Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Sizi genel anlamda umursamıyor malesef sevgiliniz. Yaşı küçük de değil. Kiminle ciddi düşünüp düşünmeyeceğine ilk haftadan karar verir.
Utanmadan başkasını bulursun gibi sözler demesi sizi önemsemediğini vakit geçirdiğini gösteriyor.
Anneniz başkasına söyleyeceğinizi düşünmeden birini kafesle, evlen falan gibi laflarla konuşuyor olabilir. Amacı yaşın küçükken seçim imkanın çok olması. Siz de sevgiliniz olmaya layık bile olmayan birine annenizin özelini anlatıyosunuz.
Sizin annenize saygınız yok adamın neden olsun. Ayıp yani, resmen evlilikle kafayı bozmus bir kadın gibi göstermişsiniz annenizi.

Yani bilemiyorum..Hadi digerleri neyse SAKA diyelim.. Ama bu sonuncusu gercekten yenilir yutulur turden bisey degil..Annene ve sana saygisi olmayan birinin senin geleceginde yeri olamaz derim ben..

Demişsiniz ya, ikimiz de iyi okullardan mezun olduk ama 2. Sınıf eleman konumunda çalışıyoruz diye. Bence her ikiniz de o konumda kalmaya devam edeceksiniz. Erkek arkadaşınız , kız arkadaşının bile yanında nasıl konuşacağını bilmeyen bir dangalak ve annesine küfür edecek kadar terbiyesiz, siz ise bu durumlar karşısında ne yapacağını bilmeyecek ve 5 günlük küslükten sonra sineye çekecek kadar safsınız. Görüldüğü üzere , okumak insanın cehlini alsa da, eşeklik baki kalıyor...

Kafesle ne kadar çirkin bir tabirdir ya

Bunu erkek arkadaşına da bu dille söylediysen aldığın cevap çok doğal..

Adamın ciddi bir niyeti yok bu her halinden belli. Her ilişkide evlilik olacak diye bir kural yok ama her ilişkide saygı olmalı ve ben erkek arkadaşında o saygıyı göremedim

Hakaret edince ego mu yaptiniz? Neydi amaciniz hakaret ederken? Ulastiniz mi o amaca?

bu nasıl laçka bir insandır böylee. 3.5 ay olmuş daha yeni bi ilişki ve ortada ciddiyet yok bişi yok. şimdiden böyleyse ilersini düşünemiyorum. annenize bu tarz bişi söylediyse kim bilir size ne söyler ilerde uğraşılmaya değmiyecek kadar sorunlu bi insan profili karşınızda ki bi an evvel kurtulun ondan. ve giderkende annenize söylediği o laf için şu hareketi yapın lütfen saygılaar.

çok güzel bı tesbit..

Adam konuştukça batmış. Bir an önce uzaklaş, hala konuşmaya devam etmek gibi ibr hata yapmışsın çünkü.

Bu arada annenin erkek kafesle tavrı da en az bahsettiğin adamın ki kadar rahatsız edici.

(hala?) sevgilin olan o adamin sana bunlari soylemekteki tek amaci surekli onunla ciddi dusunmemen icin sinyal vermek.

Hakaret edince ego mu yaptiniz? Neydi amaciniz hakaret ederken? Ulastiniz mi o amaca?

Hayır , hakare etmedim ve herhangibir ego sorunum yok. Demek istediğim iyi okullardan mezun olmak insanı adam etmeye yetmiyor, bu kızcağız isterse 2 Üniversitesi daha bitirsin , saflık derecesinde iyi niyetli ve bu özelliği değşmeyecek. Annesine edilen küfür karşısında bile , karar verme mekanizması doğru çalışmamış bu yüzden bence iş hayatında doğru düzgün kararlar verebilecek bir yeterlilikte değil. Yani bazı özellikler okumayla değiştirlemiyor. Erkek arkadaş , evet sanırım ona hakaret etmiş olabilirim , dangalak ve terbiyesiz ama sanırım bu konuda böyle tek düşünen ve söyleyen ben değilim. Bu durumda, erkek arkadaşa verip veriştiren herkes ego mu yapmış oluyor ?

Affettiniz öyle mi??
Anneme o lafı kullanacak "adamın" kıçına öyle bir tekme atarım ki..
O tekmenin nerden geldiğini anlayamaz!
Öyle bir adamla berebersiniz ki,bu adam yakında size zengin kocada bulur.
Bazı insanlar ne yaparsan yap pistir.
Sizin sevgiliniz de bu kategoriden.
Yol yakınken bu "ADAM" dan ayrılın.

Baya patavatszmış acikcası... siz olsaniz ne yapardiniz demissiniz ben olsam ayrilirdim net.

yol yakınken kurtul bence yaptığı şakalar yersiz saçma en basitinden sen kendini düşün ciddi düşündüğün birine sürekli öyle şakalar yaparmısın? Annene söylediği lafa gelince düşünmeden böyle bi cevap verebiliyosa bunun devamı gelir ve hiç bi zaman önüne geçemezsin her kim olursa olsun ailesine söylenen en ufak bi sözü bile kabul etmez ayrıca söylediği yenilir yutulur biçimde değil. böyle patavatsız biriyle devam edersen emin ol daha çook üzülürsün arkana bakmadan kaç kurtul

ne cesaret yahu bu, ne sıfatla yani??? şimdiden böyleyse evlenseniz annene ve sana ne laflar gelicek şimdiden görebiliyorum..
ki elemanın evlenmeye hiççç mi hiç niyeti yok belli ki... hiç uzatma bence...

Annenize dediği laf çok çirkin,ben olsam 1 dk durmam ayrılırım,kimse benim anneme laf edemez ki.
Bence sizi eğlence olarak görüyo o,belli zaten laflardan ,canı sıkılınca sallayacak muhtemelen .

Annenize ettiği hakaretten sonra özür dileyince barıştıysanız inanın siz bu adamı hakediyorsunuz zaten.
Fazlasını değil.

Yeri geliyor kaç senelik evli olduğun eşine bile ailenin her ettiği lafı söyleyemiyorsun, sen gitmişsin 3 ay tanıdığın adama anneni şikayet etmişsin. Annen hakkında bu lafı bu kadar rahat ediyorsa hala onunla olman çok yanlış.

Sana kaç kere anlatmaya çalışmış zaten ciddi olmadığının sinyallerini vermiş.
Eğer ciddi olsaydı annene o lafı demezdi bu kadar basit.

Son düzenleme:
Annenize dediği laf çok çirkin,ben olsam 1 dk durmam ayrılırım,kimse benim anneme laf edemez ki.
Bence sizi eğlence olarak görüyo o,belli zaten laflardan ,canı sıkılınca sallayacak muhtemelen .

arkadaşa sonuna kadar katılıorum salla gitsin kardeşim böle biri konuşulmaya bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…