kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 senelik bir ilişkim var 2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyoruz. kendisi karakteriyle mükemmel biri ne istersem yapıyor vs. ama arkadaşlarım annem yakıştırmıyor buda son günlerde çok fazla kafama takıldı boyu kısa bunu çok fazla kafama takıyorum ne yapmalıyım 1.64 boylarında bende 1.61 ama erkekte bu 1.64 abes duruyor psikolojim alt üst((
Canim benim sen seviyor musun? Gerisi bos... boy cok onemli olsaydi cem yilmaz hep mankenlerle cikmazdi :) gonlu gonlune yakissin hic takma
ne alakao çiktigi mankenlerin hiç biriyle evlenmedi...
çünkü ciddi degildi, çünkü evlilik düsünmüyordu...
bir çok iliskiside reklam kokuyordu...
konuya gelirsek... zamana birak ve bol bol hayirlisi olmasi için dua et...
o çiktigi mankenlerin hiç biriyle evlenmedi...
çünkü ciddi degildi, çünkü evlilik düsünmüyordu...
bir çok iliskiside reklam kokuyordu...
konuya gelirsek... zamana birak ve bol bol hayirlisi olmasi için dua et...
aslında kızın demek istediğini anladım erkek te 165 cok bodur dururken kızda uzun durabiliyor onu demek istedi bence zaten uzun ondan cocuk o kesin
sonradan bende ona karar verdim cnm malum benimde boyum çok uzun değil babet giyemem giyersem o gelinliği nasıl taşıyacam :)) artık erkek arkadaşımda gizli topuktan giyer dengeleriz. benim için boyu önemli değil ama malum şu çevre varya yorum yapıyorlar deliriyorum görmen lazımbirde kıyaslamalar felan bak şu nasıl birini bulmuş felan yani her şey dış görünüş mü yaaaa insanların hevesini mutluluklarınıda kırıyorlar
bak yeni bir şeyy dahaa topuz konusu onu hiç düşünmedim böyle çok tepeden istemiyorum ama çok aşağıdada olsun istemiyorum ama galiba en iyisi enseden yaptırmak :)ahh canım mıllet hıc susma zaten bosver :) babet gercekten buyuk rahatlık canım :) bırde topuz konusu var ben cok tepeden yaptıramadım ıste o baya fark varmıs gıbı gösterırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?