sevgilim benden kısa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sylg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim anlamadığım olay 5 senedir söz nişan vs araya girmeden aklın neredeydi :)
ayrıca senden de kısa değil
sırf boy meselesi için ayrılırsan ilerde evlendiğin insan odunun biri çıkarsa çok vurursun kafanı duvarlara
o yüzden sil bu meseleyi kafandan.

Aman boşver be güzelim.. Çevre hep konuşur.. Konuşurlar konuşurlar susarlar.. Sen neden milletin ağzına bakıyorsun ki.. Erkek arkadaşının karakteri nasıl, anlaşabiliyor musunuz?, ortak hayalleriniz var mı? , mutluysan gerisi hiç önemli değil.. İnan erkek arkadaşın 180 boyunda olsaydı, bu sefer başka şeyler söylerlerdi. Maaşına bakarlardı. Evi, arabası yok derlerdi.. Milletin laflarını umursama.. Evlenince sen o çocukla aynı evi paylaşacaksın, aynı yatağını paylaşacaksın, hayatını paylaşacaksın.. Millet hep dış kapıda duracak..

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum.. Bizim milletimiz her şeye bir kulp takar, bir çok şeyde kendilerinde söz hakkı olduklarını sanarlar ama yanılırlar.. Yahu sen kimsin ki, Allah mısın?, peygamber misin de; elalemin çocuğunun boyuna posuna laf etme hakkını kendinde görüyorsun. Konu sahibine de erkek arkadaşını, savunamadın mı? sanane diyemedin mi? madem emin değildin, neden 5 yıl oyaladın çocuğu. Onunda kalbi, yüreği yok mu? Yazık çok yazık...

canım sen sevmiyorsun anladığım kadarıyla. sevsen kel sırma saç, kör badem gözlü gelir insana.
5 yıldır boyu kısalmadığına göre ve sen bunu şimdiye kadar sorun yapmadığına göre benim izlenimim sendeki sevgi bitmiş.

Sizde çok uzun değilmişsiniz ,aranızdaki boy farkını şuan görmeniz ayrıca garip, biri benim eşim için çok uzun boylu sen ondan daha kısasın hiç yakışmıyosunuz dese sizene bana göre eşim dünyanın en yakışıklısı derim yüregi güzel olsun dış güzellik gelip geçici

Ben sana bişey diyim mi? Boylu poslu endamlı bir adam olsa bu sefer o çevre amaann böyle adamında beğeneni çok olur kızlar rahat bırakmaz gözü dışarı kayar he diye laf eder. Yani o çevre hep konuşur. her şeye bir kulp bulur. Yeter ki sen özgüvenli ol ne istediğini bil.

Demekki sevmiyormussun .....sevseydin bunu buraya kadar yazmayi birak kafana bile takmazdin...bence sevmeden nisanlanmayin siz gercekten sevmiyorsunuz cunku...

senden nasil kisa oluyo:) ayni boyda sayılirsinuz ne var bunda. dert edilir mi bu allah askina hayirlis dogru insani bulduysan sukrer bence. .

onu dert ediyorsun ama sen de kısasın : ) kısa boylu olmanın erkeği kadını yok. 1.61 de 1.64 de kısa bak ne güzel dengi dengine ! :)

Ayakkabı içi gizli topuklar satılıyor şeffaf silikon şeklinde, onlardan al sevgiline 3-4 cm fark eder, bot ile giydiğinde de hiç anlaşılmıyor. Önemli durumlarda bunu kullanır.

senden kisami? senden uzun kisa olan sensin, annenlerde seni manken ilan etmis , iyi iste boyu boyuna daha ne

İşte uzun diye alıp,kullanma talimatına uymayınca mal elde patlıyor böyle..

1.78lik boyumla 1.72lik sevgilim vardı evvel zaman önce senin kadar dert etmedim. El ele tutuşmak uğruna tek omzum aşağıda yürüdüm gıkım çıkmadı. Ne çektim beee

5 yildir farketmedinde simdi mi farkettin kisa oldugunu. Ayrica etrafin değil sen evleneceksin bi omur sen yasayacaksin

kısa boylu erkekler daha tatlı bence 190 olsa ulaşmak için biryere çıkman gerekirdi

ya aslında kızın demek istediğini anladım erkek te 165 cok bodur dururken kızda uzun durabiliyor onu demek istedi bence zaten uzun ondan cocuk o kesin

Esimle tanismadan önce benimle tanismak isteyen biri vardi. Sizin sevgilinizin boylarinda ve benim boyumda sizinki kadar. Bende o zaman bizi tanistirmak isteyen arkadasa nerdeyse benimle ayni boyda topuklu ayakkabi bile giyemicem dedim ve öyle kaldi. 1 ay sonra esimle tanisdim. Esimi ilk gördügümde ilk düsündügüm Allahin sopasi yok oldu bu arada esimin boyu 1.96 ve ben 1.61. Bi arkadasin koydugu resimdeki cift gibiyiz Ama dünyanin en iyi insani. Yani olay boyla bitmiyor. Önemli olan insan olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…