sevgilim benden kısa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sylg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de o kadar takinti yapilacak bir fark yok. Dugunde vs ayakkabi icine konan yuksek tabanlar var erkekler icin, disardan anlasilmiyor. Birkac cm uzatiyor sanirim o zaman topuklu da giyebilirsiniz.

Kısa değil. Sanırım siz onu beğenmiyorsunuz. Eğer öyleyse dert etmeyin 2 yıla ayrılırsınız. Böylece anneniz haklı çıkmış olur. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

adam topuklu giysin bence konuda kapansın Gizli platform giyerse farkedilmez ..

konu sahibi alınmasın kesinlikle dalga geçmek için yazmıyorum ancak gizli platform deyince burhan altıntop geldi aklıma. gece gece çok güldüm çok yaşayın emii

Tek derdiniz bu olsun alla sen ya. Boyu değil işlevi önemli dersem ceza yermym

Valla benım nısanlım kısa veya uzun olsa ben kımseye laf dedirtmezdim kaldıkı kafam karışsın. Gonlunu sevmısım takılmayın sacma sapan seylere yahu hem bıde şu var mınyon erkekde bayanda daıma genc gosterır olaya burdan bakta bari geri ısınıver:)

Boyuna takinti yapicaksan bastan bulasmasaydin.
Az ne istediginizi bilin, huy boydan daha muhim.

Arkadaşım ne yapacaksın eni boyu
kişilik olarak sana uygun biriyse tamamdır
ilerde kime ne olacak belli mi olur ??

Benim de sevdiğim çocuk galiba benden kisa... Boyum 1.70 bir ara bana 1.75im gibi bisey dedi ama benden uzun degil ve ben onun boyunu takmak istemiyorum.birbirimize çok benziyoruz. Ayni zamanda çok güzel sarki soyleyip gitar çalıyor. gözümün içine bakarken gözleri ışıldıyor resmen :) su an konusmasak da ona kendimden çok güveniyorum iyi ki var

İnsandan değil süs eşyasından bahsediliyor sanki. Birileri de sevgilinize o kız yanına yakışmıyor, şurası eğri, burası büyük gibi yorumlar yapsaydı, "aşkın sevginin hiç mi değeri yok, bu insanlar ne kadar sığ, ne kadar acımasız" diye isyan etmez miydiniz acaba?
Siz bu adamı seviyor musunuz ondan haber verin.

Sevgilisi,kendisi hakkında fiziksel yönü ile alakali konu açsa bizler kadın olarak ne kadar kırıcı buluruz
Bir beş yıl sonra da "sevgilim mavi gözlü değil ayrilsammi" türevi konular açar sanırım

Sevgilisi,kendisi hakkında fiziksel yönü ile alakali konu açsa bizler kadın olarak ne kadar kırıcı buluruz
Bir beş yıl sonra da "sevgilim mavi gözlü değil ayrilsammi" türevi konular açar sanırım
Üzücü şeyler bunlar. Birine kıymet vermek, sevmek bu değil. Yanımda insanların hayranlıkla bakacağı biblo gibi bir adam olacağına, bana sevildiğimi hissettirecek, içimi ısıtacak, birlikte zevkle yaşlanacağım bir insanoğlu olsun diye bakılabilse keşke.

Ee senden kısa değilmiş.
Napcan allah boy vermemiş.
İçten topuklu ayakkabı giysin

Arkadaş boy atmıştır belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…