Sevgiliden gelen tokat..

Vurma olmaz evet, SİZin kızıNIZ elalemin oğlu tarafından tokatlansa ne hissederdinİZ bilemem ama ben oğlumu bu şekilde yetiştirmem zaten. SİZ yetiştirin, ellerinİZ dert görmesin.
Söyledim fırlatmasa iyi imiş. ama o fırlattığı kafasına gelirmiş te bilmem ne ise o tokatta kulağa gelebilir. gelmese de GURUR diye bir şey var bazı kadınlarda, o tokat ezilmişliğin, sindirmenin gücüdür.
hayvandan farkımızın olup olmaması ile de çok ilgisi var. Adam olan kadının ondan yaratılış olarak güçsüz olduğunun farkında olan erkek zaten o ortamda çeker gider. Adamlık yapar. Adam olan zaten bir kadına tokat atmayı kendine yediremez.

E ne dememizi bekliyorsun ozaman? Sakın affetme, gurursuz musun sen mi diyelim, ilerde çok dayak yersin mi diyelim.. yeterince açık değil mi şiddete egilimi olan sensin işte, sevgilin değil..

Yani bilmiyorum Oynadığımız bir oyunda bile farklı bir kimliğe bürünüyor yenilgiyi kabul edemiyor sürekli ezmek istiyor yada bnm beklediğim ondan yani biraz daha bunun tam tersi gibi olması altı üstü oyun ama cidden kırıcı oluyor

attığım şey yanımda bulunan çantam atkım vs zarar verecek şeyler değil tek zararı araç içinde bunların gerçekleşmesi

Onlar sevgililer bu tokatlar ellerindekilerini atmalar bir şekilde ilerisinin alt zeminini oluşturuyor . Başta bu problem çözülmezse ileride dağ gibi problemlerle uğraşırlar . Benim için biri de aynı bini de .
Benimde inmek istediğim konu zaten altında yatan sebep bir insan birden böyle biri olamaz ya yetmediğini düşünüyor bilmiyorum

Kızlar lütfen biri yazmış bir kere bin kere hak ettim mi diye soruyor musun .? Diye cevap yazacaksanız yazmayın daha farklı cevaplar yazabilirsiniz yazanlar içinde teşekkür ederim

attığım şey yanımda bulunan çantam atkım vs zarar verecek şeyler değil tek zararı araç içinde bunların gerçekleşmesi

O araçta hareket halindeydi sanırım. Aracı kullananda sevgiliniz miydi

Kızlar lütfen biri yazmış bir kere bin kere hak ettim mi diye soruyor musun .? Diye cevap yazacaksanız yazmayın daha farklı cevaplar yazabilirsiniz yazanlar içinde teşekkür ederim

Benim mesajım içinse o tam olarak seninle ilgili değildi . Bir genelleme gibi .

Nasıl yetiştireceksin bakalım oglunu? Kum torbası olarak mı? Karşısındaki kız atsın, vursun... ama oglun bir şey yapmasın öyle mi? İyi sen yetiştir öyle o seni baglar.

Benim de kızım olursa şımarık yetiştirmem kesinlikle. Yapacagı şeylerin bi sonucu olabileceigni ögretirim merak etme. Gidip de ona buna kadın oluşuna güvenerek şımarık şımarık hareketler yapmaz, yaparsa da oturup magduru oynamaz.

O gurur dedigin şey kadında var da erkekte yok mu? Kızın tokat yiyince ''oyyy gururu kırılır...'' ama oglun tokat yiyince ''bu onun görevi zaten'' diyeceksin ne de olsa kum torbası olarak yetiştirecekmişsin, eh normaldir.

Şu güçlü/güçsüz tartışmasını da bi kenara bırakın artık. Güçsüz ise eger, boyundan büyük işlere kalkışmasın öyleyse hiç kimse. Ama sizler gücü de farklı anlıyorsunuz, sadece fiziksel güç olarka anlıyorsunuz...

Oysa bir anne oglunu istedigi kadar dövsün, isterse ulu orta dövsün oglu büyük ihtimalle asla karşılık vermeyecektir. Halbuki anne 1.60 boyunda oglu ise 1.90 iri yarı bir şey... Ama annesine gık diyemiyor, işte buna denir güç diye. Ama erkekler bu saygıyı annelerine gösterir sadece, elalemin şımarık kızına göstermek zorunda asla degil.

Evet araç hareket halindeydi ... Bence annesine gösterir demişsiniz bir erkek annesi ne gösterdiğini kadına da gösterebilir bence ... Zaten herşey anne de bitiyor sevgilisine prenses gibi davranıyorsa bir erkek mutlaka bir Kraliçe'nin elinde büyümüştür dîye boşa demiyorlar zaten tartışma bu kadar uzamaz ben sinir krizine girmene izin vermedi ama o uzatmayı seçti bile bile çığırından çıkardı sustum uzatmak istemedim cevap ver dedi konuyu kapatmak istedim üstelesi efendi gibi konu kapansaydı böyle olmazdı

hıc kımse dayagı hak etmez ,
sen sınırlıysen o susmalıydı
ıkı ınsan bırbırını ıdare edemıyorsa bırlıkte olmalarının anlamı yok

ilk mesajın ve su son mesajın çelişkili

konu her neyse artık niye kapatıyosunuz konuşup halledin işte

Ne alakası var Kraliçe'nin elinde büyümüş falan?

Senin adamdan bekledigin ''ben her şeyi yaparım ama o yapamaz bana'' sanrısından vazgeç. Öyle bir sayıgıyı sadece annesine babasına duyar, sadece annesine verir o gücü, sana öyle bir nezaket göstermek zorunda asla degil. Eger nezaket istiyorsan, o zaman önce hak et. Tabi bir şeyler fırlatarak hak edilmez bu.

Kraliçe işine gelirsek konu sahibinin annesi Kraliçe değil o zaman mı dicez kızı milleti dövüyo bişeyler fırlatıyo malum

Fırlattıksay ne oldu sakînleştirebilirdii o üstelemeyi seçti sanki ben adamı dövmüşüm tekme tokat girmişim o da küçül bi tokat atmış her neyse sorun o dövseydi bu yapıştırsaydı yere değil altında yatan sebep bunu da dediğiniz gibi beraber bi psikog yada ayrı ayrı gidilen bir psikolog randevusu olabilir anca önce açığa çıkacak gibi yada kesin çözüm ayrılmak ama uzun bir ilişki sonrası biri giriyor hayatına ve onuda öyle kolay kolay çıkaramıyorsunuz bu arada babandan yesen demişsiniz Asi bir cocuktum aynı şekilde babamdan da dayak yedim zamanında bu şekilde tartıştım yedim yemedim deil şuraya yorum yazanlardanda vardır illa ki onlarda dayak yemiştir babasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…