Sevgilim aynı bir kız çocuğu gibi.. :(

Hahahha çok güldüm.
Bebek gibi konuşan kızları biliyorum da erkek ilk kez duydum.
Ama yengeç demişsin sasirmadim. Nazli niyazli oluyorlar kız gibi. Burç cinsiyetleri kadın zaten. Ama buradaki esas erkek koç mus. Koç erkeği mizirdanmaz yahu. Ben kadini iken mizmiz değilim dir erkeğine şaşırdım

Bu nedir arkadaşım ya kimseye ayrıl kurtul dememde hakikaten ayrıl kurtul yani.. Yada ömrünün sonuna kadar bebiş pışpışlaa :)

Ben asla yuz vermiyorum yanlis anlasilma olmasin :) ona surekli karsi cikiyorum ciktigim icin kavga ediyoz hemen basliyor öleyim de kurtul demeye. Seviyorum ama yine de bazi seyleri bana cok batiyor.
Bugun kpss de selfie'nin turkcesini sormuslar cok komik ya dedim, selfie ne be? Dedi bilmiyo musun dedim illa bilmem mi gerekiyor ilk defa duydum hemen niye dışlıyorsun dedi küstü bi daha

Benimde geçmişte bir erkek arkadaşım olmuştu böyle kıskanç. 1 haftanın sonunda bir gün iş arkadaşlarımla yemekteyken üzerinde ne var diye sormuştu utanmadan. (Ne giydin anlamında yanlış anlaşılmasın) gün noktayı koydum. Uzakta yürütülen ilişkide güven yoksa benim için bitmistir olay.

evet ciddiyetle bi şeyler konuştuğumuzda bi anda beni sev diye tutturup güzel sözler bekleyip okşansın istiyo kahkaha atarak yapıyorum bazen öyle deme ben de koç kadınıyım ama mızmız sayılırım ama beni şımartana yaparım bunu genelde erkeğine ben de bayağı şaşırdım onlar normalde sosyal hayatta cirit atmaktan arkadaş ilişkilerinden işten güçten ve o hafif sert hallerinden taviz verip mızmızlık etmezler kız gibi

Herseyi gördügünüz halde neden bu tipleri ceker kizlarimiz anlamis degilim... Nazli olmasini gectim, cem yilmazi izlemeyi yasaklamasi, disari cikmanizi yasaklamasi, kiyafetinizi görmek istemesi, bunlar hastalik derecesinde ve azalcagina cogalir, yarin öbürgün evlenince size camdan bakmayi bile yasaklar... Aklinizi basiniza toplayin, ya doktora gidip tedavi görmesine ikna edin, yada vakit kaybetmeden mümkün oldugunca uzaklasin böyle bi tipten...

Bunalimami giriyor agliyormu uzuluyormu ne yaparsa yapsin boyle biri icin niye gencligini feda edeceksin? Duzeleceginide sanmam.hadi duzeldi diyelim ne diye duzelmesini bekleyeceksinki?yazik degilmi harcadigin zamana.boyle biri ile olacagima omur boyu bekar kalirim daha iyi

Benim ex'te yengeç gerçi hala ex olamadık oldurmuyor
Oda sever pışpışlanmayı ama bana gelince yok aynı yaklaşım, dışarıdan buz gibi ama içinde yumuşacık. Ama ben çözmekte zorlanıyorum onu, biz koçlar dışadönüğüz onlar içedönük. Allah ikimize de kolaylık versin
Koç kadını şımartılmayı sevmez demedim ki bende severim ama mızırdanmak aşırı nazlı olmak pek özelliğimiz değildir.

Erkek naz mi yaparmis ya. Kapris yapan erkek ne. Bide ortalarda erkegim diye dolaniyo yetmiyo sevgilisi var. Üfff evlerden irak yani. İnsan buna 15 ay degil 15 gun tahammul edemez ne sabir varmis sizde de

İnsan sevince iste 15 ay dayaniyor. Tabii artik dayanamiyorum o ayri..

off canım kendimi gördüm bir an fotoğraf çek kiyafetine bakıcam o makyaj ne oyle kime begendirmeye çalışıyorsun kendini duyanda makyaj yaptım sanacak eyeliner bile cekemiyorum kiskancligindan
Ne yapacagiz biz bunlarla

ıyy aynı ablamın kocası
herseye küsüo hep beraber
annemlerdeyken bile ablama
küsüp dudakları uzatıo çekilio
bi köşeye .ablama senin kız
küstü yine diyom gülüyoz:

ıyyyy ne bu ya tüylerim diken diken oldu

trip atan erkek babasının prensesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…