Sevgili annemin yaptigi

Annem cok mahcup etti beni
Kaba ilkel bile olsa ( ki degillerdir) insan oyle dan diye soyler mi? Annem esimden hazzetmese tamam dicem ama annem de esimi cok sever, lakin belli etmez fazla sevgisini gosterebilen bir insan degildir
Belki aradaki samimiyete dayanarak söylemiştir ama haklısınız kırmadan güzelce konuşmayı deneyin.eşim sorun etmiyor ama anne biraz daha dikkatli konuşur musun diye. ,,

ama anneniz haklı. bakıcı sansalar da Allah'ın selamı. yolda gözgöze geldiğim hiç tanımadığım insanlara bile başımla selam veririm.
eşinizin yanında söylemesi, sanırım ki eşinizin akrabaları olduğu içindir. olaya annenizin yaşını da katarak bakın. yaş ilerledikçe saygısızlığa tahammül azalıyor.
bu arada Allah mutluluğunuzu bozmasın, eşiniz anlayışlı zaten sorun da etmemiş, siz de unutun.

Annem agzindan cikani bilemedi iste oldu bir kere, annem zaten esimin ailesine baya icerlemis durumda hakli da 1,5 yildir evliyiz daha kv ve kp bir defa olsun bir bayramda seyranda annemi ne ziyaret ettiler ne de telefon ettiler . Bu selam vermeme olayi da uzerine tuy dikti sanirim annem patladi ama yanlis kelimelerle
Bu arada kv ve kp icin asla esime belli etmedi kirginligini

Annen haksız değil. İnsan gerçekten bi Merhaba sevebilirmiyiz bebeği biz x in akrabasiyiz der. Öyle insanın yüzüne bakmadan kucağında ki bebeği almakta neymiş o zaman bende yolda geçen kadının bebeğine atliyim. Öyle odaya kapanıp ağlayıp etkisinden cikilamicak bi durum yok madem annen dan dun konuşuyor esin sorun yapmıyor sende takılma bu kadar.

Annem aslinda yollsak gider de esim iste anneme kiyamiyor evi buyuk falan isinmiyor diye bizde kalmasini istiyor bir de bebis cok bunaltinca annem bana arkadas olsun diye

Olur arada öyle boş yere kafanıza takmayın.eşiniz de sorun etmemiş :)
ne mutlu size ki anneniz yanınızda,bebeğinizi güvenle emanet edebiliyorsunuz.sağlıkla sıhhatle büyütün kuzunuzu.
Cok tesekkur ederim :)

Kadın haklı, bakıcı bile olsa insan bir merhaba der, gülümser.
Öyle çocuğa geçer.

Ayıp denen bir şey var.

Annen gibilere dobra diyorum ben içi dışı bir, hissetmiş ve dökülmüş.

Mesele böyle insanların çekilememesi.
Sayıca azız herkes kaldıramıyor

Yaa napayim moralim cok bozuldu sizlere anlatiyorum iste dert ettim kendime

Annem aslinda yollsak gider de esim iste anneme kiyamiyor evi buyuk falan isinmiyor diye bizde kalmasini istiyor bir de bebis cok bunaltinca annem bana arkadas olsun diye
Nedir bu annene yüklenmeniz acidim kadına yerden yere vurduğu kocanizin İLKEL akrabaları için. Onlar adına kocanizin Özür dilemesi gerekirdi ki bunu yapmamis

Ben bisey anlamadim.Kadin bisey dememis ki .Elbette ayip selam vermemeleri.Resmen yok saymislar onu.Esinin incileri mi dokuldu.Odaya kapanip aglamak ne demek.Siz annenizin gitmesi icin bahane ariyosunuz sanirim.
Yok valla anneme belli bile etmedim agladigimi, keske ilkel demeseydi de oglum teyzenin kiziymis bana bir selam bile vermedi deseydi

benim annem daha ağır konuşurdu şanslısınız
bence erkekler bizim kadar takılmıyor böyle şeylere, bazen düşünüyorum annemle babamın eşime söylediklerinin yarısını onun ailesi bana söylese yüzlerine bakmazdım, ama eşim takmıyor hatta çok seviyor ailemi, yanlış anlaşılmasın ailem de onları seviyor ama bu tarz dan dun lafları oluyor...
mesela beni istemeye geldiklerinde kayınvalidem bir ayağını altına alıp oturmuş diye annem eşimin yanında dünyanın lafını saymıştı, eşim de sadece koskoca insanlar boşver diyip geçmişti.

