- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
ne güldüm ya :)canım bu adam yıkanırken çekmedi ya sonuçta
baştan belliymiş,yeni mi dert oldu ?
adam topuklu giysin bence konuda kapansınGizli platform giyerse farkedilmez ..
HahahahhahahahahTek derdiniz bu olsun alla sen ya. Boyu değil işlevi önemli dersem ceza yermym
Cuk oturmamış mı amaHahahahhahahahahAklımdan gectide tırstım cezadan
Aynen ahahah sesli güldmCuk oturmamış mı ama
Belki çekmiştir boydan :)5 sene sonra mı dikkatini çekti
Sevgilisi,kendisi hakkında fiziksel yönü ile alakali konu açsa bizler kadın olarak ne kadar kırıcı buluruzİnsandan değil süs eşyasından bahsediliyor sanki. Birileri de sevgilinize o kız yanına yakışmıyor, şurası eğri, burası büyük gibi yorumlar yapsaydı, "aşkın sevginin hiç mi değeri yok, bu insanlar ne kadar sığ, ne kadar acımasız" diye isyan etmez miydiniz acaba?
Siz bu adamı seviyor musunuz ondan haber verin.
Üzücü şeyler bunlar. Birine kıymet vermek, sevmek bu değil. Yanımda insanların hayranlıkla bakacağı biblo gibi bir adam olacağına, bana sevildiğimi hissettirecek, içimi ısıtacak, birlikte zevkle yaşlanacağım bir insanoğlu olsun diye bakılabilse keşke.Sevgilisi,kendisi hakkında fiziksel yönü ile alakali konu açsa bizler kadın olarak ne kadar kırıcı buluruz
Bir beş yıl sonra da "sevgilim mavi gözlü değil ayrilsammi" türevi konular açar sanırım
Ee senden kısa değilmiş.kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 senelik bir ilişkim var 2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyoruz. kendisi karakteriyle mükemmel biri ne istersem yapıyor vs. ama arkadaşlarım annem yakıştırmıyor buda son günlerde çok fazla kafama takıldı boyu kısa bunu çok fazla kafama takıyorum ne yapmalıyım 1.64 boylarında bende 1.61 ama erkekte bu 1.64 abes duruyor psikolojim alt üst((
Arkadaş boy atmıştır belki :)Boyun 1.61 ise onun 1.64 ise nasıl sensen kısa oluyor ?Ayrıca bir bak kısa boylu ünlülere manken gibi kızlarla birlikteler :) Bu adam sonradan mı kısaldı? 5 yıl önce daha mı uzundu?
seviyorsan başkalarının dediğini takmamalısın bence. Takıyorsan da sevmiyorsundur zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?