cok tesekkur ederim yorumunuz icinAnneniz haklı, nezaketen bir merhaba deselermiş,insan markette bile tanımadığı kasiyere selam veriyor,bir merhaba,iyi günler diyor. İlkelde öyle kötü bir tanımlama değil. Takmayin kafanızı,annenizinde huyunu biliyorsunuz,karakteri böyle deyip gecmelisiniz zira bu yaştan sonra degişmez.
merhaba canlar
Burada herkese yorumlar yaptim yeri geldi belki akil verdim ama icinden cikamadigim bir konuda yardimlarinizi ve yorumlarinizi rica ediyorum, simdiden herkese tesekkurler
Beni bilenleriniz vardir iki aylik bir oglum var, annem bayadir bizim evde kalip bana yardimci oluyor (esim israr kiyamet cagirdi, annem yalniz yasiyor ve evi cok buyuk isinmiyor kis gunu diye)
Esimle annem cok iyi anlasirlar, karsit goruslerde olmalarina ragmen iki medeni insan konusurlar, evde cok huzurlu yasar gideriz. Annem problem bir insan hic birseyi begenmez, insan secer, ayirir, dan dun fikirlerini beyan eder. Zordur annemle anlasmak, ben anlasamam esim cok iyi anlasir o derece anlayisli ve nazik bir esim var Allah bozmaz insallah agzimizin tadini
Cok uzattim durumu iyice anlatabilmek icin kusura bakmayin
bir gun disari gezmeye ciktigimizda annem bebise bakarken esimin iki akrabasi ile karsilastik ve akrabalar bebisi gorelim sevelim dediler, ben ve esim az uzaktaydik yani gormedik duymadik birsey
Meger iki bayan anneme merhaba selam vs dememisler direkt olarak oglumu almis sevmisler ( annem neden sorun etti veya sorun ettigi icin mi az sonra anlatacagim seyi soyledi bilmiyorum)
Neyse biz yeniden arabaya bindik eve gectik aradan saatler gecti aksam oturuyoruz sohbet arasinda annem esimin o iki bayan akrabasina ilkel dedi ben sok oldum, neymis kendisine selam vermemisler merhaba yok selam yok orada var miyim yok muyum onemli olmadan aldilar oglani sevdiler, insan bir kendini tanitir merhaba der dedi annem
Esim hic sesini cikarmadi, ben sok oldum. Ne diyecegimi bilemedim sadece dedim ki anne belki seni bakici falan sanmislardir tanimiyorlar ki seni dedim.
Konu kapandi
Ama ben cok uzuldum odaya gectim agladim ,esim geldi uzulme aglama lutfen dedi, ben sonucta nerden geldigimi unutmam dedi ben daha cok uzuldum. Annene birsey deme lutfen dedi, kendisi de o gunden beri anneme hic boyle bir konusma olmamis gibi yani eskisi gibi davraniyor ama ben hala kendime gelemedim
Bana bir akil verin kizlar, eksik birsey yapmam gereken birsey var mi esime veya anneme karsi? En onemlisi de su sacma olayi nasil aklimdan cikaririm?
Bakic olayi da tamamen benim odunlugum yaaa of nefret ediyorum kendimden :)Annen haklı. Ama bunu eşine söylemesi olmamış.. Kaldı ki bakıcı bile olsa bi selam verilir nihayetinde. O da insan sonuçta...
Anneniz saraydan düştü heralde
Siz de biraz daha tepki verin ya, ben eşinizin yerinde olsam ağzının payının verilmesini isterim sizin tarafınızdan.En azından anneniz öyle dediğinde "Anne saygısızlık yapma niye böyle hakaret ediyorsun, eşimin akrabası sonuçta eşim de burda." Deseniz eşiniz de size kırılmazdı.Anneniz olmasına bakmayın, doğru söz çekinmeden herkese söylenmeli.
Annemin tepkileri biraz agir olur herkesi egitmeye, herkese birseyler ogretmeye kalkar meslegi icabi alismisben de annenizi haksız görmedim. o ne öyle kadın çocuğun başında bostan korkuluğu mu.. direk bebeğe yönelmişler.
tepkisini kendince göstermiş anlattığınıza göre.
Anlıyorum ama annene patavatsız dendiği zaman onaylaman beni gerçekten öfkelendirdi. Ne olursa olsun o senin annen. Kendi annem için biri patavatsız dese ciddi anlamda öfkelenirim. Bunu ifade etmenin çok yolu var ama patavatsız kelimesi beni rahatsız etti. Çünkü anlattığın konuda annenin bunu hak edicek bi davranışını göremedim ben.Yok gercekten anneme belli bile etmedim o nedenle odama gittim cocugu bahane ederek
Oyle zannettiginiz gibi anneme takmadim sadece kendi kendime uzuldum esim odaya geldigi icin gordu annene belli etme gercekten benim icin sorun yok dedi falan
Annem kulturlu bilgili bir insandir boyle ddemeseydi keske dedim
Ben sadece fikirlerinizi almak icin paylastim yoksa anneme karsi bir art niyetim yok kesinlikle, yorumlariniz icin de tesekkur ederim benim icin her bir arkadasimizin ne dedigi cok onemli
Kesinlikle benim annem de tam tarif ettiginiz gibi ve degismezBenim annemde emekli memur ve seninkinden cok cok daha zor bir kadin.
O zamanlarda calisan cok bayan olmadigi icin kendini bi extra onemli gorur annem.
