- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Hahahha çok güldüm.benimki de kız çocuğundan ziyade çocuk gibi valla, benimle konuşurken napıyosun demez bapocun der, bi yerini acıtır öp beni geçsin diye mızmızlanır, çok iyi bi iş çıkarır ' ama seen biliyo muçuuun? ' diye anlatır ahahhahah bi de bıyıklı mıyıklı kocaman adam valla bazen sinir olup bazen gülüyorum tipik yengeç
Ben de patlamaktan korkuyorum zatençekilmez bence bu modeller bir yerde patlarsın ve biter...
Ben asla yuz vermiyorum yanlis anlasilma olmasin :) ona surekli karsi cikiyorum ciktigim icin kavga ediyoz hemen basliyor öleyim de kurtul demeye. Seviyorum ama yine de bazi seyleri bana cok batiyor.Bu adamlara bu kadar yüzü niye veriyorsunuz anlamıyorum. Dışarı çıkmandan giydiğin kıyafetten ona neymiş?
Yarın öbür gün bununla evlenirsen seni eve kapatır, annene gittiğin zaman bir hafta küs kalır. Evinin kadını, çocuklarının anası, kocanın kölesi olursun.
Benimde geçmişte bir erkek arkadaşım olmuştu böyle kıskanç. 1 haftanın sonunda bir gün iş arkadaşlarımla yemekteyken üzerinde ne var diye sormuştu utanmadan. (Ne giydin anlamında yanlış anlaşılmasın) gün noktayı koydum. Uzakta yürütülen ilişkide güven yoksa benim için bitmistir olay.15 aylik bir iliskim var ikimiz de 21 yasindayiz. Sorun su ki sevgilim inanilmaz nazli surekli kapris yapiyor en ufak seyde küsüp bi kac gün konusmuyo ben özür dileyene kadar. Hasta oldugunda uzakta oldugumuz icin ilgilenemiyorum gecmis olsun doktora git vs demekten baska bisey gelmiyo elimden kendisi istiyo ki iyilesene kadar arayayim msj atayim aglayip duruyo surekli.
Ve de cok asiri kiskanc evden cikmama bile izin vermiyo tabi ben izin istemiyorum habersiz cikiyorum haber verdigim zaman fotografini cek kiyafetine bakicam gibisinden seyler soyluyor. Mesela en komigini soyliyim ben Cem Yilmazi cok severim firsat buldukca izlerim gosterilerini. Buna bile karisti izlemiceksin bir daha kiskaniyorum gibisinden seyler soyledi kabul etmeyince yine bi tripler, yine beni sevmiyosun demeler. Soguttu artik kendinden, illallah dedirtti.
Daha neler var ama kelimelere dokemiyorum. Sadece dertlesmek istedim
Hahahha çok güldüm.
Bebek gibi konuşan kızları biliyorum da erkek ilk kez duydum.
Ama yengeç demişsin sasirmadim. Nazli niyazli oluyorlar kız gibi. Burç cinsiyetleri kadın zaten. Ama buradaki esas erkek koç mus. Koç erkeği mizirdanmaz yahu. Ben kadini iken mizmiz değilim dir erkeğine şaşırdım
Ayrıl.Bu adamlar düzelmiyor.Verdiğin emeğe,zamana yazık.
evet ciddiyetle bi şeyler konuştuğumuzda bi anda beni sev diye tutturup güzel sözler bekleyip okşansın istiyo kahkaha atarak yapıyorum bazenöyle deme ben de koç kadınıyım ama mızmız sayılırım ama beni şımartana yaparım bunu genelde erkeğine ben de bayağı şaşırdım onlar normalde sosyal hayatta cirit atmaktan arkadaş ilişkilerinden işten güçten ve o hafif sert hallerinden taviz verip mızmızlık etmezler kız gibi
Erkek naz mi yaparmis ya. Kapris yapan erkek ne. Bide ortalarda erkegim diye dolaniyo yetmiyo sevgilisi var. Üfff evlerden irak yani. İnsan buna 15 ay degil 15 gun tahammul edemez ne sabir varmis sizde de
Asla ezdirmiyorum yanlis anlamayin..Trip, kapristen ziyade daha onemli bir sorununuz var bence. O da sizi bu kadar kisitlamasi... Sizin de kendinizi bu kadar ezdiriyor olmaniz...
Ne yapacagiz biz bunlarlaoff canım kendimi gördüm bir an fotoğraf çek kiyafetine bakıcam o makyaj ne oyle kime begendirmeye çalışıyorsun kendini duyanda makyaj yaptım sanacak eyeliner bile cekemiyorum kiskancligindan
ıyy aynı ablamın kocası
herseye küsüo hep beraber
annemlerdeyken bile ablama
küsüp dudakları uzatıo çekilio
bi köşeye .ablama senin kız
küstü yine diyom gülüyoz:
benimki de kız çocuğundan ziyade çocuk gibi valla, benimle konuşurken napıyosun demez bapocun der, bi yerini acıtır öp beni geçsin diye mızmızlanır, çok iyi bi iş çıkarır ' ama seen biliyo muçuuun? ' diye anlatır ahahhahah bi de bıyıklı mıyıklı kocaman adam valla bazen sinir olup bazen gülüyorum tipik yengeç
BENDE ASLAN BURCUYUM, NİŞANLIMDA.Aslan burcu mu :)
karısı ne iş yapıyormuş annem merak etti de :)Valla ben geçen gün kadının çalıştığı adamın evde çocuk baktığı bir çift tanıdım. Daha bişeye şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?