Sevgilim beni benimle aldattı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Loxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha önce yanıtladıysanız her sayfayı okumadım..kusura bakmayın sizi kırmak adına yazmadım.

Evet yanıtladım
Konuyu okumaya tenezzül etmeden
Beni akılsızlıkla gurursuzlukla suçladıkları halde tek kötü söz etmedim
Sizde kusura bakmayın
Buraya sadece içimi dökmek istedim

Arkadaşlar Mune hanımdan başka kim ilgileniyor konu kapatmayla ilgili ?
Yoksa gerçekten birinin kalbini kıracağım ve ban yiyeceğim

Kazen Siz ilgileniyor musunuz bilmiyorum konumu kapatmanızı rica ediyorum

Yöntemleriniz bana uymasa da ben aklı başında buldum sizi. En azından ayy canııım ben olduğumu biliyomuşş, nasıl tekrar güvenir banaaa diye konu açmamışsınız. Bilinçli hatunlar görmek güzel burada..

Evet yanıtladım
Konuyu okumaya tenezzül etmeden
Beni akılsızlıkla gurursuzlukla suçladıkları halde tek kötü söz etmedim
Sizde kusura bakmayın
Buraya sadece içimi dökmek istedim

Yok rica ederim sorun değil..sizi anlıyorum..eskiden bende sosyal medyadan birileriyle tanıştım ve o zamanlar bile "olduğu değil, olmak istediği kişiyi yansıtanlar" vardı..şuan çok çok daha zordur çünkü insanlık değer kaybediyor yıllar geçtikçe tabii umut kaybetmemek gerekiyor..sosyal medya tanışmak amacı ile kullanılabilir buna karşı değilim ama kafanızda hep "acaba" olmalı..ta ki o size güven sağlayana kadar..Sevgiler.

Hep daha iyi koruyabilmek için

Teşekkür ederim
Böyle bilinçli aklı başında kadınlardan yorum almakta beni çok mutlu etti

İşte güven sağlamadığı için böyle bir oyuna başvurdum
Belki çocukça belki çok basit ama işe yaradı

İlk defa anısını paylaşana denk geldim. Ne yapmam gerek diye sormadığınıza çok sevindim. Geçmiş olsun , hayatınızda tecrübe olarak kalmış. Güzel de yapmışsın eline sağlık.

İlk defa anısını paylaşana denk geldim. Ne yapmam gerek diye sormadığınıza çok sevindim. Geçmiş olsun , hayatınızda tecrübe olarak kalmış. Güzel de yapmışsın eline sağlık.
Teşekkür ederim
Allah razı olsun Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bunu yapmama rağmen çok sert eleştirildim hakarete uğradım

Teşekkür ederim
Allah razı olsun Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bunu yapmama rağmen çok sert eleştirildim hakarete uğradım
Amiinn. Teşekkür ederim. O da anlamıştır herhalde eş...k değilse. Fakat altta kalmamak için sizi ezmeye çalışmıştır. Kendi suçunu bastırmaya çalışmış.

Söyleyeceğiniz tek birşey vardı"bence sen buralarda takılmaya devam et,niyetin belliydi senin,sazanlığında hayırlı olsun,kib by"Kendini akıllı sanan ergen.Önünüzdeki maçlara bakın,sağlıcakla kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…