Sevgili annemin yaptigi

cok tesekkur ederim yorumunuz icin

ne yorumlar yapıldı bilmiyorum ama annenin kızması bana abes gelmedi, senin annen bile olmasa orada yaşca büyük bir bayan var önce ona selam verilir nezaketen, yani yaşca büyük olmasına da gerek yok, iki kişinin yaptığı ayıp bence, bakıcı dahi olsa insan bir selam verir, görgü kuralı denen bişey var

Keske annesi uzaktan gelen bebegi zirt diye kucagina alan herhangi bir insanin damadinin akrabasi oldugunu bilseymis. Ona gore insancil davransaymis. Konuyu tekrar okumanizi tabsiye ederim

ben de annenizi haksız görmedim. o ne öyle kadın çocuğun başında bostan korkuluğu mu.. direk bebeğe yönelmişler.
tepkisini kendince göstermiş anlattığınıza göre.
Annemin tepkileri biraz agir olur herkesi egitmeye, herkese birseyler ogretmeye kalkar meslegi icabi alismis

Anlıyorum ama annene patavatsız dendiği zaman onaylaman beni gerçekten öfkelendirdi. Ne olursa olsun o senin annen. Kendi annem için biri patavatsız dese ciddi anlamda öfkelenirim. Bunu ifade etmenin çok yolu var ama patavatsız kelimesi beni rahatsız etti. Çünkü anlattığın konuda annenin bunu hak edicek bi davranışını göremedim ben.

Kesinlikle benim annem de tam tarif ettiginiz gibi ve degismez
Opuyorum annenizin ellerinden

Keske annesi uzaktan gelen bebegi zirt diye kucagina alan herhangi bir insanin damadinin akrabasi oldugunu bilseymis. Ona gore insancil davransaymis. Konuyu tekrar okumanizi tabsiye ederim
İyi de ilkel gibi tepeden bakan laflar yine de hoş değil.Hakaret yani, hakaret etmeden de bir davranıştan rahatsız olduğumuzu belli edebiliriz değil mi?
Annesinin genel tavrı öyleymiş zaten, hiçbir şeyi beğenmeyen, sürekli söylenen vs. Öyle insanlar da başkaları sustukça ikrar edildiklerini sanıyorlar.

Ah ah kıymetini bilin annenizin lütfen.... söylediklerinde(ilkel kelimesi haric) sonuna kadar haklı, kim olsa görmezlikten gelinmek zoruna gider.... eşinizi de takdir ettim vefalı biri...

Bence annen selam vermemeleri konusunda hakli ama illa birsey diyecekse size basbasayken soyleyip boyle anlayisli damadini kirmamayi dusunmeliydi. Esin birsey demediyse sende bir daha konuyu acip esinin aklina getirme bence. Ozel olarak annene de bahsedebilirsin. Esim bu sefer alinmadi ama ben alindim bir daha dikkat edebilir misin diyebilirsin. Mutlulugunuz daim olsun

Ben annen de bir sorun görmedim. Kadın çok mantıklı bir şey demiş. Medeni olan her insan gibi bir selam beklemiş.

Asıl sorun,senin bunu niye bu kadar abartıp üstüne anneni suçlu çıkarıp bir de dram yaratman.

Fazla acimasiz yazmiyor musun? Annemi cocuga baksin diye kullanmiyorum kesinlikle, elim ayagim tutuyor cok sukur annemi sadece bana arkadaslik etsin diye yanimda istiyorum bir de artik zirt pirt arabaya binip anneme gidemem ayri evdeyken ihtiyaclarini karsilayamam aklim onda kalir diye istiyorum yanimda
Normalde annem markete falan gidemez evi sehir disinda araba kullanmayi bilmez bu nedenle onu evine yollamam demek kaderine terk etmem demek
Ben annemin yuzune herseyi soyleyebilirim sadece kavga etmek istemiyorum luzumsuz yere, yoksa patavatsizlik etmissin annecim demek olum degil yani

E anneniz haklı olarak bozulmuş. Yanı insan bi selam vermez mi.Bakıcı da sansalar öyle görmezden gelmeleri garip. Ama esinizin akrabalarına ilkel dedi diye odaya gidip ağlamak da garip. Ne biliyim cidden dedikleri gibi kadınları anlamak zor sanirim.

Ek olarak yorumun icin de tesekkur ederim cunku buradaki arkadaslarimin fikrini almak icin konu actim ve her yorum benim icin degerli, herkes ayni fikirde olmak zorunda degil kaldi ki benim de kafam cok karisik eksik birsey yapmis miyim anneme ve esime karsi diye sormak istedim

Cok tesekkur ederim

Ya ne desin mahmut mu desin :)
Bizde de deware çole denir selamsızlara
Ama bak cidden eşinin yanında söylemesi hoş olmamış.

Annem de iste ici disi bir aninda soyler aklindan geceni
Coktesekkurler yorumun icin

Nedir bu annene yüklenmeniz acidim kadına yerden yere vurduğu kocanizin İLKEL akrabaları için. Onlar adına kocanizin Özür dilemesi gerekirdi ki bunu yapmamis
Yuklenmedim canim fikir almak icin sizlere yazdim var mi eksik birsey benim yapmam gereken diye sordum

Buyuklerimiz iste birsey denmiyor
Ben sadece esim kirilmasin istedim cunku esim anneme karsi cok iyidir aylardir birlikte oturuyor kendi istegiyle
Annem de esimi cok sever herhalde samimiyetine guvendi oyle pat diye konustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…