Sevgililikte yaş farkı

Sen ne diyorsun ? Hep milletin dediğini söylemişsin senin fikrin ne ? Aradaki yaş farkı fazla değil. Benim de eşimle aramda 5 yaş var hiç ortak arkadaşımız da yoktu evlenirken . Bunun neresi sorun ?
Aslinda bence bir sorun yok ama su an cok mutluyum kendimi cabuk kaptirdigimi dusunuyorum ve surekli ne sorun cikacak diye dusunmeden edemiyorum. Arkadaslarim da olumsuz yorum yapinca size sormak istedim.
 
Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.

Arkadaşlarının ne söylediğinden sana ne? Onlar der, konuşur yani. Her arkadaşın senin iyiliğini istediğini sanma, içten içe kıskanan, hasetlenen, "Benim yok onun da olmasın" diye düşünüp yönlendiren çok arkadaş görünümlü kişi oluyor. Başkalarına göre yaşama hayatını, o onu düşünür bu bunu. Sen ne istiyorsun?
 
Aslinda bence bir sorun yok ama su an cok mutluyum kendimi cabuk kaptirdigimi dusunuyorum ve surekli ne sorun cikacak diye dusunmeden edemiyorum. Arkadaslarim da olumsuz yorum yapinca size sormak istedim.
Canım sen daha gençsin . Zamanla olmuyorsa görürsün ve hayatına onsuz devam edersin. Olumsuz yorumlar canını sıkmasın mutluluğunu yaşa.
 
bunlari soyleyen cok yakin arkadasim oldugu icin hic boyle dusunmemistim. Tesekkur ederim
 
Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.


Birbirinizin hayatına uyum sağladıktan sonra bir sorun olmayacağını düşündüm.
Ortak arkadaşla ilişkinin yürümemesi ne alaka ?
Arkadaşların hayatına çok burnunu sokuyor sanki.
 
bunlari soyleyen cok yakin arkadasim oldugu icin hic boyle dusunmemistim. Tesekkur ederim

Kuşum, şaka değil, yakın arkadaşım olarak gördüğüm bir arkadaşım o zamanki sevgilim (aldatmayan) adına fake hesap açıp sahte konuşmalar yapıp "Bak Astoria erkek arkadaşın seni aldatıyor bana da bilmem kim gönderdi" diye göndermiş bir insandı. Tesadüfen yalan söylediği ortaya çıkmasa inanabilirdim bile. Yani o günden beri ben herkese temkinli yaklaşıyorum. Paranoyaklık düzeyinde değil ama kendini ve isteklerini sorgula, önce kendi sezgilerine güven. Her insanın zihninde ne düşündüğünü bilemezsin, herkesin her dediğine körü körüne bağlanmamalısın.
 
Kontrol etme zaten.iliski olmaz adi o sekilde.
Yas farkida cok makul.
Erkekler gec buyuyor buyumeyedebiliyor.
Eski esimle ayni yastaydim kesinlikle kendimden buyuk biri olmali dedim her zaman simdi esimden büyüğüm gerci ama 5 yas 10 yas normal geliyor bana
 
Valla benim de 10 yaş var konu açtım hatta evlilik için. Allah a şükür biz çok mutluyuz. Erkek kadından yaşça büyük olmalı zaten. Çünkü geç olgunlaşıyorlar. Bi erkeği eğitemezsin ama eğitilmiş erkeğe sahip olabilirsin. Bi doktorun tavsiyesi hem yanında sana destek olcak deneyimli biri var fena mı
 
Birbirinizin hayatını kontrol yada müdahale etme hakkına sahip değilsiniz. Aranızdaki yaş farkı normal ama arkadaşlarınızın etkisinde kaldığınız sürece sizin ilişki sıkıntılı gözüküyor.
 
Bence ideal. Sizin öğrenci olmanız onun çalışması sorun yaratmaz da sizin çevrenizin dediklerini bu kadar kafaya takmanız sorun yaratabilir ilişkinizde.
 
