- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Noktalama işaretleri yerli yerinde kullanılmış nadir yazılardan biri. Güzel de anlatmisiniz.Burçlar yalan söyleeer... O kadar çok özellik sayıyorlar ki bir burçta muhakkak içinden bir ikisi uyuyor insana. Sonra ay ben burcumun özelliklerini taşıyorum. Yok koç kadını böyle, boğa erkeği şöyle olur. Astroloji diye bişey var ama bu burçlarla çok alakalı değil. Kişisel bişeydir. Doğum haritası falan çıkarırsanız bir ihtimal doğru çıkarımlara ulaşırsınız.
Benim eşim de aslan, gayet çekilir bir adam. Çekilmez bir tarafını görmedim henüz. Eski sevgilim de aslandı, onunla anlaşamazdık ama kıskanç biri değildi mesela. Tek başıma çürüttüm işte aslan erkeği mitini.
Bir de bana sorhey allahım ya sinir olurum trip atan erkeklere
Kendine güveni yok, kısa ve net!hayır tam tersi bana guveniyor sevdiğime inanıyor ama bi garip davraniyor yine de.
istediği bişeyi yapmayınca allah benim belamı versin keşke ölsem benden kurtulsan diyip duruyo..
Yok hayir taviz vermiyorum vermedigim icin sürekli küsüyor zaten :)Bu kadar kıskançlığa ses çıkarmayıp taviz verirsen, ileride çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın..
Haklisiniz ama ben taviz vermiyorum kesinlikle. Kendisi cok nazli sıkıyosun bunaldim dedigimde ôleym ben o zaman benden kurtulursun Allah benim belami versin diyor.Artık bayanlarda hiç asalet kalmadı . Ne olur bizi alın biz herşeye razıyız .senin üst modellerin evlenince Üstüne maaşını verir , çocuk doğurur, evide temizler , üstüne ayağına çayınıda taşır ., verirde verir .. Bu zamanda erkek olmak var.
Ben aslan burcu erkeği nazlı olur demedim farkındaysanız ? Kıskançlığını kastetmiştim.Valla bu tipler asalet falan anlamazlar zira terslesen de nazlanır tamam desen de...
Aslan burcu erkeği sert olur nazlı olmaz.
hayır tam tersi bana guveniyor sevdiğime inanıyor ama bi garip davraniyor yine de.
istediği bişeyi yapmayınca allah benim belamı versin keşke ölsem benden kurtulsan diyip duruyo..
Biliyorum da hani burada konuya direkt bosan diye yorum yapanlar var ya hep içimde kalmıştı bunu söylemekEvli değiller ki. 15 aylik flört . :)
Dışarı çıkma, giydiğini çek yolla, Cem Yılmaz'ı izleme... Ne kadar özgüven yoksunu hareketler bunlar.
Biliyorum da hani burada konuya direkt bosan diye yorum yapanlar var ya hep içimde kalmıştı bunu söylemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?