Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Açıkçası sizin yaşlarınız için uzun mesafe sanal ilişki zaten hiç mantıklı değil.
1- siz o sitede ne yapıyordunuz da erkek arkadaşınızın profilini buldunuz
2- onun fotosunu kullanan fake bir hesap olabilir mi ?
3- eğer o olduğundan yüzde yüz eminseniz bir numara verin aradığında siz açın

Sizin o sitede ne işiniz vardı

1. arkadasimin sevgilisi o sitede imis. bende acaba benimkide oradamidir dedim baktim. ve karsima cikti. cok tesaduf yani.
2. hayir cunku kendim konustum onunla baskasi gibi. eminim o olduguna.

1. arkadasimin sevgilisi o sitede imis. bende acaba benimkide oradamidir dedim baktim. ve karsima cikti. cok tesaduf yani.
2. hayir cunku kendim konustum onunla baskasi gibi. eminim o olduguna
Bir kaç defa şahit oldum fotosu tanıdığıma ait olup fake hesap olan ondan sordum. Ama konuşma yazma tarzında anlarsın muhakkak. Hele hep sanalda takılıyorsanız.
O zaman ver bir arkadaşının numarasını. Arasın aç. Saydır saydır kapat

Sanirim yuz goz olmamaliyim. En guzeli sessizce gitmek diye dusunuyorum. Yukarida bir arkadas siz sanalsiniz, sizin iliskiniz yok ki aldatsin diye bir yorum yapmis. Cok da hakli.

Sanirim yuz goz olmamaliyim. En guzeli sessizce gitmek diye dusunuyorum. Yukarida bir arkadas siz sanalsiniz, sizin iliskiniz yok ki aldatsin diye bir yorum yapmis. Cok da hakli.
Sonrasında içinde kalmayacaksa evet böylesi daha mantıklı. Sonra eğer keşke bi ağzının payını verseydim diyecekseniz o zaman şimdi yapın

Sonrasında içinde kalmayacaksa evet böylesi daha mantıklı. Sonra eğer keşke bi ağzının payını verseydim diyecekseniz o zaman şimdi yapın
Sanirim yuz goz olursam pisman olurum. Seni oyle bir sitede gordum demek de agirima gidiyor dogrusu. Hirsiz ev sahibi bastirir hesabi senin orada ne isin vardi der vs. Kendimi daha kotu hissederim. En guzeli sessizce gitmek.

2 sene kimse ben seni çok özledim yüzünü görmek istiyorum yanımda istiyorum artık demediyse ilişki yoktur ortada, o yüzden aldatılmamışsınız
Dediginiz gibi aldatilmamissam o zaman zaten soylememe de gerek yoktur. Veya bu iliskiyi bitirmeyede gerek yoktur!? Oylesine gittigi yere kadar gider. Sonra kopar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…