Sevgili annemin yaptigi

Annemin yuzune kotu birsey demedim ki canim zaten arkadas gibiyiz kalkip da saka yollu annecim ya deme oyle elaleme esimden ayip bak araniz ne kadar iyi diyebilirim
Olay arabanin icinde oldu ben esimle disaridaydim diger akrabalarla konusuyordum duymadim yoksa kesinlikle tanistirmamiz lazimdi haklisiniz

Cok tesekkur ederim
Haklisiniz o an sok oldum birsey diyemedim kesinlikle soylediginiz gibi demem lazimdi dusunemedim

Haklisin canim gercekten kotu anlamda dusunerek onaylamadim, herkesin dusuncesi sonucta

Bazen yazılan yorumlara şaşırıyorum, taraflı mı okunuyor yoksa yazan kişi KKdan olduğu için mi torpil geçiliyor, anne haklı ama suçlanmış resmen.

Annene karşı o kadar cephe almışsın, kafanda her zaman onu suçlu olarak ya da haksız olarak kabul etmişsin herhalde, Annen çok haklı ve doğru demiş ama sen annem neler yaptı diye ağlamışsın, şaşırdım, annen haklı, bakıcı bile olsa insan yanına gidip bebeği almadan önce bi selam verir bi güler, katılıyorum, aynı duruma kendini koy, eşinin bi arkadaşı eşinle konuşuyor ve sen korkulukmuşsun gibi seni görmezden gelip bebeği alıyor, seninle muhatap bile olmuyor, olur mu hiç ?

Annenize karşı olan tutumunuz gözünüzü kör etmesin lütfen, ayrıca onlar büyüklerimiz ve yaşlılar, pot da kırarlar hata da yaparlar, anlayış nerede ? Sizinde evladınız var, siz de annenizin yaşına gelince illa ki hata yapacaksınız, evladınızdan ne görmek istiyorsanız annenize o şekilde davranın derim ben.

Ah ah kıymetini bilin annenizin lütfen.... söylediklerinde(ilkel kelimesi haric) sonuna kadar haklı, kim olsa görmezlikten gelinmek zoruna gider.... eşinizi de takdir ettim vefalı biri...
Kesinlikle ilkel haric hakli
Bizde de hata var tanistirmadik ama arabanin icinde yer kalmamisti
Zaten sinir oluyorum bebegimin opulup minciklanmasina o da ayri bir dert

Cok tesekkur ederim, amin
Esime konuyu acmayi dusunmuyorum kendisi acmazsa birsey demesem iyi olur

Yok kadesacigim valla dram falan yaratmadim o an cok sasirdim annemden laf soylemesini beklemiyordum
Esim de basbasayken ben nerden geldigimi unutmadim deyince ilkel kelimesini kendi uzerine de alindigini gordum cok uzuldum
Annem kadar esim de iyi bir insandir ikisi de birbirine surdan kalk suraya otur dememistir cok da severler birbirlerini simdi ne gerek var kirginliga diye uzuldum

Ben oyleyimdir iste canim aglar aglar susarim sonra
Fazla hassasim sanirim evde oturmaktan da bunaldim cocuk nedeniyle, hayatimda ilk kez calismiyorum cok biktim evden duvardan hesabi

Yalnız cidden bakilinca ilkel bir davranış sergilemisler. neyse sen anneni suçlama ve bunun için de kendini üzme.

Ya ne desin mahmut mu desin :)
Bizde de deware çole denir selamsızlara
Ama bak cidden eşinin yanında söylemesi hoş olmamış.
Valla mahmut diyeydi iyiydi
Esimin ne sucu var adam konusmayi bile duymamisken
Oldu bitti iste belki de fazla taktim

Elbette her insan hata yapar
Annemin hatali oldugunu dusunmek degil de fikirlerin daha guzel ifade etmesi gerektigini dusundum sadece

Benim annem olsa oğlum sizin akrabalar uzaydan mi geldi yol yordam öğretip dışarı salin derdi:))) haklı da yani kimse kalkıp yüzüne bakmadan bi selam vermeden cocugu annemden alamaz insan da biraz saygı olur annen çok kibarmis ilkel diyip bırakmış bravo. Sende odalara kapanıp aglicagina eşine söylede onlar adına kusura bakma anne diye konuşsun burda kimse eşine hakaret etmiyo aksine annene hakaret ediliyor. Bide üstüne annen icin okuzce bunları dedi diyosun.

