Sevgilim aynı bir kız çocuğu gibi.. :(

Noktalama işaretleri yerli yerinde kullanılmış nadir yazılardan biri. Güzel de anlatmisiniz.

Benimki de koç burcu bazen iliskimiz de ben erkek o kız olsaymis keşke diyorum ayni sürekli sorunludur orası burası yamulur hasta değilse hasta olacaktır falan :) sayısal loto tutturayım seni komple bakıma sokturcam diyorum :)
Biz de 21 yaşlarının sonlarında sevgili olmuştuk seninki kadar olmasaydı nazlıydı benim adam da benden çok aglardı falan ama kıskançlık yapmadı yaparsa kendimden ödün vermem bu yüzdende pek karışmaz...
Bir sşeyleri düzeltmek istiyorsan ona her şeyi olduğu gibi anlat ben direk yüzüne vuruyorum ağlamaklı falan oluyor ama alıştı sanırım...

Sen de idare etme içine atma ne kadar duygu sömürüsü yaparsa yap kendinden emin bir şekilde konuş ona... Bir de ona ayna ol :) o duygu sömürüsü yapıyorsa sen de yap, sürekli ilgilen ilgi bekle ve nasıl oluyormuş diye belli et :)

Seni gerçekten seviyor ve mutlu edebiliyorsa sana sadıksa onu kaybetme

Benimkide kiskancta en azindan fotograf cek at bakayim kiyafetine demiyo :)) yada tv izlememe karismiyor daha yasi kucuk olgunlasir insallah

kendi kimbilir hangi fındıkları cevizleri kırdı da nerede kuruyemiş dükkanı açtı acaba

kişi kendinden bilir işi demişler bunlar aslında naz değil de neyse...

Haklisiniz ama ben taviz vermiyorum kesinlikle. Kendisi cok nazli sıkıyosun bunaldim dedigimde ôleym ben o zaman benden kurtulursun Allah benim belami versin diyor.
Asla boyle sevgilim olmasin derken basima geldi..

hayır tam tersi bana guveniyor sevdiğime inanıyor ama bi garip davraniyor yine de.
istediği bişeyi yapmayınca allah benim belamı versin keşke ölsem benden kurtulsan diyip duruyo..

Duygu sömürüsüyle istediklerini yaptırmaya çalışıyor yani. Tehlikeli bir tip bence, asıl böyleleri kandırıyor.

Genc kiz gibi , adeta 18lik tazeler gibi suzuluyor.

Bu nedir ya, baska kadinlardan mi hoslaniyorsun kardes? Bu adamin neresi erkek, degisik cinsel yonelimlerin yoksa git erkek gibi bir erkek bul derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…