Belki aradaki samimiyete dayanarak söylemiştir ama haklısınız kırmadan güzelce konuşmayı deneyin.eşim sorun etmiyor ama anne biraz daha dikkatli konuşur musun diye. ,,Annem cok mahcup etti beni
Kaba ilkel bile olsa ( ki degillerdir) insan oyle dan diye soyler mi? Annem esimden hazzetmese tamam dicem ama annem de esimi cok sever, lakin belli etmez fazla sevgisini gosterebilen bir insan degildir
Annem agzindan cikani bilemedi iste oldu bir kere, annem zaten esimin ailesine baya icerlemis durumda hakli da 1,5 yildir evliyiz daha kv ve kp bir defa olsun bir bayramda seyranda annemi ne ziyaret ettiler ne de telefon ettiler . Bu selam vermeme olayi da uzerine tuy dikti sanirim annem patladi ama yanlis kelimelerleDemekki annen esini gercekten seviyor, oglu gibi goruyor alinacagini dusunememistir. Sen de boyle esine bir sey oldugunda. Sen anneni ezme kadin belliki baya icerlemis.
Bak benim teyzelerim babami kardesleri gibi gorurler boyle her seyi pat diye soylerler. Esin aileden artik onu 3. Sahis gibi dusunme, senin esinse annenin oglu olmus.
Annem aslinda yollsak gider de esim iste anneme kiyamiyor evi buyuk falan isinmiyor diye bizde kalmasini istiyor bir de bebis cok bunaltinca annem bana arkadas olsun diyekusura bakma ama annen haklı bakıcıda olsa hizmetçide olsa insan olarak selam vermek gerekiyor onların yaptıgı terbiyesizlik eşinde annene hak verdiği için sana öyle konuşmuş, ama asıl konu sen annenden sıkılmışsın ve her soylediği batar duruma gelmiş uygun hal yolunu bul ve anneni evine göndermeye çalış ,çünkü benim annemde ne yardımcımın yapgını begenir nede benim herşeye bir kusur bulur ve benim eşimde senin eşin gibi beni sakinleştirir , o yüzden seni anlayabiliyorum.
Cok tesekkur ederim :)Olur arada öyle boş yere kafanıza takmayın.eşiniz de sorun etmemiş :)
ne mutlu size ki anneniz yanınızda,bebeğinizi güvenle emanet edebiliyorsunuz.sağlıkla sıhhatle büyütün kuzunuzu.
Yaa napayim moralim cok bozuldu sizlere anlatiyorum iste dert ettim kendimeAnneniz haklı, dediği laf da abartı değil oyle odalara gidip ağlanacak bir şey yok.
Ama sizin annenizin söylediği bir şey için "ÖKÜZCE" demeniz?? Daha neler artık. Annenizin üslubunu eleştirecek kişi siz değilsiniz bence.
Nedir bu annene yüklenmeniz acidim kadına yerden yere vurduğu kocanizin İLKEL akrabaları için. Onlar adına kocanizin Özür dilemesi gerekirdi ki bunu yapmamisAnnem aslinda yollsak gider de esim iste anneme kiyamiyor evi buyuk falan isinmiyor diye bizde kalmasini istiyor bir de bebis cok bunaltinca annem bana arkadas olsun diye
Yok valla anneme belli bile etmedim agladigimi, keske ilkel demeseydi de oglum teyzenin kiziymis bana bir selam bile vermedi deseydiBen bisey anlamadim.Kadin bisey dememis ki .Elbette ayip selam vermemeleri.Resmen yok saymislar onu.Esinin incileri mi dokuldu.Odaya kapanip aglamak ne demek.Siz annenizin gitmesi icin bahane ariyosunuz sanirim.
Degil mi ama
Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli
:)Akrabalar sizi gormeyip duymadiysa bebegi nerden tanidilar evleriniz mi yakin ? Eger anneniz normaldede fevri bi insansa bu cok normal . Ki anladigim kadariyla altin kalpli bi esiniz var Allah bozmasin . Esiniz sorun etmemis siz kendinizi esinize karsi mahcup hissetmissiniz sanirim . Bence buyutmeyin olmus bitmis o ana geride donulmez . birsey yapmasi gereken varsa oda anneniz ama oda durumun farkinda degil . Mesajinizi okuyunca tedirgin oldum sanirim bende yirtik dondan firlar gibi saldiriyorum bebeklere . Bebek gorunce ordaki insanin bi onemi yok tsnimiyo olsam bile uzaktan uzaktan seviyorum hic basindaki insana selam diyip abidubibidi yapmadim.ne ilkel insanmisim
Yok gercekten anneme belli bile etmedim o nedenle odama gittim cocugu bahane ederekAnnen haksız gibi yazmışsında annen baya baya haklı. Bakıcı bile olsa ne fark eder bi selam veremicek kadar öküz olunur mu, hiç haz etmem öyle tiplerden. Annene takmışsında kulp takar gibisin, anladık eşin çiçek sen çiçek annen böcek. Bide bunun için ağladım yazmışsın, eşin nerden geldiğimi unutmadım demiş sen iyice ağlamışsın falan
Çok tuhaf geldiniz bana. Ama sizin gibi insanlar çok cidden.Umarım bu saçma davranışlarınızı annen hissetmemiştir.
Bu kaadar basit bi olay ve annenin alenen haklı olduğu bi konu, senin annen içi şu dediklerin;
""Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli""
Yazık ya annen arkasından böle düşünen bi kızı olduğunu hiç öğrenmesin inşallah.
Sana hak veren arkadaşlara ayrı şaştım kaldım. Annen için yaptğın hiç bi kötü yoruma şu anlattğın olay yüzünden inanmıyorum. Eminim gene sağından solundan tutup anneni haksız çıkarıyosundur.
Ay canim benim agzimdan o anki saskinlikla oyle cikti seni tanimiyorlar anne bakici sanmislardir diye sacmaladimAma annen haklı.
Bakıcı sandılarsa bile ne olacak ki, bakıcılar insan değil mi selam verilmesin konuşulmasın? Medeniyet gereği bir selam verirsin. Bebeği alıp yanında duran kadını yoksaymak çok tuhaf.
Akraba kadınlar bence de mağaradan gelmişten hallice.
Ya yok saraydan dusmedi de kac yasinda insan yani oyle demese iyi olurdu ben de saskinliktan birsey diyemedim sacmasapan birseyler dedim hic olmadi esim de buna alindi sanirimAnneniz saraydan düştü heralde
Siz de biraz daha tepki verin ya, ben eşinizin yerinde olsam ağzının payının verilmesini isterim sizin tarafınızdan.En azından anneniz öyle dediğinde "Anne saygısızlık yapma niye böyle hakaret ediyorsun, eşimin akrabası sonuçta eşim de burda." Deseniz eşiniz de size kırılmazdı.Anneniz olmasına bakmayın, doğru söz çekinmeden herkese söylenmeli.
Ahahaha Allah iyiligini versin cok tatlisinAnnenin ellerinden öperim, tam benim kafa. İlkele ilkel demek ne zaman suç oldu. Annen yine kibar kadınmış ilkel demiş, ben olsam direk yabani derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?