Elbette her insan hata yapar
Annemin hatali oldugunu dusunmek degil de fikirlerin daha guzel ifade etmesi gerektigini dusundum sadece

Benim babanemde öyledir, bazen gaza geldi mi muhabbet ettiği kişinin akrabası bile olsa hakkında ters konuşabilir ama babaneme asla kıyamam, tabi günah dedikodu yapma diyorum, uyarıyorum ama napayım canım o benim, zaten kaç yıl daha yaşayacak ki, günaha girmesin, kalp kırmasın tek derdim o yoksa etraftakiler umrumda değil.

O zaman anneniz haklı galiba . Sadece üslup hatali . ya takmayin bosverinnn tek derdiniz bu olsun:)

Annen sadece ilkel mi dedi? En hafif halini soylemis.Ama esine de soyledigi laftan dolayi uzuldum,ben olsam aklimda tek o lafi kalirdi.

Uzay meselesi iyiymis kulaga sevimli geliyor
Aslinda kimseye hakaret edilmiyor herkes fikrini soyluyor zaten benim amacim da kim hakli ogrenmek degildi en basinda yazdigim gibi benim esime veya anneme karsi soylemem veya yapmam gereken birsey var mi onu danismakti
Buradaki herkesin fikirleri benim icin onemli, bazi konulari hic akla gelmeyecek sekilde dogru ve guzel yorumluyorlar hatalarimizi yuzumuze vuruyorlar iyi de oluyor insan kendine ceki duzen veriyor
Benim esim de annem de cok zor insanlar ama farkli yonlerden
Annem kimseyi begenmez, en mukemmeli kendisi zanneder, asiri kuralcidir, kolay ikna olmaz, ozu sozu birdir, acik sozludur, hic alcakgonullu degildir, bana gore mesleginde bir numaradir ( sanirim cogu meslektasina gore de oyle) tek hatasi herkesi egitmeye calismasidir ( hep yapma etme sana ne elalemden derim ama dinlemez) artik 65ine yaklasti, cok cekmis kolay degil onun da yasantisi kucucuk yasta okula gonderilmis sonra buyuksehire okumaya gelmis mucadele etmis yipranmis, son on yilini da dul olarak geciren birisi
Esim ise cok iyi, duygularini ifade edemeyen kapali bir kutu, ne uzuldugu anlasilir ne sevindigi, sormak gerekir askim mutlu musun diye , kizdigi hic anlasilmaz sessizlige gomulur, anlamakta zorlanirim, cozmek icin mucadele ederim , azimlidir caliskandir basinda bin turlu derdi vardir . Ailesi bir yandan dert, benimle olan hayatina yansitmamaya calisir, isi gucu para kazanmak borc odemektir
Bense bu iki zor insan arasinda cok kolay bir insanimdir, herseyden mutlu olurum oyle deliler gibi dolanirim aralarinda iste :)

Opuyorum babaannenizin ellerinden :) ne hos, elbette ki kiyamaz insan , kalan omru saglikla gecsin insallah

Annen sadece ilkel mi dedi? En hafif halini soylemis.Ama esine de soyledigi laftan dolayi uzuldum,ben olsam aklimda tek o lafi kalirdi.
Bana cok dokundu esimin nerden geldigimi unutmadim demesi
Sanki adami coplukten cikarmisiz gibi, hic alakasi yok, esim kendini gayet iyi yetistirmis son derece kibar ve saygili bir adamdir, o beni hic uzmedigi icin uzulmesini asla istemem hele ki annemin ( asla kirmak amaciyla olmadigindan emin oldugum) ilkel kelimesi yuzunden

Kesinlikle ilkel haric hakli
Bizde de hata var tanistirmadik ama arabanin icinde yer kalmamisti
Zaten sinir oluyorum bebegimin opulup minciklanmasina o da ayri bir dert
O konuya bende sinir oluyorum yazık günah daha canı ne ki onun böyle hirpaliyolar sevmek adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…