Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

kızlar bende avondan black suede touch diye parfüm aldım ama kokusunu hiç beğenmedim içime sinmedi..çerçeveli bir resmimizi koyacağım daha neler yapabilirim, karneyide yaptım..fikirlerinizi bekliyorum bende(

kızlar bende avondan black suede touch diye parfüm aldım ama kokusunu hiç beğenmedim içime sinmedi..çerçeveli bir resmimizi koyacağım daha neler yapabilirim, karneyide yaptım..fikirlerinizi bekliyorum bende(

bende o parfümü geçen senelerde almıştım.kokusu hiç kalıcı değil

canım bende eşime sürekli avondan parfüm alırım sana tavsiye edecegim koku pörsev var tabi bu okunusu nası yazıldıgını bilmiyorum da:jeyyar::jeyyar: bide ful speed var oda çok güzel kokuyo
bu arada bende hala karar veremedim ne alcam yaaa(

kızlar ben hediyelerimin hepsini ayarladım çok şükür :sm_cool:
karne hazılardım onu diploma gibi rulo yapıp kırmızı organze kurdela ile bağlıcam dışınıda kırmızı ptek tülle kaplamayı düşünüyorum

ve bi parfüm aldım collezionun kendi hediye kutuları var onun dışına kırmızı hediye paketini yapıştırıcam hediyelerimi onun içine koyucam ayriyetten kalpli pasta ve kurabiye yapıcam bitirince resimlerini çekip koyarım işte bu kadarrr :)

hepsi çok güzel cnm eminim çok beğenicek enişte
bende kalp şeklinde saat aldım içinde nişan resmimiz var kalp şeklinde pasta yapıcam bişey daha almak istiyorum ama karar veremedim aklıma bi seçenek geldi ama emin deilim nişanlım fanatik beşiktaşlı bjk storda kartal mblemli anahtarlık gördüm alsammı blmiorum

off yaaşurda kaç gün kaldı ben hala atkıyı örcemde bitircem off off ne eli yavaş insanım ben yaaa

FOTOLARI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.:içelim::içelim:

ya bende daha atkıyı bitiremedim aslında çoktan biterdide ipim bitti ve aynısını bulamadım bende biras farklı modeli ama örüorum napim ya nazar dielim onada.

param yok bu yıl, hediye mediye alamıcam. sadece çikolata ve badem ezmesi yapıcam ona özel. yesin dursun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…