6 yaş fazla değil kafa yapınız uyuyorsa hayata bakış açınız aynıysa sotun yok
 
6 yaş az gibi görünüyor ama az değil.
Benim de vardı 6 yaş büyük bir flortüm.
Bana hep 'oyalama beni' derdi,evleneceksen gel hesabi

Onun bakış açısıyla benim bakış açım,onun görmüş geçirmişliğiyle benim görmüş geçirmişliğim coook farklıydı. Hoş bizim doğduğumuz yerler arasında 8 saat zaman farkı vardı... Ama yine de yaşın da etkisi buyuk
Mesela en basitinden o zamanlar Pokemon go oyunu meşhurdu, 'herkes kendini ash kutcher saniyor' dedim bir gün, o kim dedi. Resmini gönderdim pikaculu, 'böyle bir karakter ilk kez gördüm' dedi
Bu tabii basit bir örnek... Ama yüksek ihtimalle siz ona çok laylaylom yaşıyor gibi geleceksinizdir. İkiniz de öğrenci olsanız neyse ama o çalışıyor... Bir süre sonra sponsorunuz gibi tüm hesapları onun ödemesi,tüm biletleri onun alması ikiniz de rahatsız edebilir.
Kaldi ki yaşınız gereği ikili yakınlaşmalardan uzak durmak istiyorsaniz bu sevgilinizle zor olabilir. Çünkü kadın olsun erkek olsun, o yaşlar sadece sinemada Elele tutusulan yaşlar olmuyor. Kişiler bazı şeyleri (tabu mu desek?) artık aşmış oluyor. Bu konuda gerilebilirsiniz.
Yine de eğer hoşlandığınız biriyse kestirip atmayın, bir görüşün. Ama kendinizi çok kaptırmayın. Bazı şeylerin yaşla çok da ilgisi yok. Bakarsın frekanslariniz tutar...
Direkt sebepsiz yere görüşmezsen ve peşpeşe kötü ilişkiler yaşarsan bu kişi hep aklına gelir 'acaba mutlu olur muyduk,bir şans verse mıydım?' diye :)
 
Eşimle aramda 12 yaş var sevgili olduğumuzda 19 yaşında idim.

Tabi ki bazı zorluklar yaşanıyor ama bu yaştan dolayı değil her ilişkinin başında yaşanan birbirini tanıyana kadar olan sürtüşmeler.

Bunun dışında o kadar memnunum ki benden yaşça büyük olmasından. Başından beri olgun, ne istediği bilen, ayakları yere sağlam basan, koruyan kollayan , çekinmeden fedakarlık yapan bir adamla birlikteyim.

Aldatacak adam her türlü aldatır , bunun yaşla değil karakterle ilgisi var.

Eğer düzgün bir insansa zaten onu kontrol etmenize gerek kalmaz, açık bir şekilde hayatını önünüze koyar sizinle paylaşır emin olun.

Kontrol etmek zorunda bırakacak şüpheye düşürecek biriyle zaten birlikte olmayın . Hakkınızda hayırlısı olsun
 
benim eşimle aramda 5 yaş var işini gücünü kurmuş çoğu şeyi yaşayıp görmüş. mis gibi de yürür. kıskanç arkadaşlarını da cevaplarını ver sustur
 
Boş versene sen arkadaşını. Erkekler çok geç olgunlaşır. Yaşıt sayılırsınız :)
 
Arkadaşlarının seni kıskandığı için saçmaladığını düşünüyorum
 
Benim eşimle aramda 8 yaş var ve o kadar mutluyum ki. Genelleme yapmıyorum tabi ki yaşıtıyla da evlenip veya sevgili olup mutlu olan bir sürü insan var ama mesela ben kendimi yaşıtım biriyle evlendiğimi hiç düşünemiyorum. Zaten iş kontrol etme boyutuna kadar düşündürttüyse o aynı yaşta veya bir iki yaş farkta da olur hatta daha çok olur diye düşünüyorum şahsi fikrim. Niye birbirimizi kontrol edelim ki robot muyuz biz. Zaten ilişkimiz neyi gerektiriyorsa ikimiz de üstüme düşen sorumluluğu biliriz bence
 
Tesekkur ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…