sevgilim benden kısa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sylg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanimlar goz doktorunuzu aksatmayin bakin 5 sene geciktirince neler oluyor yapmayin...

Matematiğiniz mi zayıf sizin? Çocuk sizden 3 cm uzun. Ben çok ayıpladım şu an sizi. 5 yıldır sevgilinizin boyunun farkında değil miydiniz? Beğenmiyorsanız ayrılın, sizi zorla tutan mı var? Çok ayıp ya bence. İnsanlar densizdir, tipsiz derler, kısa derler, yakışmıyor derler vs. ama o sizin sevgiliniz, milleti ilgilendirmez yani. Seven insanın bunu sorun edeceğine inanmıyorum ben ama böyle bahane de olmaz ki... Konu sahibi, ilişkinde mutluysan elalemi de takmayacaksın, matematik hesabı da yapmayacaksın. 1.64>1.61 bu arada. 5 yıl nedir ya? 5 yıl. Ben sana bir matematik hesabı yapayım ama gülme.
64-61=3
İlişkiniz= 5 yıl. 5>3 diyoruz ve bunları sorun ettmiyoruz.
Selametle.

Benim eski nisanlim 185 ti nolduu cok mu mutlu oldumm bana etmedigi kalmadi da ayeildik insan olaydi da boyu kisa olaydi tek canim bunlara takilma insanlik gercekten baki olan

Bir çok ünlü çiftlerde bile erkek kısa kadın uzun olabiliyor. Ha bi de sizde o da yok. Sorun ne. Disardan gelen en küçük eleştiriyle sarsılacak kadar az mı ya da azalmış mı sevginiz. Anlamadım. Çok tuhaf bi bakış açısı. Sen kendin beğenip seçmişsin başkalarının yorumları seni etkilememeli.

Canim benim sen seviyor musun? Gerisi bos... boy cok onemli olsaydi cem yilmaz hep mankenlerle cikmazdi :) gonlu gonlune yakissin hic takma

o çiktigi mankenlerin hiç biriyle evlenmedi...
çünkü ciddi degildi, çünkü evlilik düsünmüyordu...
bir çok iliskiside reklam kokuyordu...

konuya gelirsek... zamana birak ve bol bol hayirlisi olmasi için dua et...

ESPRI olsun diye soylemistim zaten

norwegian tamda demek istediğimi anlatmış işte teşekkür ediyorum :)
aslında kızın demek istediğini anladım erkek te 165 cok bodur dururken kızda uzun durabiliyor onu demek istedi bence zaten uzun ondan cocuk o kesin

koskoca 5 seen gecmis, iyi kotu hayatinizin bir donemini birlikte gecirmssiniz, simdi arkadaslarim boyu kisa diyor napimm ben yardim edin diye utanmadan baslik aciyorsunuz. ayip o birlikte oldugunuz kisiye, yasadiklariniza, o 5 yila, evlenmeyi dusunen ciddiyetinize, sevginize sayginiza.
arkadaslarin atla dese atlayacakmisin, ayril dese ayrilacakmisin, evlen dese evlenecekmisin. senin hayatini, secimlerini arkadaslarinin o einstain arkadaslarin mi belirliyor.
o birlikte oldugun kisinin, katakterine, kisiligine, senin icin yaptiklarina ve yapabileceklerinin potansiyeline, sana olan sevgisine, saygisina odaklan sadece. bu ozellikler yoksa, zaten salla gitsin. ha varsa, boy demen cok sacma. hele arkadaslarim demen daha da sacma.

sen de baya kısaymışsın ama annen haksızlık etmıs oğlan demıyecek mı sankı kızın 180 :)) arkadasların da tabi
uzun suren bır ılıskıde ıllakı boyle cevre etkısı olur..gazla çalışma..Allah mutlu etsın ne kadınlar var dürüst bır erkege hasret

Yahu 5 senedir bereberken adam 1,90 dı da arkadaşlarınız aileniz ( ki aslında kimseyi ilgilendirmez ) yanınıza yakışmıyor deyince mı adam 1,64 oldu?
Ne kadar basit sebepeleriniz var ilişkileri bozmak için.
Çok klişe olacak ama önemli olan boyu değil işlevi !!!!

En önemlisi karakteri gerisi faso fiso takilma sen kendinden eminmisin ondan haber ver bunlar kuru gürültü.

önemli olan boyu değil işlevi hahhahahaha

bu konunada cevap yazayım :) hıcc dert etme bız esımle 1.70 boyundayız valla ben hep babet gıydım gelınlıgın altında bıle ohhhh ne kadar rahattı hem boylarınız yakın olunca basını ona bakmak ıcın kaldırmak zorunda kalmıyorsun hem mılletın ne dedıgını hııııııc kafana takma sız mutlu olun bu ısler boy posla olmuyor

sonradan bende ona karar verdim cnm malum benimde boyum çok uzun değil babet giyemem giyersem o gelinliği nasıl taşıyacam :)) artık erkek arkadaşımda gizli topuktan giyer dengeleriz. benim için boyu önemli değil ama malum şu çevre varya yorum yapıyorlar deliriyorum görmen lazım birde kıyaslamalar felan bak şu nasıl birini bulmuş felan yani her şey dış görünüş mü yaaaa insanların hevesini mutluluklarınıda kırıyorlar

ahh canım mıllet hıc susma zaten bosver :) babet gercekten buyuk rahatlık canım :) bırde topuz konusu var ben cok tepeden yaptıramadım ıste o baya fark varmıs gıbı gösterırdı

ahh canım mıllet hıc susma zaten bosver :) babet gercekten buyuk rahatlık canım :) bırde topuz konusu var ben cok tepeden yaptıramadım ıste o baya fark varmıs gıbı gösterırdı
bak yeni bir şeyy dahaa topuz konusu onu hiç düşünmedim böyle çok tepeden istemiyorum ama çok aşağıdada olsun istemiyorum ama galiba en iyisi enseden yaptırmak :)

kim ne demiş boşver gitsin. onlar sizi çekemediği için konuşuyolardır. sen mutlu olmaya bak..annene de sana nerden deve pardon uzun boylu bulayım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…