Sevgilim beni benimle aldattı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Loxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdiii kural 1
Sosyal medya kullanmanizi istemeyen adamlarla takilmayin. Zira oyle piril piril kullanilmamis ve de puruzsuz beyinleri var ki bu cinsin, sizi “disaridaki tehlikelerden koruyup” kendileri o “tehlikelerle” takilmayi kendilerine bir borc bilirler

30 Yas üstü bir adamın uğraştığı şeylere bak yahu ... Boşver Canım İnşallan tez zamanda bay doğrunu bulursun

Sizin oldugunuzu en basindan anlamis gibi aslinda. Bile bile düşmüş gibi. Sizi de dusurmeye calismis ama siz uste cikmissiniz :)
Şimdi şöyle bir şey de var
bazen erkekler bile kadın profili oluşturup böyle dalga geçip veya dolandırıyorlar
veyahut kızlar başka kişilerinin fotoğraflarını kullanıp üyelik açıyor
o fotoğraflardaki kişi olduğuna emin olmak istedi de olabilir

o yüzden ısrarla telefon numarası istedi
ben veremem deyince gizliden ara az konuşalım dedi
sonra benden fotoğraf istedi sol elinle şöyle böyle yap diye

madem biliyordu o kişi ben olduğumu
neden direk HATUN sensin biliyorum diye oraya yazmadı
hem bana whatsapptan yazıp hemde o sahte profilin gerçek olup olmadığını anlamaya çalıştı

Bu bana büyük bir ders oldu

Gizli numaralar çok rahat bulunuyor artık.

Çok ağır küfürler ettim
Sonra acaba yanlış mı yaptım dedim ama sinirden işte

Teşekkür ederim amin inşallah

Canimm iyiki erkenden selasini okudunuz yoksa bu adamdan size bisey olmazdi

Her üye olan anında gozukuyor mu? Mesela gunde 100 bayan uye oldu sevgiliniz yuzune de mi goz kırpıyor da sizin sahte profıl bunlardan biri oluyor? Yani garip geldi ama belki de bahsettıgınız siteyi bilmedigimdendir

Arkanıza bıle bakmadan uzaklasın

Şunu da demeden gecemeyecem esimi daha nisanliyken bi arkadastan rica ettim kafaya aldi alo demeden. Nisanlimm başladı ( örnek ) adim okan 24 yasindayimm nisanliyim nisanlimi da cok seviyorum kizda olsun yinede konusabiliriz hay hayy nerde oturuyonn bulusabiliriz vs ben buna annesinden emdigi sütu burnundan getirdim bi hafta hastanelik oldu ooooh olsun sonra afetirdi kendini kerata :)

Yeni üyeler şerit halinde geçiyor sayfanın üst kısmından
ayrıca öneride çıkıyor
demek ki kontrol ediyordu yeni üyeleri hemen yazdı
Allah bilsin kaç kişiye daha yazdı

Allah mesut etsin canım
şimdi nasıl aranız eşinizle ? bir daha hata yaptı mı ?

Tekrar tekrar baktım yorum yapanlara
Umarım gözümden kaçırdığım yoktur

bir kişiyi es geçtim çünkü niyetini sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…