Aslinda bence bir sorun yok ama su an cok mutluyum kendimi cabuk kaptirdigimi dusunuyorum ve surekli ne sorun cikacak diye dusunmeden edemiyorum. Arkadaslarim da olumsuz yorum yapinca size sormak istedim.Sen ne diyorsun ? Hep milletin dediğini söylemişsin senin fikrin ne ? Aradaki yaş farkı fazla değil. Benim de eşimle aramda 5 yaş var hiç ortak arkadaşımız da yoktu evlenirken . Bunun neresi sorun ?
Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.
Daha kaç yıl öğrenci olacaksın ki? Bir kaç yıl içinde ikiniz de çalışan insanlar olacaksınız. Yaş farkınız normal.Onun calisiyor olmasi benim ogrenci olmam sorun olur mu sizce?
Canım sen daha gençsin . Zamanla olmuyorsa görürsün ve hayatına onsuz devam edersin. Olumsuz yorumlar canını sıkmasın mutluluğunu yaşa.Aslinda bence bir sorun yok ama su an cok mutluyum kendimi cabuk kaptirdigimi dusunuyorum ve surekli ne sorun cikacak diye dusunmeden edemiyorum. Arkadaslarim da olumsuz yorum yapinca size sormak istedim.
bunlari soyleyen cok yakin arkadasim oldugu icin hic boyle dusunmemistim. Tesekkur ederimArkadaşlarının ne söylediğinden sana ne? Onlar der, konuşur yani. Her arkadaşın senin iyiliğini istediğini sanma, içten içe kıskanan, hasetlenen, "Benim yok onun da olmasın" diye düşünüp yönlendiren çok arkadaş görünümlü kişi oluyor. Başkalarına göre yaşama hayatını, o onu düşünür bu bunu. Sen ne istiyorsun?
Sonucta o calisiyor ben ogrenciyim farkli hayatlarimiz var ortak arkadas cevremiz falan olmayacak bunlardan dolayi yurumez diyorlar.
bunlari soyleyen cok yakin arkadasim oldugu icin hic boyle dusunmemistim. Tesekkur ederim
Valla benim de 10 yaş var konu açtım hatta evlilik için. Allah a şükür biz çok mutluyuz. Erkek kadından yaşça büyük olmalı zaten. Çünkü geç olgunlaşıyorlar. Bi erkeği eğitemezsin ama eğitilmiş erkeğe sahip olabilirsin. Bi doktorun tavsiyesiMerhaba, ben 21 yasindayim gorustugum erkek ise 27 yasinda. Benim okudugum universitede yuksek lisans yapiyor ayni zamanda calisiyor. Gunluk kaygilarimiz cok farkli oldugu icin arkadaslarim sevgili olma yurumez diyorlar. Ayrica benden buyuk oldugu icin kontrol etmem zor olurmus. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Arkadaşlarının seni kıskandığı için saçmaladığını düşünüyorumMerhaba, ben 21 yasindayim gorustugum erkek ise 27 yasinda. Benim okudugum universitede yuksek lisans yapiyor ayni zamanda calisiyor. Gunluk kaygilarimiz cok farkli oldugu icin arkadaslarim sevgili olma yurumez diyorlar. Ayrica benden buyuk oldugu icin kontrol etmem zor olurmus. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Tesekkur ederimEşimle aramda 12 yaş var sevgili olduğumuzda 19 yaşında idim.
Tabi ki bazı zorluklar yaşanıyor ama bu yaştan dolayı değil her ilişkinin başında yaşanan birbirini tanıyana kadar olan sürtüşmeler.
Bunun dışında o kadar memnunum ki benden yaşça büyük olmasından. Başından beri olgun, ne istediği bilen, ayakları yere sağlam basan, koruyan kollayan , çekinmeden fedakarlık yapan bir adamla birlikteyim.
Aldatacak adam her türlü aldatır , bunun yaşla değil karakterle ilgisi var.
Eğer düzgün bir insansa zaten onu kontrol etmenize gerek kalmaz, açık bir şekilde hayatını önünüze koyar sizinle paylaşır emin olun.
Kontrol etmek zorunda bırakacak şüpheye düşürecek biriyle zaten birlikte olmayın . Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?