Merhaba, ben 21 yasindayim gorustugum erkek ise 27 yasinda. Benim okudugum universitede yuksek lisans yapiyor ayni zamanda calisiyor. Gunluk kaygilarimiz cok farkli oldugu icin arkadaslarim sevgili olma yurumez diyorlar. Ayrica benden buyuk oldugu icin kontrol etmem zor olurmus. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Daha once aldatildigim icin bunu soylediler. Yani kontrol etmek derken hayatindan haberdar olmak goz onunde tutmak anlaminda diyorlar.Kontrol etmek derken? Niye sevgilinizin üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz var anlayamadım. İlişki yaşıyorsunuz, ast üst gibi güç gösterisi sergilemiyorsunuz. Böyle güç olayı ortaya çıkarsa sizin ilişkiniz zaten kopar yani, birinin diğeri üzerinde hakimiyet kurmaya çalışması birbirinizden soğumanızı sağlar.
Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.Arkadaşlarının senin adına karar vermelerine izin verme!
Niye yürümezmiş ? çok fazla yaş farkınızda yok bence
Daha once aldatildigim icin bunu soylediler. Yani kontrol etmek derken hayatindan haberdar olmak goz onunde tutmak anlaminda diyorlar.
Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.
Fikir de mi almayalim? O zaman buraya yazan herkes hayatini baskasinin lafina gore yonlendiriyor?Siz hayatinizi onun bunun lafina gore mi yonlendiriyorsunuz ?
Tesekkur ederimEsimle aramizda 8 yaş var. Yaşla baglantili bir sıkıntı yaşamadık. Oyle 15 yaş gibi abartili fark olmadigi surece yasin bir etkisi yok bence, karakterle ilgilidir.
Senden buyuk oldugu icin kontrol edemezsin derken "O seni cocuk gibi gorur " mu demek istediler acaba? Bunu zamanla ablayabilirsin.
Onun calisiyor olmasi benim ogrenci olmam sorun olur mu sizce?Gayet ideal bir yaş farkı
OlmazOnun calisiyor olmasi benim ogrenci olmam sorun olur mu sizce?
Fikir de mi almayalim? O zaman buraya yazan herkes hayatini baskasinin lafina gore yonlendiriyor?
Arkadaslarim boyle diyor siz ne dusunuyorsunuz diye sormustum. Tesekkur ederim yorumunuz icinFikir almak baska bir sey arkadaslarim boyle boyle diyor baska bir sey. Kendi kararlarinizi kendiniz vermelisiniz bu konularda. Her insanin tecrubeleri de, yasam tarzi da, beklentileri de farklidir. Siz ve sizin beklentileriniz onemlidir bir iliskide. Iliskinizde baskalarina soz hakki tanirsaniz mutlu olamazsiniz. Haa sevmiyorsunuzdur o ayri.
Sen ne diyorsun ? Hep milletin dediğini söylemişsin senin fikrin ne ? Aradaki yaş farkı fazla değil. Benim de eşimle aramda 5 yaş var hiç ortak arkadaşımız da yoktu evlenirken . Bunun neresi sorun ?Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.
Yaş farkı normal bence , ileriye dönük düşünüyorsanız eğer sizde okul bitince iş hayatına atılacaksınızdır muhakkak.Arkadaslarim boyle diyor siz ne dusunuyorsunuz diye sormustum. Tesekkur ederim yorumunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?