:)
Aslinda cok aciklayici yazmamisim
Biz arabayla gezmeye cikmistik, esimin akrabalarinin oldugu bir cemiyet vardioraya on dakikaligina ugradik bu sirada oglum annemle beraber arabadaydi hava cok soguk oldugundan
Arabamiza donerken esimin akrabalarindan 4 kisi (annemin tanidigi kisilerdi bunlar) esim ve ben arabanin disinda sohbet ediyorduk, bebegi ilk kez gorecek olan iki bayan arabanin icine girip bebegi sevmek istediler

Konu sahibi annenize gereksiz yükleniyorsunuz.. Boşuna sinirlerinizi yıpratmayın.anne o sonuçta,diyebilir alınılmaması gerek.. Kayınvalidem iç anadolu kadını bana birşey söylediğinde yaşlı başlı kadın kırmıyım mizacı bu kötü niyetli değil diyorum.. Kaldıki öz anneniz..

Üzgünüm ama kızgınlığınız da üzüntünüz de yersiz... Bir de şöyle bakın olaya,orda akrabalar bebeğe doğru yöneldiğinde -ki arada mesafe varmış- sizde eşinizin yanından ayrılıp bak anne falanca ile filanca dicektiniz onlarda merhaba derdi hem tanış olunurdu..

Siz öyle karşıdan izlediniz mi?

Aslında annen haklı ama öyle bile olsa azıcık politik olsa, fikirlerni sevdiklerini kırmadan güzelce söylese daha hoş olurdu.

Onun yerine " aa selam vermediler mi? Ayıp etmişler ama öyle deme. Ayıptır , hem x onları çol sever, gerek yok böyle sözlere" diyerek konuyu kapatabilirdiniz.

Eşiniz gayet olgun maşallah. Siz de kendinizi üzmeyin, anneniz yalnızken size söyleyeceği sözü damadını oğlu gibi gördüğü için onun yanında da söylemiş. Doğru değil ama mesele de değil. Sıkmayın canınızı..

Anneniz haklı bence yani bakıcı dahi olsa insan bi sorar eder önce ama eşinizin hatrına onun yanında değilde yalnızken size söyleseymiş keşke

Yok gercekten anneme belli bile etmedim o nedenle odama gittim cocugu bahane ederek
Oyle zannettiginiz gibi anneme takmadim sadece kendi kendime uzuldum esim odaya geldigi icin gordu annene belli etme gercekten benim icin sorun yok dedi falan
Annem kulturlu bilgili bir insandir boyle ddemeseydi keske dedim
Ben sadece fikirlerinizi almak icin paylastim yoksa anneme karsi bir art niyetim yok kesinlikle, yorumlariniz icin de tesekkur ederim benim icin her bir arkadasimizin ne dedigi cok onemli

Ay canim benim agzimdan o anki saskinlikla oyle cikti seni tanimiyorlar anne bakici sanmislardir diye sacmaladim

Ya yok saraydan dusmedi de kac yasinda insan yani oyle demese iyi olurdu ben de saskinliktan birsey diyemedim sacmasapan birseyler dedim hic olmadi esim de buna alindi sanirim

Annenin ellerinden öperim, tam benim kafa. İlkele ilkel demek ne zaman suç oldu. Annen yine kibar kadınmış ilkel demiş, ben olsam direk yabani derdim.
Ahahaha Allah iyiligini versin cok tatlisin ne bileyim olmadi oyle demesi de is isten gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…