kızlar bende avondan black suede touch diye parfüm aldım ama kokusunu hiç beğenmedimiçime sinmedi..çerçeveli bir resmimizi koyacağım daha neler yapabilirim, karneyide yaptım..fikirlerinizi bekliyorum bende (
kızlar bende avondan black suede touch diye parfüm aldım ama kokusunu hiç beğenmedimiçime sinmedi..çerçeveli bir resmimizi koyacağım daha neler yapabilirim, karneyide yaptım..fikirlerinizi bekliyorum bende (
ve bi parfüm aldım collezionun kendi hediye kutuları var onun dışına kırmızı hediye paketini yapıştırıcam hediyelerimi onun içine koyucam ayriyetten kalpli pasta ve kurabiye yapıcam bitirince resimlerini çekip koyarım işte bu kadarrr :)
off yaaşurda kaç gün kaldı ben hala atkıyı örcemde bitircem off off ne eli yavaş insanım ben yaaa
ve bi parfüm aldım collezionun kendi hediye kutuları var onun dışına kırmızı hediye paketini yapıştırıcam hediyelerimi onun içine koyucam ayriyetten kalpli pasta ve kurabiye yapıcam bitirince resimlerini çekip koyarım işte bu kadarrr :)
kızlar ben hediyelerimin hepsini ayarladım çok şükür :sm_cool:
Karne hazılardım onu diploma gibi rulo yapıp kırmızı organze kurdela ile bağlıcam dışınıda kırmızı ptek tülle kaplamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?