Sevgilim ayrılırsam intihar etmekle tehdit ediyor

propanol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
838
916
123
Aramız çok kötü sürekli kavga ediyoruz.Ben 2-3 defa ayrılmak istedim.Sen gittiğin an kendimi öldürürüm dedi.İşin kötüsü son 2-3 aydır cidden psikolojisi bozuk gerçekten yapar diye korkuyorum.Sizce napmalıyım?

bu intihar numaraları çok uydurma geliyor bana,
bence ayrılma ama soğuk dur, uzak dur , bittiğini anlasın ve gitsin derim ben

benim eski sevgilim tam bir psikopattı. arabadayken tartıştığımızda arabayı kamyonların altına falan sürüyordu. 4 yıl görüştük sonunda ayrıldım. bağırdı çağırdı yollarımı kesti. ama öldürmedi kendini. salla gitsin... laf bunlar hep... havlayan köpek ısırmaz.

canım binim bi eski erkek arkadaşım vardı bildiğin rahatsız bozmuş kafayı benimle bende lise 2 de falanım düşün yani küçüğüm . her neyse adam psikopat ayrılcam diyorum o da aynen intihar ederim ölürüm biterim yaşayamam sensiz diyor. bir gün bunlara gittik annesi çağırdı çocukta benden 5-6 yaş falan büyüktü bu arada( o kadar önemsiz kişilik ki hatırlamıyorum bak) . neyse biz bi sebepten ötürü tartışmaya başladık. üst kattada yengesigil oturuyordu annesi de börek falan götürmek için çıkmıştı yukarı . biz nasıl bağırıyoruz . en sonunda dedim bitti bu iş bu kadar bitti bitti ha öyle mi dedi gitti banyoda jileti aldı takır takır indirdi gözümün önünde kollarına kanıyor . neyse baktım böyle olmayacak çantayı takmıştım zaten . hadi lütfen banyoya gir yıka hastaneye gidelim banyoya girdi ben fiyyu direk kaçtım . tabi anlar anlamaz peşimden . koşuyoruz sokakta 250-300 metre ötemiz karakol koş babam koş bu benim yakaladı bi ara iktirmesiyle yere düştüm o esnada babam aramış beni arka cebimde telefon açılmış. babam sesleri duyuyo işten koşuyor adama inme inecek korkudan o kadar korkmuş. daha sonra ben yine bir hamleyle elinden kurtulup tekrar koştum ama her yanım kan içinde . en son karakolun oraya gelip bi taksi çevirdim beni indirmeye çalışıyor taksicide ayırdı sonra çocukta karakoldan korkmuş olsa gerek döndü gitti. sonra o hastaneye ben hastaneye o kolları için ben sinir krizi geçirdiğim için . taksideyken babam tekrar aradı bi yer söyledim oraya geldi direk . babama olanları anlatırken çenem kitlendi ve sinir krizi geçirdim vs vs . sonra babam beni hastaneden çıkarıp çocuğu bulmaya gitti . ama o kadar yüzsüz ki babamda konuşsa peşimi onun ardından 3 ay daha bırakmamıştı en son hat falan her şeyi değiştim . sonra bir gün kalktı evime kadar geldi annemlere mektup bıraktı ben kızınızı çok seviyorum falan diye. daha sonra kesik olan yerlere dövme yaptırmıştı en son ayrıldığımızdan 6 ay sonra falan görmüştüm.

şimdi gelelim sana bu olayı neden anlattım . kesecem demekle ölürüm biterim demekle kimseye bir şey olmuyor .hatta ve hatta olan sana oluyor canım . sen kendini düşün ayrıl gitsin . benim yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem (hoş bende sorunlu bir ergendim ama :9::9:) ölürüm demekle kimse ölmez öyle bu benim anlattığım manyak gibi de herkes kız arkadaşının gözü önünde bileklerine takır takır indiremez yani o çocuk o kadar kesmesine rağmen ölmedi şuan yaşamına devam ediyorsa o da ölmez. he intihar ederim diyorsa canının tatlılığından vazgeçiyorsa eğer kendi bilir. ama sen şu gün ayrılmazsan olay daha kötüye gider ve ileride sen sinir hastası olursun. ben bu olaydan sonra 8-9 ay boyunca geceleri çığlık çığlığa uyandım hep. ondan kendinden başkasını pekte fazla önemseme benden sana tavsiye:34::34:

Edit: bir de şunu ekleyeyim . düşün ben o yaştayım çocuk tutturdu evlenelim çocuklarımın anası ol diye bizimki böyle bir trajediydi yani sen yap hesabını

Son düzenleme:
bence yapabilirr.
sakin bir şekilde konuşup, haftalar bile sürse onu ayrılığa ikna etmelisin. psikolojisinin ne durumda olduğunu bilmiyoruz sonuçta. bence adamın dediklerini kulak ardı etme.

