Burdaki yorumlardan sonra ben de oyle dusunmeye basladim. Gorustugum kisinin adini bilmesine ragmen ‘adam’ napiyo diye sormasi, onunla bulusunca ne yaptigimi detaylica sormasi, opustunuz mu gibi ozel seyleri merak etmesi su an hic masum gelmiyor.
Aranızda büyük bir yaş farkı yok ki
6 yaş normal bence
20 küsür yaş farkı olup birlikte olan insanlar var
İlişkilerde uyum çok önemli bence 3-5 yaş normal hatta ideal
Ama onun üstü bana normal gelmiyor
Sizin normal yani farkınız
Uyumlusunuz yaş olarak
Başka şeyleri bilemem tabi
Biz de eşimle tanistigimizda sizinle aynı yastaydik. Ben henüz öğrenciydim o başka şehirde çalışıyordu. Uzak mesafe ilişkisidir yani. Şimdi 6 yıllık evliyiz 2.5 yaşında da bir çocuğumuz var
Burdaki yorumlardan sonra ben de oyle dusunmeye basladim. Gorustugum kisinin adini bilmesine ragmen ‘adam’ napiyo diye sormasi, onunla bulusunca ne yaptigimi detaylica sormasi, opustunuz mu gibi ozel seyleri merak etmesi su an hic masum gelmiyor.
Bence siz bu kızdan uzak durun ben hiç iyi şeyler hissetmedim baya saçmalamış öyle özel sorular sorunca ağzının payını verin haddini bilsin, ayrıca erkek arkadaşınızla aranızdaki yaş farkı tam ideal bariz kıskanılıyorsunuz.
Genelleme yapmak doğru değil bu konularda. Erkek arkadaşımla aramda 11 yaş var. Bu durum kesinlikle hayır diyeceğim bir şeydi ama karakterlerimizin uyuşması, dünya görüşü vs vs derken yaş farkı hissedilmiyor bile. Çevredekilerin sözüne bakıp içgüdülerime güvenmeseydim ya hiç kabul etmezdim ya da şüphe içinde yaşardım. Hayat bu her şey olabilir, mutlu olmaya bakın.