Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Sunuda belirteyim. Mesela gunun 24 saatinin 10 saatinde ya teldeyiz ya mesajlasiyoruz ya kamerali konusuyoruz.
Anlıyorum ama fark etmez ki pek, insan sevdiğinin elini tutmak bi yüzünü arada 0-1'ler olmadan görmek istemez mi?

Aldatan birisinden ne hayır gelir ki ? Ayrılın gitsin

Görüntülü konuşuyorlarmiş

Sunuda belirteyim. Mesela gunun 24 saatinin 10 saatinde ya teldeyiz ya mesajlasiyoruz ya kamerali konusuyoruz.
Normal bir erkek işi değil bu.
Asosyal, iletişim kuramayan bir tip olsa gerek. Normal hayatta iletişim kuran bir erkek el ele gezmek, tozmak, zaman geçirmek varken on saat kamera karşısında zaman öldürmez.
Üzgünüm ama sağlıklı bir adam profili değil bu. Ya ezil, kadınların tercih etmediği bir tip anca böyle bağ kurabiliyor. Yada bilgisayar bağımlısı sokağa çıkamayan bir tip.
Normal bir insan iki sene görümtülü 10 saat “sevgililik” yaşamaz.

Adamın yüzüne vurduğun zaman sana ilk ''ben zaten senin olduğunu biliyordum'' diyecek sonrasında sen beni nasıl test edersin hiç mi güvenin yoktu diyerek üste çıkmaya çalışacak. Yukarıda bir üyenin dediği gibi ''başka birini buldum evlenmeye karar verdik sen bana yeterli gelmiyorsun boşuna zaman kaybı'' yazıp engelleyeceksin.

Yaşları iki katı yazmadıysanız tuhafıma gitti.

Neyse, evli değilsiniz bir şey değilsiniz. Ne yapacağınız belli değil mi? İletişimi keseceksiniz.
Sanaldan da ilişki pek yürümez. Öncesinde birbirinizi tanıyor olsanız neyse.

Ben 43 yasindayim. O da 47 yasinda.
Yaşlarınızı okuyunca ayrı bir şok geçirdim kusura bakmayın. Yazdıklarınıza bakarak 2 senedir hiç görmediği tanımadığı biriyle ilişkide olduğunu sanan 20'lerin başında tipik ergenler demiştim. Adam sizin erkek arkadaşınız bile değil ki basın engeli gitsin.

Bence söyleyin bundan sonraki iliskilerinde paranoyak olsun acaba takip ediliyor muyum diye

Bir adam o yaşta günde 10 saat görüntülü konuşuyorsa normal biri olamaz. Sosyal fobisi var dışarı çıkamıyor mu? Başka ruhsal sorunları mı var o yaşta uzaktan ilişki yürütüyor 2 yıl boyunca? Bunu bir düşünün.
Ayrıca bu tuhaf ilişkiyi daha be kadar sürdürmeyi düşünüyordunuz? Yaşınız var ve sevgili ile bir kafe ye gitmeden, kırlarda el ele dolaşmadan, beraber deniz kenarında uzanıp dalga sesi dinlemeden sadece tel de konuşup nasıl yetinebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…