Öldürmez bi kac çizik atabilir :ssz: benım de vardı önceden ölürüm biterim diyen bi gün kavgalıyken ilac icmis güya intihar etmis ama bisey olmamıs felan banada bunu bi kac gun sonra söyledi artık ne kadar dogru bilemem de ... Sonra bu hep benım asla benden vazgecmez geri döner bana diye düsünüyodu .... 3,4 sene oldu ayrılalı ama hala benı sevdigini biliyorum :1:

Öncelikle hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum.Ya bizimksi uzak mesafe ilişkisi.Üniversitelerimiz ayrı şehirde.Yaz tatillerinde memlekete döndüğümüzde görüşüyoruz.Yanımdayken gayet normal davranıyor.Ama bütün sene okuldayken neler çektiğimi bir ben bir allah biliyor.Bi de sanki bana yalan söylüyor gibi.Biz bi kere bunla kavga ettik.Bu öldürcem kendimi filan dedi tınlamadım ben.Sonra mesaj attım 15 dakika sonra cevap verdi." intihar etmek için binanın tepesine çıktım beni zor durdurdular" filan diye.Yani biraz sallıyor gibi.Ama geçen gün kavga ettik bilgisayarını kırdı.Öyle manyaklıkları kontrolsüzlükleri var.Ya dediğini yaparsa naparım? :( Bunun vicdan azabıyla yaşanmaz kızlar:(

Cokta boslamayinda benim kuzenin erkek arkadasi intihar etti evden atladi ama arabanin ustune dusmus hicte bisi olmadi da bu tehditleri devam ediyoe ancak beraber degiller Allahtan uzaklar birbirlerinr sehir olarak

ya benim bütün eski sevgililerim ayrılık aşamasında beni böyle tehdit ettiler.. blöf güzelim bunlar, inanma.. son çareleri bu ellerinde tutmak için..

seni istemeyen biri için intihar etmeye değer buluyorsan kendini eğer et de bakalım ne yapacak... tam ergen lafları ya şuraya bak kendini bilen insan böyle mi konuşur Allahaşkına?? istenmiyosun işte adam gibi çekip gitsen daha çok insan muamelesi görceksin halbuki farkında değil.. herneyse bence birşey yapamaz kimse de kimseyi yanında zorla tutamaz bunu anlayacaktır (tabi olgun biri gibi düşünürse) eninde sonunda peşini bırakmak zorunda kalacak paşa paşa ;)

Son düzenleme:
anasını ara söyle şekerim..

yok mu güvendiğin aklı selim biri , arkadaşı falan hoş arkadaşını ayartabilir ama biraz daha yaşı büyük birine söyle , bana böyle şeyler söyledi tedirginim diye..

bi de sor bakalım intihar planı va rmıymış..ciddiyse plan yapmıştır..
:51:

Aramız çok kötü sürekli kavga ediyoruz.Ben 2-3 defa ayrılmak istedim.Sen gittiğin an kendimi öldürürüm dedi.İşin kötüsü son 2-3 aydır cidden psikolojisi bozuk gerçekten yapar diye korkuyorum.Sizce napmalıyım?

Ayrıl. Hiçbir şey yapamaz. Ben ne diyenler gördüm. Hiçbir şey olmadı. Korktukça üstüne gelir korkma ayrıl.

can tatlı canım korkmaa, benim de vardı bi' tane , öldürürüm diyordu tabi yemedim. bi resim attı bileklerini çekmiş kıpkırmızı falan resmi yakınlaştırdım domates kabuğu koymuş ahahaa yalnız adam ölüyor, ölmeden önce fotoğrafını çekip bana atacak ay Allah'mm :1::1::1: aklıma geldikçe gülüyorum, kuzenlerle aramızda dalga muhabbeti olduğuyla kaldı. erkekler , kızların ölüm lafına tav olduklarını sanıyorlar sanırım ama çok çocukça geliyor ve soğuyoruz :ssz:

Son düzenleme:
İntihar etsin de 1 yalancı eksik olur dünyada..

İntihar edecek adam kimseye haber vermez kendini katleder.. :27:

Karşısındakini gerçekte isteyen erkek adam gibi onu ikna etmeye çalışır, ezik gibi duygu sömürüsü yapmaya çalışmaz...
Karakter bozukluğu görüyorum ben bu çocukta..:20:
Ömür boyu bunu çekmeyi göze alıyorsan barış..
Ama istemiyorsa da bırak ne yapıyosa yapsın (!) zorla kimse elde edilmez ki yani:19:

Back
X