yok cAnimm kizlar gerçekten arayinca hala benimm oldugundan şüpheleniyor direk engeliyor bende surekli diyorum seni yine alacam kafaya hazirlikli ol oda direk geliyor askim bu gun bi kisi istek atti senmisn diye kendisi ötüyor:)Allah mesut etsin canım
şimdi nasıl aranız eşinizle ? bir daha hata yaptı mı ?
Aslında güzel taktik amayok cAnimm kizlar gerçekten arayinca hala benimm oldugundan şüpheleniyor direk engeliyor bende surekli diyorum seni yine alacam kafaya hazirlikli ol oda direk geliyor askim bu gun bi kisi istek atti senmisn diye kendisi ötüyor:)
Doğru söylüyorsunuz...Yagiz hirsiz ev sahibini bastirirmis mi ne oyle bir laf vardi sizin durumunuza cukk diye oturmus
Yanlis anlamazsaniz bey 40 veya uzeri tahminimce o yastaki adamlarin niyeti evlenmekse yuvaysa duzense yuzde 70 i es dost cevreye basvuruyor niyetim evlilik diye iste arkadasinin karisinin arkadasi,tanidiginin tanidiginin baldizi vs uygun birini bulmaya calisiyor veya toplumda tanisabilecegi aktiviteler ortamlara katiliyor niyeti gezmek arada bir iki gece gecirmek dalgaysada sanala dadaniyor karsisindakide cok umrunda olmuyor Sizinki biraz oyle olmus
Guzel insanlara denk gelirsiniz insallah dikkatli olun ortalik it kopuk kayniyor
AMİN İNŞALLAHGereksiz kisilikler icin gereksiz bir zamn kaybi.. Yasattiklarini umarim onlarda yasar ...
Eden ettigini bulsun oda aldatilsin insaaaallah
ele verir talkımı kendi yutar salkımı yapmış arkadaş.
Teşekkür ederim herkesin tavsiyelerini dikkate alacağımSana bi tavsiye netten kimseyle bu tarz iliskilere girme
Senle beraber kac kisiye de yaziyodu Allah bilir
Sen masumca yaklasip evlenmek isteyebilirsin ama erkek sanmiyorum ki masum yaklassin
Kismetin bi gun seni bulucak, rahat ol.
Umdum evetCidden o tarz sitelerden medet umdunuz mu?
Neyse ders olsun size.
Nişan aile tanışması vb olmadan gerçek yüzünü gördüğüm için seviniyorumHatanın neresinden dönersen dön, kârdır.
Haydaaa(((( Kızkardeşim evli onu aradım uyuyordu
Yoksa onun numarasını verip onunla konuşturacaktım olmadı ))))
Elin adamını niye evli kardeşinizle muhattap edecektiniz ki amaç ne?
Evlenip boşanmış bir kadın olarak artık olgunlaşmanız gerektiğinizi düşünüyorum hemde en acilinden
Haydaaa
yine başa döndük
Mune Lütfen konumu kapatır mısnız ? Durmadan aynı konu hakkında açıklama yapmaktan bıktım birinin kalbini kırmak istemiyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?