Sevgilim beni benimle aldattı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Loxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah mesut etsin canım
şimdi nasıl aranız eşinizle ? bir daha hata yaptı mı ?
yok cAnimm kizlar gerçekten arayinca hala benimm oldugundan şüpheleniyor direk engeliyor bende surekli diyorum seni yine alacam kafaya hazirlikli ol oda direk geliyor askim bu gun bi kisi istek atti senmisn diye kendisi ötüyor:)

yok cAnimm kizlar gerçekten arayinca hala benimm oldugundan şüpheleniyor direk engeliyor bende surekli diyorum seni yine alacam kafaya hazirlikli ol oda direk geliyor askim bu gun bi kisi istek atti senmisn diye kendisi ötüyor:)
Aslında güzel taktik ama
Zaten sizi gözden çıkarmışsa sevmiyorsa
Blöf yapsanız yemez umurun da olmazdı
Sanalda veya telefon araması değil de
yolda şurada burada gözüne kestirdiği ile aldatırdı

Sizi seviyor ve kaybetmekten korktuğu için rapor veriyor

Yagiz hirsiz ev sahibini bastirirmis mi ne oyle bir laf vardi sizin durumunuza cukk diye oturmus
Yanlis anlamazsaniz bey 40 veya uzeri tahminimce o yastaki adamlarin niyeti evlenmekse yuvaysa duzense yuzde 70 i es dost cevreye basvuruyor niyetim evlilik diye iste arkadasinin karisinin arkadasi,tanidiginin tanidiginin baldizi vs uygun birini bulmaya calisiyor veya toplumda tanisabilecegi aktiviteler ortamlara katiliyor niyeti gezmek arada bir iki gece gecirmek dalgaysada sanala dadaniyor karsisindakide cok umrunda olmuyor Sizinki biraz oyle olmus
Guzel insanlara denk gelirsiniz insallah dikkatli olun ortalik it kopuk kayniyor

Gereksiz kisilikler icin gereksiz bir zamn kaybi.. Yasattiklarini umarim onlarda yasar ...

Eden ettigini bulsun oda aldatilsin insaaaallah

Doğru söylüyorsunuz...
Benim niyetim evlenmek ve bir daha hata yapmamak eş seçiminde
Ama yanlış yerde aradım sanırım o kişiyi
Bulduğumu sandım ...
Çok dışarı çıkan bir insan değilim
Yazın çalışırım, kışın evdeyim
O yüzden öyle bir siteye üye oldum ...
Hataydı ders oldu bir çok şey

Gereksiz kisilikler icin gereksiz bir zamn kaybi.. Yasattiklarini umarim onlarda yasar ...

Eden ettigini bulsun oda aldatilsin insaaaallah
AMİN İNŞALLAH
Teşekkür ederim yorumlarınız için
kafamı dağıttım sayenizde

Herkese ayrı ayrı TEŞEKKÜRLER

Sana bi tavsiye netten kimseyle bu tarz iliskilere girme
Senle beraber kac kisiye de yaziyodu Allah bilir
Sen masumca yaklasip evlenmek isteyebilirsin ama erkek sanmiyorum ki masum yaklassin
Kismetin bi gun seni bulucak, rahat ol.

Sana bi tavsiye netten kimseyle bu tarz iliskilere girme
Senle beraber kac kisiye de yaziyodu Allah bilir
Sen masumca yaklasip evlenmek isteyebilirsin ama erkek sanmiyorum ki masum yaklassin
Kismetin bi gun seni bulucak, rahat ol.
Teşekkür ederim herkesin tavsiyelerini dikkate alacağım

Mune konuyu kapatmanızı rica ediyorum

Cidden o tarz sitelerden medet umdunuz mu?
Neyse ders olsun size.

Keşke numara istediğinde kendi numaranızı verip ayrılsaydınız.

(((( Kızkardeşim evli onu aradım uyuyordu
Yoksa onun numarasını verip onunla konuşturacaktım olmadı ))))

Elin adamını niye evli kardeşinizle muhattap edecektiniz ki amaç ne?
Evlenip boşanmış bir kadın olarak artık olgunlaşmanız gerektiğinizi düşünüyorum hemde en acilinden

iyi yapmışsınız. adamın hala oralarda takıldığından şüphelenince, deneme yönteminizde gayet yerinde olmuş. ısrarla kolunu çek saçını çek gönder, sadece bir dakka konuşalım diye ısrarı da, siz misiniz değil misiniz, işini garantilemek.
bu ergenusu başka nasıl deneyecektiniz ki. hoş bana kalırsa denemeye bile gerek yokmuş ama iyi olmuş başından anlamışsınız.

Haydaaa
yine başa döndük

Mune Lütfen konumu kapatır mısnız ? Durmadan aynı konu hakkında açıklama yapmaktan bıktım birinin kalbini kırmak istemiyorum !

Haydaaa
yine başa döndük

Mune Lütfen konumu kapatır mısnız ? Durmadan aynı konu hakkında açıklama yapmaktan bıktım birinin kalbini kırmak istemiyorum !

Daha önce yanıtladıysanız her sayfayı okumadım..kusura bakmayın sizi kırmak adına yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…