Herkesi begenmez ve dan dun insan secer. Cok sıkıntı cektim bende bu durumlardan.
Esinin kiymetini bil ve annen icinde artik yapacak birsey yok, degismiyorlar cunku.
İyi de ilkel gibi tepeden bakan laflar yine de hoş değil.Hakaret yani, hakaret etmeden de bir davranıştan rahatsız olduğumuzu belli edebiliriz değil mi?Keske annesi uzaktan gelen bebegi zirt diye kucagina alan herhangi bir insanin damadinin akrabasi oldugunu bilseymis. Ona gore insancil davransaymis. Konuyu tekrar okumanizi tabsiye ederim
Fazla acimasiz yazmiyor musun? Annemi cocuga baksin diye kullanmiyorum kesinlikle, elim ayagim tutuyor cok sukur annemi sadece bana arkadaslik etsin diye yanimda istiyorum bir de artik zirt pirt arabaya binip anneme gidemem ayri evdeyken ihtiyaclarini karsilayamam aklim onda kalir diye istiyorum yanimdaBu yaptğım yorumun altına ek olaraj diyorum ki, Allah aşkına yolla anneni evine gitsin. Ben burda sinir oldum, annem böyle böyle yaptı, ben yanlış buldum demek var,yok emekli öğretmendi bide, yok yaptğı yorum öküzce, annene patavatsızmış diyen üyeye aynen yazıp onaylamak falan. Yaptğın şey ne kadar terbiyesizce, çık bence annenin yüzüne söyle bu düşüncelerini. Yapabilirmisin hiç sanmıyorum, malum çocuğa annen bakıyo, e tabi büyük rahatlık.... ilkel kelimesi annenin kullandığı en isabetli kelime olmuş o insanlar için. Onlar yaparken terbiyesz değilde annen bunları dile vurunca patavatsız oluyo.
Yazık ya insan annesinin hakkında annesine bunları yazdırır mı annene bildiğin patavatsız demiş ya bi evlat olarak ben, senin evlatlığından utandım.
Yolla anneni evine kapa kapını kocanla otur sen........
Ek olarak yorumun icin de tesekkur ederim cunku buradaki arkadaslarimin fikrini almak icin konu actim ve her yorum benim icin degerli, herkes ayni fikirde olmak zorunda degil kaldi ki benim de kafam cok karisik eksik birsey yapmis miyim anneme ve esime karsi diye sormak istedimBu yaptğım yorumun altına ek olaraj diyorum ki, Allah aşkına yolla anneni evine gitsin. Ben burda sinir oldum, annem böyle böyle yaptı, ben yanlış buldum demek var,yok emekli öğretmendi bide, yok yaptğı yorum öküzce, annene patavatsızmış diyen üyeye aynen yazıp onaylamak falan. Yaptğın şey ne kadar terbiyesizce, çık bence annenin yüzüne söyle bu düşüncelerini. Yapabilirmisin hiç sanmıyorum, malum çocuğa annen bakıyo, e tabi büyük rahatlık.... ilkel kelimesi annenin kullandığı en isabetli kelime olmuş o insanlar için. Onlar yaparken terbiyesz değilde annen bunları dile vurunca patavatsız oluyo.
Yazık ya insan annesinin hakkında annesine bunları yazdırır mı annene bildiğin patavatsız demiş ya bi evlat olarak ben, senin evlatlığından utandım.
Yolla anneni evine kapa kapını kocanla otur sen........
Cok tesekkur ederimama anneniz haklı. bakıcı sansalar da Allah'ın selamı. yolda gözgöze geldiğim hiç tanımadığım insanlara bile başımla selam veririm.
eşinizin yanında söylemesi, sanırım ki eşinizin akrabaları olduğu içindir. olaya annenizin yaşını da katarak bakın. yaş ilerledikçe saygısızlığa tahammül azalıyor.
bu arada Allah mutluluğunuzu bozmasın, eşiniz anlayışlı zaten sorun da etmemiş, siz de unutun.
Annem de iste ici disi bir aninda soyler aklindan geceniKadın haklı, bakıcı bile olsa insan bir merhaba der, gülümser.
Öyle çocuğa geçer.
Ayıp denen bir şey var.
Annen gibilere dobra diyorum ben içi dışı bir, hissetmiş ve dökülmüş.
Mesele böyle insanların çekilememesi.
Sayıca azız herkes kaldıramıyor
Yuklenmedim canim fikir almak icin sizlere yazdim var mi eksik birsey benim yapmam gereken diye sordumNedir bu annene yüklenmeniz acidim kadına yerden yere vurduğu kocanizin İLKEL akrabaları için. Onlar adına kocanizin Özür dilemesi gerekirdi ki bunu yapmamis
Buyuklerimiz iste birsey denmiyorbenim annem daha ağır konuşurdu şanslısınız
bence erkekler bizim kadar takılmıyor böyle şeylere, bazen düşünüyorum annemle babamın eşime söylediklerinin yarısını onun ailesi bana söylese yüzlerine bakmazdım, ama eşim takmıyor hatta çok seviyor ailemi, yanlış anlaşılmasın ailem de onları seviyor ama bu tarz dan dun lafları oluyor...
mesela beni istemeye geldiklerinde kayınvalidem bir ayağını altına alıp oturmuş diye annem eşimin yanında dünyanın lafını saymıştı, eşim de sadece koskoca insanlar boşver diyip geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?