Çok teşekkür ederimÇok tatlısınız. Kendini kurt sanmış.
Hakkınızda hayırlısı.
Şimdi şöyle bir şey de varSizin oldugunuzu en basindan anlamis gibi aslinda. Bile bile düşmüş gibi. Sizi de dusurmeye calismis ama siz uste cikmissiniz :)
Bu bana büyük bir ders olduSimdiii kural 1
Sosyal medya kullanmanizi istemeyen adamlarla takilmayin. Zira oyle piril piril kullanilmamis ve de puruzsuz beyinleri var ki bu cinsin, sizi “disaridaki tehlikelerden koruyup” kendileri o “tehlikelerle” takilmayi kendilerine bir borc bilirler
Teşekkür ederim canım amin inşallah30 Yas üstü bir adamın uğraştığı şeylere bak yahu ... Boşver Canım İnşallan tez zamanda bay doğrunu bulursun
Gizli numaralar çok rahat bulunuyor artık.Arkadaşlar
öncelikle sahte üyelik açıp böyle bir şey yapacağımdan
kızkardeşimin haberi vardı ve arardı
gizli numaradan arayıp sadece 1 dakika konuşacaktı
o kadar ayrıntıya girmedim konu uzamasın diye
onun evliliği sarsacak kadar aptal değilim
bu kadarını tahmin edersiniz diye düşündüm
yani açık numaradan arayıp tabi ki günlerce sohbet etmeyecek
Çok ağır küfürler ettimYaşı 30u geçmiş de kişiliği oturmamış bu adamın, yok canım bu rezil adamdan sevgili filan olmazmış zaten hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın denemekle gerçek yüzünü görmüş oldun küfür etmene de bayıldım hak edene yapacaksınn!
1 dakika konuşacaktıGizli numaralar çok rahat bulunuyor artık.
Unuturum elbette buda bir tecrübe..Olur boyle seyler..bosver unut
Aynen içime kurt düştüZaten güven vermemiş yoksa bu yola başvurmazdınız,ispatı olmuş...
O kadarına fırsat vermedimSen oldugunu biliyordum ondan sohbet ettim demedi mi
Bu tarz duımlarda erkeğin fix savunmasıdır
Çok teşekkür ederim canımCanimm iyiki erkenden selasini okudunuz yoksa bu adamdan size bisey olmazdi
Yeni üyeler şerit halinde geçiyor sayfanın üst kısmındanHer üye olan anında gozukuyor mu? Mesela gunde 100 bayan uye oldu sevgiliniz yuzune de mi goz kırpıyor da sizin sahte profıl bunlardan biri oluyor? Yani garip geldi ama belki de bahsettıgınız siteyi bilmedigimdendir
Arkanıza bıle bakmadan uzaklasın
Allah mesut etsin canımŞunu da demeden gecemeyecem esimi daha nisanliyken bi arkadastan rica ettim kafaya aldi alo demeden. Nisanlimm başladı ( örnek ) adim okan 24 yasindayimm nisanliyim nisanlimi da cok seviyorum kizda olsun yinede konusabiliriz hay hayy nerde oturuyonn bulusabiliriz vs ben buna annesinden emdigi sütu burnundan getirdim bi hafta hastanelik oldu ooooh olsun sonra afetirdi kendini kerata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?