğun formunu mahvettim..TUS formu ketçap oldu..ben salak ..özür diledim, bi taraftan siliyorum falan..neyse ..:mymeka:
ertesi gün benim arkadaş sırıtarak yanıma geldi:
pelin, o arkadaş senden çok etkilenmiş görüşmek istiyor..:roflol:
yuh dedim..başka da bişey demedim..:dance:

Puahahah alemsin pelin abla ya xD XD güldürdün gece gece xD xD Demekki erkekler böyle bayanları seviyor şaşkın olcan xD Belki şaşkınlıktan kastım sempatikliktir =) Elektrk işleri de olabilir amannn xD

bende nişanlıyken ısırıp yemek gerekn şeyleri yiyemezdim.hani krepin arasına reçl sıcak çikolata falan bişiler konup yeniyoya adı aklıma gelmedi.ay ne gülmüştük onu yerken...her tarafımıza bulaşmıştı...bide tuvalete gitmekten utanırdım.şimdi şaşıyorum aklıma...en tabii ihtiyaçlar bunlar ne var utanacak...

mauaha hepinize cok güldüm ayyyyysırnaşık şey. Bende eski sevgilimle bulustugumuzda. yemek yemeye gitmistik. aslinda yemeye utaniyordum ama , böle kasila kasila kibar kibar yedim yimegimi :dilcikar:. tabi yarisinida biraktim. ayip olur, bu ne istahli kiz demesin diye (halbuki onuda yemek isterdim, adana kebab hmmm:icecream: ay nasi canim cekti muhahahasırnaşık şey), bide elimi tuttugunda ve öptügünde asiri utanmistim ayy yerin dibine girebilirdim kafamçokkarıştı . ama o herif ´te pisligin teki cikti, oof of karsima hic dogru düzgün biri cikmicakmi acabaaa kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:

yok cnmmm sen normalsin.....-)))burdaki kizlar fazla utangac sadece...

fazla utangıçlıkla bir alakası olduğunu sanmıyorum..
karşınızdaki kişinin sizi ne kadar heyecanlandırdığıyla ilgili bir durum bu..

bende hamileyken çok gazım olurdu eşimin yanında çıkarmaya utanırdım baktım olacak gibi değil yanında yapmaya başladım sonrada ne yapıyım acı mı çekiyim hasta mı oluyum diye üste çıkardım çok yüzsüzüm yaw tabi bu arada o da alıştı osura osura oturuyoruz:))))

ben yemek yemekten utanırdım aslında utandıgımdan deilde bogazımdan bişey geçmezdi
ölüyor gibi olurdum heyecandan.ama artık 2 seneye yaklaştık geçti o durum artık maşşallah diyip önümden alıyo:))))
bide bana uzunca bakmasından utanırdım halada utanırım abartınca acaba nası görünyorum rimelim aktımı sivilce varmdı falan :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…