Sevgilim 3,5 Yllk ilikimiz bitsin dedi?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
çok kötüyüm kızlar biraz önce tartıştık ve bitmesini istiyorum dedi kapattık ağladım istemiyorum dedim tekrar müsait olunca konuşalım dedi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

hata bende çok bunaltım onu paranoyaklıklarım yüzünden hep sabır etti ama hiç vazgecmedi şimdi vazgeçicek die korkuyorum.

hata sendeyse altan almaya calıs inan fazla bunalttıkca oda senden sogur demekki seviyormuski vazgecmemiş sonra konusuruz dediyse sorunlarınızı halletmek istiyor oda anlasılan

sıkma kendini sakin ol elini yüzünü yıka ve otur sağlıklı bi şekilde düşünmeye çalış.

naz çekme durumu değilde şımarma biraz herhalde beni bırakmaz bırakamaz die düşünüosun hep ama çok ağır şeyler söledi huzurum yok,sevgiliyken böleysen evlenince nasıl olucan bi ışık göremiosum bu ilişkide artık dedi.kıyamam sevdiğinden ayrılmak kolay mı zannediosun dedi sesi titreyerek,çok üzdüm onu biliorum yaşadıklarım çok zor ve hep ona yansıttım konuşuruz yine dedi ama çok kararlıydı biticek die

erkekler genelde sabırlı yaa sahsen arkek arkadasım bana yapsa ıkı gunde bırakırım..
sanırım sende cok naz yapmıssın...
eger bugun bıtmezse baska gun bıter bu ılıskı..

yaşın kaç bilmiyorum ama eğer ben senin yerinde olsaydım hatamı bilseydim ve sevgilim bana böle deseydi.vakit kaybetmeden onu arar özür diler ve bundan sonra daha dikkatli olacağımı sölerdim
inan ki sölerdim sen de böle yap

öncelikle ALLAH yardımcın olsun hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun. erkekleri fazla sıkmaya gelmez bir sıktın mı dayanamazlar onu biraz rahat bırakmayı deneseydin canım ya yinede inşallah herşey istediğin gibi olur ne diyeyim​

teşekkür ederim gercekten 3,5 yıl dile kolay o kadar emek sevgi aşk herşey bir anda silinio hiç kolay değil..

erkekler çok sıkmaya gelmiyo evet.sinirle ayrılalım bitsin demiş bence...ayrılamıycagı içinde ayrılmak kolay mı sevdginden demş ki sizden bi özür,davranşlarnzda düzelme görsün...

hatanı biliyorsan ve telafi etmeninde yolu varsa mutlaka ikna olacaktır ama unutma onu inandırman gerek aynı huzursuzlukları yaşatmıcana inanmalı ve sanırım bu noktada artık ilişkinizde roller değişebilir

canım yha biraz kendi haline bırak sewgilini.kafasını toparlasınn.sende düşün bu süre içinde.daha önce nasıldım şimdi nasıl olmalıyımm die. az deil.3,5 sene.çok üzüldüm senin adına.umarım en kısa zamanda düzelir aranız :Saruboceq:

çok kötüyüm kızlar biraz önce tartıştık ve bitmesini istiyorum dedi kapattık ağladım istemiyorum dedim tekrar müsait olunca konuşalım dedi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

bir süre bekle balım bakmışın herşey eskisindende güzel olmuş olur bu kadar uun süreli birlikteliklerde bu biliyorsun hiç üzülme:1hug:

bağlılık dereceniz sonsuzsa ayrılamazsınız,ayrılsanız da sonrası çok sancılı olur..
ben ce de biraz alttan al,gevşesin adam.ama alttan alırken de fazla yapışma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…