Sunuda belirteyim. Mesela gunun 24 saatinin 10 saatinde ya teldeyiz ya mesajlasiyoruz ya kamerali konusuyoruz.2 sene kimse ben seni çok özledim yüzünü görmek istiyorum yanımda istiyorum artık demediyse ilişki yoktur ortada, o yüzden aldatılmamışsınız
Anlıyorum ama fark etmez ki pek, insan sevdiğinin elini tutmak bi yüzünü arada 0-1'ler olmadan görmek istemez mi?Sunuda belirteyim. Mesela gunun 24 saatinin 10 saatinde ya teldeyiz ya mesajlasiyoruz ya kamerali konusuyoruz.
Evet ben ABD den onun yanina gitmemi bekliyor aslinda. Kendinin buraya gelme imkani pek yok maddi acidan.Anlıyorum ama fark etmez ki pek, insan sevdiğinin elini tutmak bi yüzünü arada 0-1'ler olmadan görmek istemez mi?
Mektup degilde. skype arkadasligi yaptik demekki:)
Yaaa riskli gebeyim ben de aynıyım.Evet altın büllük.Ona sahip olmak ayrıcalik. O yoksa eksik ve noksan oluyoruz. Ben mesela büllük konusunda fakfakirim, pipisiz bir hayatım var.
En azindan pipi senin yatağında yatıyor. Ayni değiliz güzelim. Sen şanslısın. Dokunabiliyorsun ona.Yaaa riskli gebeyim ben de aynıyım.
2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.
Gecen gun ise biz telefonda iken , ben bir baska profilden baskasi imisim gibi o siteden yine yazdim. Hem benimle telde konusurken beni ne kadar cok sevdigini soyledi, hemde o kadina ( yani bana) yazdi nasilsin vs diye. Ikimizide ayni anda idare etti, tabii bilmiyordu o kisininde ben oldugumu.Ben 43 yasindayim. O da 47 yasinda. Ona baska kadinlarla konusup konusmadigini sordugumda bana ettigi yeminleri, sozleri duysaniz insan inanir ama ben inanmiyorum tabiki. Cunku yazan benim zaten kendisine.
Sizce ben ne yapmaliyim? Yuzune vurmalimiyim? Yoksa onu engelleyip hic bir sey soylemeden hayatindan mi cikmaliyim? Yoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim? Yardim edermisiniz bana? Simdiden tesekkur ederim.
Görüntülü konuşuyorlarmişAdamla hiç yüz yüze görüşmemiş, buluşmamışsınız. Belki de adamın bilgileriyle açılmış sahte bir profille konuşuyorsunuz.
40 yaşını aşmış yetişkin insanlarsınız. Neden siz adamın yanına gitmediniz veya adam yanınıza gelmedi ?
Para yolladiniz mi?Haklisiniz ama 2 yilda her gecesinde benimle camerada konustuk. Gunduzleri aldatti ise bilemem tabiki. Ama her anini 2 yil boyunca benimle paylasti.
Yapay zekali erkek arkadas simulasyonu dhaa mantikli geliyor banaHayir hic yan yana gelmedik.
Normal bir erkek işi değil bu.Sunuda belirteyim. Mesela gunun 24 saatinin 10 saatinde ya teldeyiz ya mesajlasiyoruz ya kamerali konusuyoruz.
Yaşlarınızı okuyunca ayrı bir şok geçirdim kusura bakmayın. Yazdıklarınıza bakarak 2 senedir hiç görmediği tanımadığı biriyle ilişkide olduğunu sanan 20'lerin başında tipik ergenler demiştim. Adam sizin erkek arkadaşınız bile değil ki basın engeli gitsin.Ben 43 yasindayim. O da 47 yasinda.
Tamam sana bir orkide göndereyim.En azindan pipi senin yatağında yatıyor. Ayni değiliz güzelim. Sen şanslısın. Dokunabiliyorsun ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?